Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

AUO, CMO, Samsung, LG-Phillips, Sharp ezek a legnagyobb gyártók, se a dell-nek, se az asus-nak nincsen saját panelgyára. (annyira ugye, hogy a dell 2007/2407wfp az úgynevezett "panel lottery"-rõl híresült el)

Ma már semmit sem számít/jelent, hogy kinek milyen gyára van és hol gyártat. A minõség és fõleg a customer support számít.

Jártam Phillips gyárban itthon (már bezárták, ment Kínába), a dell-nek is gyártottak. A dolgozók rendesen anyáztak, mert a dell-nek finoman szólva is nagyobb elvárásai voltak mint a saját márka phillipsnek :) (Példa: a bedobozolt dell crt-t 1.5 méter magasról a sarkára kellett ejteni, követelmény: a belsõ hungarocell nem repedhetett meg, a crt-n karcolás se lehetett stb.)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Vki ért itten Clipperhez kicsit? Ideb*sztak egy kb. 20 éves, ien házi programot, amit ki tudja ki írt, és mikor, és ez most hol van, de most újra kellene paramétereznem. Addig okés, hogy megpiszkáltam az adatbázisait, az okés, maga a progi ugye egy .prg file, ezt is megfaragtam, remélhetõleg jó is lesz. Namost az lenne a kérdés, hogy ez XP alatt hogy fordul? Az okés, hogy két lépésben fordítja, mert van elõfordítója is, és így lesz .PRG-bõl .PPO, . OBJ, majd EXE, de nem vágom, hogy magát a fordítót DOS alól kéne pöcögtetni mindenféle kapcsolókkal, vagy ezt így hogy?

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
A fejlesztõi oldalról letölthetõ a Flac for Windows. Ez wav-ba konvertál, amit aztán bármelyik szokásos íróval lemezre égethetsz (én legalábbis így csináltam).

Na, elkéstem :D

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
lossless flac fájlt szeretnék kipörkölni audio cd-nek.

tudnátok mondani progit? (volt régen nekem 1 ilyen egyszerü kis progi de nem találom :o)

mod: semmi megvan. Burrrn :cool:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Van pár lcd gyár a világon és az gyárt az összes márkának.
Kizárt dolog, hogy a Dell-nek, Asus-nak saját gyára legyen, gyártja nekik bérbe a Samsung mondjuk.

A márkák közt a fõ különbség a gariban, garanciális ügyintézésben (ebben a Dell-né jobbat Magyarországon én még nem tapasztaltam) van.

AUO, CMO, Samsung, LG-Phillips, Sharp ezek a legnagyobb gyártók, se a dell-nek, se az asus-nak nincsen saját panelgyára. (annyira ugye, hogy a dell 2007/2407wfp az úgynevezett "panel lottery"-rõl híresült el)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

Koordináták alapján kellene pontokat jelölnöm egy térképen, konkrétan Oroszországon. Létezik erre egy egyszerûbb program? Vagy legalább olyan térképi adatbázis, ami közöl koordinátákat. A google maps szuper, de nem találtam rajta a szélességi és hosszúsági köröket.

Elõre is kösz, Gábor

A helyek megadására a(z egyik?) szabvány a kml fájl. http://en.wikipedia.org/wiki/Kml

Asszem a wiki mintából több dolog kihagyható, ha nekled nem kell.

Csinálj egyet a helyekkel, aztán told be egy neked tetszõ térképalkalmazásba. A google earth-be, vagy mondjuk ide:
http://display-kml.appspot.com/

Kml-eket még a mobiltelefonom is meg tud jeleníteni:)

Google mapsben egyébként a link to this page feldob egy linket amiben benne vannak a térkép közepének a koordinátái, de a te esetedben ezzel kár lenne tökölni.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
kiprobaltam ezt a vga tesztelosdit. csajom M8600GT-je vista alatt adott 43 pontot. nekem a 8800GT XP-vel 480 :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Koordináták alapján kellene pontokat jelölnöm egy térképen, konkrétan Oroszországon. Létezik erre egy egyszerûbb program? Vagy legalább olyan térképi adatbázis, ami közöl koordinátákat. A google maps szuper, de nem találtam rajta a szélességi és hosszúsági köröket.

Elõre is kösz, Gábor

http://lifehacker.co...tude-267361.php

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás

Elõre is kösz, Gábor
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Lófarkas: ezt futtasd le, ha mérni akarsz:

http://freestone-gro...bility-test.htm

de közben hûtsd a géped, melegedni fog, nagyon...itt vannak az asztali, illetve egyéb videókártyák mért értékei:

http://freestone-gro...rk-results.html

ehhez képest lehet viszonyítani..

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Az AS nem tudom mi, de integrált intel x3100-a van a fél világnak, nekem is. Semmi bajom vele, de mondjuk nem is játszom.
Szívesen lefuttatnék vmilyen tesztet ha kell, de nem telepítek semmit a gépre... úgy meg nem hiszem h lehet.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
mit birhat az intelnek az x3100-AS integrált noti kártyája, van valakinek ilyen?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Pl. itt érdemes megnézni a panelek típusait. ;)
Itt van 4 monitor gyártó: Dell, LG, Samsung, Lenovo
Ezekhez tartozik 2 panel gyártó: Samsung, AUO
Húzd össze a megfelelõket :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás
Van pár lcd gyár a világon és az gyárt az összes márkának.
Kizárt dolog, hogy a Dell-nek, Asus-nak saját gyára legyen, gyártja nekik bérbe a Samsung mondjuk.

A márkák közt a fõ különbség a gariban, garanciális ügyintézésben (ebben a Dell-né jobbat Magyarországon én még nem tapasztaltam) van.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
szerencse hogy ebbõl a 4 bõl a samsung meg az lg gyárt is ilyesmit
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

Hát nemtom. Én Asus-t tuti nem. Inkább Samsung vagy LG, ha elég a TN+Film, ha nem akkor Dell...
Egy MM szintû elosztjuk a jelet 1000 helyre dolognál, meg nem érdemes nézni a képminõséget, mert ott a kábelezés erõsen leronthatja az egészet...

Még jó hogy van választék a gyártók közûl,én meg a másik háromból samsung,lg,dell-t nem vennék még ingyé sem talán esetleg még a Dell de csak ha nem volna más.
De kinek a pap kinek a neje...

Csak a kiváncsiságért az Asus-sal mia rák baj van??:chin:
Igérem nem sértõdöm meg hogy lehúzá(tok)k csak úgy érdekelne.
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem az a nagyon durvan gepigenyes a COD4. szaz meg ezer fps-em van

a laptopvasarlasom pedig eldolni latszik a Dell mini 9 javara. a cegem visszaigenyli nekem az AFA-t, es fizeti ra a mobil internetet is.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Akkor is 3650. :) Persze nemtom a COD4-nek mennyire elegendõ a memó meg a proci, mivel sosem játszottam vele, de a 3650 egy olyan kari, ami ugyan gyenge, mint a csirkehúgy ugye, de már esetleg érdemes lehet megvenni, meg hát a linkelt x1650-nél azért mokányabb. :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
mûszakilag értettem.
játék, mi másra. mostani cod4 medium setupnál ha füstgránát van belassul
meghát na

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Alapvetõen attól függ, hogy mire köll a gép ugyebár.