Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2008. december 16. - 22:55
Írta 2008. december 16. - 22:45
itt a driver
szerintem nem kell/ nem lehet leszedni a fentlévõ drivert
de próbáld meg vezérlõpult/rednszer/hardver/eszközkezelõ-ben megkeresni a toucpadet>tulajdonságog illesztõprogram visszaállítása esetleg eltávolítása
edit: géphez tartozo összes driver
http://h20000.www2.h...vOID=1093#11318
Írta 2008. december 16. - 22:42
Írta 2008. december 16. - 22:42
Írta 2008. december 16. - 22:39
telepitenem en drivert, csak nem talalom a gepen h leszedjem
Írta 2008. december 16. - 22:23
egy ideig megy és utána nem.
szedd le a drivert, rakd vissza. állitsd be.
tisztítsd meg.
rakd újra a windowst
esetleg próba linuxszal
ha semmi akkor hardwares problem.
Írta 2008. december 16. - 22:23
Írta 2008. december 16. - 22:01
Írta 2008. december 16. - 21:38
iPod-om nekem se lesz. Öcsémnek lett egy mutyis példány, Nano asszem, de szar az akkuja. Lehet ilyesmiben értelmes mennyiségû pénzért akkut cserélni?
--Trifo
ebay-en de akár vaterán is találhatsz 1-2 ezerért akkut, szerszámmal amivel ki tudod cserélni.
http://shop.ebay.com...Q_sopZ15QQ_scZ1
Írta 2008. december 16. - 21:33
na okosok....
van nekem hp noti....es a touchpad-al nem tudok ugymond kattintani csak kurzort mozagtni, "kattintásra" nem reagál...
mit kell tennem?
fizika a hiba vagy szoftveres?
van a touchpadnak szoftvere [lennie kell] ahol azt allitod, hogy mennyire legyen erzekeny. Lehet hogy gyarilag tok erzeketlenre allitottak elkerulendo a veletlen kattintast, ha csak arrebb akarnad huzni a kurzort
mas
ujabb dolog amit utalok a SE telefonommal kapcsolatban, de ez mas topik.
kerdesem ide: ha a szamitogepemmel akarom osszekotni, akkor mindenkeppen a SE pc suite-ot kell hasznalnom, vagy vannak alternativ programok is?
a sim kartyan levo telefonszamokat szeretnem atvarazsolni a telefon sajat memoriajaba, majd kigyomlalni ami nem kell, stb.
gondoltam sokkal egyszerubb lenne a monitoron egerrel rendezgetni, mint a telefon buta menujen egyesevel sz@rakodni.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. december 16. - 21:23
van nekem hp noti....es a touchpad-al nem tudok ugymond kattintani csak kurzort mozagtni, "kattintásra" nem reagál...
mit kell tennem?
fizika a hiba vagy szoftveres?
Írta 2008. december 16. - 18:48
Írta 2008. december 16. - 18:35
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2008. december 16. - 13:42
Személy szerint a 2. generációs Nanom van, próbáltam Sennheiserrel is, a saját fülese jobban szól. Mondjuk az utóbbi is kb. egy árban van a Sennheiserrel.
Ennek a gyári fülese már kukaérett erõsen. Viszont Te vagy az elsõ ember aki azt mondja nekem, hogy a gyári iPod füles jól szól.
(félreértés ne essék, nekem nincs és nem is lesz iPod-om)
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2008. december 16. - 12:34
Nálam ~7 éve semmilyen gond nem volt ilyen jellegû "költözésekkel". A Ghost egyszerû, de furfangos: nem a partíció méretét másolja, pusztán a tartalmáról készít "pillanatképet" (amit egy Ghost Explorerrel pl. késõbb is gyomlálhatsz- ha mondjuk rendszerpartíción volt a "download" folder...).Köszönöm.
Igen, rendszerlemez. A gépben van még egy hdd, remélem azon lesz annyi hely, hogy elférjen a képfájl. Lenne még egy apró kérdés. A másolandó rendszerlemezen két partició van, egy a win-nek, egy az adatoknak (20/60GB). Az új rendszerlemez is ketté lesz osztva, de ha nem igy lesz feldarabolva (meg ugye unyanígy nem is lehet), akkor a klónozó program ki tudja terjeszteni a régi particiót az esetlegesen nagyobb újra?
Írta 2008. december 15. - 22:44
Ha jól értem, rendszer winchesterrõl beszélsz és megvan a Hiren's BootCD; remek.
Ebben az esetben boot a Hiren's lemezzel, majd csinálj egy teljes Ghost image-t a jelenlegi rendszerpartíciódról (ez ugye a nyugdíjazandó 80 GB-os HDD-n van) lehetõség szerint egy másik HDD-re - ez lesz a leggyorsabb idõráfordítást tekintve.
Majd HDD csere az újra, formatálás-partícionálás-egyebek után boot a Hiren's CD-rõl, Ghost indítása, Ghost image fájl megkeres és visszaállít az új HDD rendszerpartícióra.
Köszönöm.
Igen, rendszerlemez. A gépben van még egy hdd, remélem azon lesz annyi hely, hogy elférjen a képfájl. Lenne még egy apró kérdés. A másolandó rendszerlemezen két partició van, egy a win-nek, egy az adatoknak (20/60GB). Az új rendszerlemez is ketté lesz osztva, de ha nem igy lesz feldarabolva (meg ugye unyanígy nem is lehet), akkor a klónozó program ki tudja terjeszteni a régi particiót az esetlegesen nagyobb újra?
thommey: én a múltkor legalább 10 free email klienst próbáltam a céges rendszerben...egyik se ment, egyik sem tudott kapcsolódni az Exchange szerverhez és nem is sikerült mûködésre bírni egyiket sem (de a Thunderbird talán az, amit a legjobban lehet finomhangolni).
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2008. december 15. - 22:30
baratnom parszazezres laptopjan se fut el szerintem [meg nem probaltam] pedig ebben c2d van meg dedikalt videokartya.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. december 15. - 21:55
igazabol sokat nem vesztettel. en 2 nap alatt jatszottam vegig, jo volt, de nagyon rovid, es kisse fantaziatlan. van neki egy "sztorija" ami gyengecske, a versenyek pedig tulsagosan konnyuek.
Egyik munkatársnõm fiának kellene a játék. Az nem gond, de egy 100k-s laptopon nem fog futni. Szerinte de. Én már nem vitatkozom:D
Írta 2008. december 15. - 21:16
Sajna céges levelezést kell beállítanom.
a gmail tud külsõ levelezést is kezelni elvileg...de amúgy meg thunderbird.