Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Kösz a segítséget, holnap próbálkozom :)
Kész röhej, hogy nekem kell küszködnöm, hogy dolgozhassak. Lehet, hogy a legegyszerûbb lenne újratelepítenem az Xp-t :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis

...esetleg tud valaki ajánlani a jelszótörõ programot, vagy máshogy meg tudom kerülni a rendszergazdai engedélyt? Mindezt úgy, hogy telepíteni ne kelljen :)

Elõre is kösz, Gábor

Én az itt leírt módszerek közül az Offline NT Password & Registry Editor-t szoktam használni a cégnél (...ha ezt tudnák a rendszergazdák :D).
Egy ~3 MB-os iso-t kell kiírni lemezre (80 mm-es CD-RW), arról bootolni. Egy mini linux töltõdik be (persze semmi grafikus felület, de nem is kell), értelemszerûen végig kell menni a lehetõségeknél, kiválasztani, hogy mit szeretnél. Én a lokális rendszergazda jelszavát szoktam törölni, majd újraindítva a gépet (cd nélkül), az üres jelszóval belépek, módosítom a jelszavat (beírok valami normálisat) a hálózat tetszõleges felhasználóit rendszergazdivá teszem (sajnos csak a lokális gépre vonatkozólag), újraindítás és a immár a hálózatba belépve rendszergazdai jogokkal rendelkezek. Idõnkét központilag futtatnak valami scriptet, amivel elveszik a rendszergazdai jogot, de a lokális admin jelszavának ismeretében ezt már bármikor orvosolni tudom.

...a hivatkozott oldal nem mindig mûködik (pl. nálam most sem :()

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

A köve...t...Lehetséges más módon megnyitni excel fájl-t, esetleg tud valaki ajánlani a jelszótörõ programot, vagy máshogy meg tudom kerülni a rendszergazdai engedélyt? Mindezt úgy, hogy telepíteni ne kelljen :)

Elõre is kösz, Gábor

Ha nem zavar, hogy angol menüs akkor Portable (hordozható) openofisz
Itten van e
MEg itt
Itt meg egy kis leírás (bár nem a legjobb cikk...)
Itt bent szinte mindenki portable dolgokat használ a f@sz rencergizda miatt..

Ride everywhere.

.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Gabe: a Hiren's boot CD-n van L0phtcrack. Az jó lesz neked :)

--Trifo

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
A következõ problémám lenne: frissítette magát a windows, újraindítás után dolgozni akartam (nem kellett volna), megnyitnám az excel-t, erre elindul egy telepítõ, majd valami pro11.msi hibát ír, változtassam az elérési utat...nem lehet, pedig leszedtem a netrõl. Sebaj felteszem az openoffice-t, letöltöttem. A telepítéséhez rendszergazdai engedélyt kér (munkahelyi gép), a rendszergazdát már kb. 5-ször hívtam, ha jól sejtem már megkezdte a karácsonyi szünetét...Lehetséges más módon megnyitni excel fájl-t, esetleg tud valaki ajánlani a jelszótörõ programot, vagy máshogy meg tudom kerülni a rendszergazdai engedélyt? Mindezt úgy, hogy telepíteni ne kelljen :)

Elõre is kösz, Gábor
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
3év gari meg az 5200mAh jónak hangzik.
én is FuSit használok 3,5éve.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
asszonynak is a második FS mûködik gond nélkül

meg el is adtam vagy 6-8 darabot, szerencsére egyik sem jöt még vissza
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
proci jó
memó elég már ha nem vista lesz rajta
vidókártya alap intel integrált. Esetleg olyan más tipus ami nem megosztott memóriás? tehát a videókártyánaksaját memója van?

hd videókat azt hiszem nem fogja szeretni, játék meg eleve felejtõs (gondolom két etetés közt nem fog CS-zni) :D

ennyi

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Magamnak is F-S-t vettem tavasszal. A hangjától eltekintve nagyon szeretem. A 3 év gari meg nagy nyugalom. Csak PC-vonalon eléggé félmûvelt vagyok, nálam szakabb emberek véleménye is érdelekne.

