Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2008. december 17. - 19:56
Kész röhej, hogy nekem kell küszködnöm, hogy dolgozhassak. Lehet, hogy a legegyszerûbb lenne újratelepítenem az Xp-t
Írta 2008. december 17. - 19:48
...esetleg tud valaki ajánlani a jelszótörõ programot, vagy máshogy meg tudom kerülni a rendszergazdai engedélyt? Mindezt úgy, hogy telepíteni ne kelljen
Elõre is kösz, Gábor
Én az itt leírt módszerek közül az Offline NT Password & Registry Editor-t szoktam használni a cégnél (...ha ezt tudnák a rendszergazdák ).
Egy ~3 MB-os iso-t kell kiírni lemezre (80 mm-es CD-RW), arról bootolni. Egy mini linux töltõdik be (persze semmi grafikus felület, de nem is kell), értelemszerûen végig kell menni a lehetõségeknél, kiválasztani, hogy mit szeretnél. Én a lokális rendszergazda jelszavát szoktam törölni, majd újraindítva a gépet (cd nélkül), az üres jelszóval belépek, módosítom a jelszavat (beírok valami normálisat) a hálózat tetszõleges felhasználóit rendszergazdivá teszem (sajnos csak a lokális gépre vonatkozólag), újraindítás és a immár a hálózatba belépve rendszergazdai jogokkal rendelkezek. Idõnkét központilag futtatnak valami scriptet, amivel elveszik a rendszergazdai jogot, de a lokális admin jelszavának ismeretében ezt már bármikor orvosolni tudom.
...a hivatkozott oldal nem mindig mûködik (pl. nálam most sem )
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2008. december 17. - 16:00
A köve...t...Lehetséges más módon megnyitni excel fájl-t, esetleg tud valaki ajánlani a jelszótörõ programot, vagy máshogy meg tudom kerülni a rendszergazdai engedélyt? Mindezt úgy, hogy telepíteni ne kelljen
Elõre is kösz, Gábor
Ha nem zavar, hogy angol menüs akkor Portable (hordozható) openofisz
Itten van e
MEg itt
Itt meg egy kis leírás (bár nem a legjobb cikk...)
Itt bent szinte mindenki portable dolgokat használ a f@sz rencergizda miatt..
Ride everywhere.
.
Írta 2008. december 17. - 15:03
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2008. december 17. - 14:57
Elõre is kösz, Gábor
Írta 2008. december 17. - 14:39
meg el is adtam vagy 6-8 darabot, szerencsére egyik sem jöt még vissza
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
memó elég már ha nem vista lesz rajta
vidókártya alap intel integrált. Esetleg olyan más tipus ami nem megosztott memóriás? tehát a videókártyánaksaját memója van?
hd videókat azt hiszem nem fogja szeretni, játék meg eleve felejtõs (gondolom két etetés közt nem fog CS-zni)
ennyi
Írta 2008. december 17. - 14:34
--Trifo
Írta 2008. december 17. - 14:30
eddig bevált
Arra amire Mankádnak kell tökéletes.
de ebbõl ugyis flame lesz , sok embernek elõitélete van a márkával szemben
Írta 2008. december 17. - 14:26
Más kérdés: asszonykámnak veszek otthonra laptopot, hogy ne legyen annyira helyhez kötött a netezés közben. Paraméterlista: 15" kijelzõ minimum, WiFi és BlueTooth legyen, bár ez utóbbi nem annyira fontos, minél hosszabb akkus üzemidõ és minél több garancia.
Én ezt néztem ki: http://www.laptop.hu...ew&itemid=10127
Vélemény/eltántorítás/javaslat?
--Trifo
Írta 2008. december 17. - 14:11
Szerintem itt találsz jó ár/érték arányú cuccokat:Köszi, ennél lényegesen olcsóbban keresek valami lejátszót.
http://infopatika.hu/mp3.html
Írta 2008. december 17. - 14:00
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2008. december 17. - 13:54
2db AAA-s elemmel mûködõ lejátszóm van. 2 éves, most annyi baja van, hogy a füles catlakozója nem aakr érintkezni, de amit az tõlem kapott
és KURVAAAAA hangos 2x40mW
Írta 2008. december 17. - 13:34
Kérdés, vélemény:
nv 9800 GT VS ati 4830 ??
4830, fejlettebb, gyorsabb, 9800GT pedig stabilabb driverek.
Elemes MP3 lejátszóból milyet érdemes venni? Mindegy,mi? Fontos, hogy elemes legyen, ahol használok ilyen MP3 kütyüket ott nagyon messzire sincs USB csatlakozás.
Az "akár 27 óra lejátszást" mennyire lehet komolyan venni? 27 óra ideális, laboratóriumi körülmények közt és a valóságban meg 15?
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2008. december 17. - 12:19
Ha nem szorosan része az eszköznek az oprendszer (ami telefonoknál még ok, de egy gépnél már nem) akkor nem lehet baj, ha nem a gyári.. fõleg, ha freedos volt fenn, ugye azt csak azért rakják oda, hogy legyen valaimi (bár az is tud jópár dolgot, nem csak egy egyszerû eme$zdos)garis jaja
az baj ha nem a gyári op.rendszer van fent?
jogtiszta ez is.....
Szerintem is tõcs le egy live linuxot (pl knoppix 5.x itt )
Bebútolsz cdrõl, az elején nyomsz entert, (bár ez se kell) kb 3 perc múlva bejön a rendszer, ha mûködik a tocspad, akkor a rajta lévõ rendszerrel van baj, ha nem akkor gariba vissza.
Ride everywhere.
.
Írta 2008. december 17. - 11:58
nv 9800 GT VS ati 4830 ??
Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!
Írta 2008. december 16. - 23:14
szerviz gyanús :/
garis még?
garis jaja
az baj ha nem a gyári op.rendszer van fent?
jogtiszta ez is.....
Írta 2008. december 16. - 23:11
kerdesem ide: ha a szamitogepemmel akarom osszekotni, akkor mindenkeppen a SE pc suite-ot kell hasznalnom, vagy vannak alternativ programok is?
a sim kartyan levo telefonszamokat szeretnem atvarazsolni a telefon sajat memoriajaba, majd kigyomlalni ami nem kell, stb.
gondoltam sokkal egyszerubb lenne a monitoron egerrel rendezgetni, mint a telefon buta menujen egyesevel sz@rakodni.
1 hónapja én is ezt kérdeztem, My Phone Explorer kell hozzá. Ha nem látná rendesen a telcsidet akkor pedig a SE driver is kell még, ezt nekem feltette a SE PC Suite.
Mer' egy állat vagyok !