--Trifo

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nekünk is F-S van
eddig bevált

Arra amire Mankádnak kell tökéletes.

de ebbõl ugyis flame lesz , sok embernek elõitélete van a márkával szemben

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Tapipados kérdés: driveres baj lesz ott. A HP az ALPS féle touchpad drivert szokta szeretni. De ha dugdostál be standard USB egeret is, akkor van, hogy a standard egérdriver elfedi a tapipad driverét. A control panel / mouse alatt látszik általában, ha ez van, mert ilyenkor nem aktívak a tapipados scrollozásra meg ilyenekre vonatkozó beállítási lehetõségek, amik pedig rendszerint ott szoktak lenni.

Más kérdés: asszonykámnak veszek otthonra laptopot, hogy ne legyen annyira helyhez kötött a netezés közben. Paraméterlista: 15" kijelzõ minimum, WiFi és BlueTooth legyen, bár ez utóbbi nem annyira fontos, minél hosszabb akkus üzemidõ és minél több garancia.
Én ezt néztem ki: http://www.laptop.hu...ew&itemid=10127
Vélemény/eltántorítás/javaslat?

--Trifo

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Köszi, ennél lényegesen olcsóbban keresek valami lejátszót. :)

Szerintem itt találsz jó ár/érték arányú cuccokat:
http://infopatika.hu/mp3.html
"In idem flumen bis non descendimus"

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Köszi, ennél lényegesen olcsóbban keresek valami lejátszót. :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nekem egy EzAV emp 200,
Feltöltött kép

2db AAA-s elemmel mûködõ lejátszóm van. 2 éves, most annyi baja van, hogy a füles catlakozója nem aakr érintkezni, de amit az tõlem kapott ;)

és KURVAAAAA hangos 2x40mW

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Kérdés, vélemény:
nv 9800 GT VS ati 4830 ??

4830, fejlettebb, gyorsabb, 9800GT pedig stabilabb driverek.

Elemes MP3 lejátszóból milyet érdemes venni? Mindegy,mi? Fontos, hogy elemes legyen, ahol használok ilyen MP3 kütyüket ott nagyon messzire sincs USB csatlakozás.

Az "akár 27 óra lejátszást" mennyire lehet komolyan venni? 27 óra ideális, laboratóriumi körülmények közt és a valóságban meg 15?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

garis jaja

az baj ha nem a gyári op.rendszer van fent?
jogtiszta ez is.....

Ha nem szorosan része az eszköznek az oprendszer (ami telefonoknál még ok, de egy gépnél már nem) akkor nem lehet baj, ha nem a gyári.. fõleg, ha freedos volt fenn, ugye azt csak azért rakják oda, hogy legyen valaimi (bár az is tud jópár dolgot, nem csak egy egyszerû eme$zdos)

Szerintem is tõcs le egy live linuxot (pl knoppix 5.x itt )
Bebútolsz cdrõl, az elején nyomsz entert, (bár ez se kell) kb 3 perc múlva bejön a rendszer, ha mûködik a tocspad, akkor a rajta lévõ rendszerrel van baj, ha nem akkor gariba vissza.

Ride everywhere.

.

RoDaNi

RoDaNi

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
Kérdés, vélemény:
nv 9800 GT VS ati 4830 ??

Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

szerviz gyanús :/
garis még?

garis jaja

az baj ha nem a gyári op.rendszer van fent?
jogtiszta ez is.....

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

kerdesem ide: ha a szamitogepemmel akarom osszekotni, akkor mindenkeppen a SE pc suite-ot kell hasznalnom, vagy vannak alternativ programok is?

a sim kartyan levo telefonszamokat szeretnem atvarazsolni a telefon sajat memoriajaba, majd kigyomlalni ami nem kell, stb.

gondoltam sokkal egyszerubb lenne a monitoron egerrel rendezgetni, mint a telefon buta menujen egyesevel sz@rakodni.

1 hónapja én is ezt kérdeztem, My Phone Explorer kell hozzá. Ha nem látná rendesen a telcsidet akkor pedig a SE driver is kell még, ezt nekem feltette a SE PC Suite.

Mer' egy állat vagyok !

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
szerviz gyanús :/
garis még?