Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2011. július 21. - 14:15
irod befele a logint es felajanl mar korabban beirt szovegket.
na ezt hogy lehet torolni?
/nem a jelszo megjegyzesrol van szo/
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2011. július 20. - 21:38
wiki "shadow copy"
A shadow copy elvileg nem backupolásra való, ez csak egy alacsony szintû fájl hozzáférést biztosító szolgáltatás amit a backup szoftverek használhatnak. A lényege, hogy azt biztosítja, hogy egy fájlt akkor is backuplni tudjon az adott backup szoftver, ha lockolva van. Ilyen fájlok általában op rendszer fájlai, registry adatbázisok, adatbázis fájlok stb.
Milyen parancsot akarsz kiadni?
vssadmin add shadowstorage /for=c: /on=k: /maxsize=900mb
a k: egy hálózati meghajtó ami mountolva is van rendesen.
Vssadmin add shadowstorage
Írta 2011. július 20. - 10:59
van itt Wines guru aki érti a shadow copy bugyrait? Csatolt hálózati meghajtóra kellene mentegetni. Van aki szerint megy, van aki szerint nem, de mind csak elmélet mert a gyakorlatban nem fogadja el a konzolos parancsot amiben a hálós meghajtó van
Kimeríthetetlen hobbit találtam
wiki "shadow copy"
A shadow copy elvileg nem backupolásra való, ez csak egy alacsony szintû fájl hozzáférést biztosító szolgáltatás amit a backup szoftverek használhatnak. A lényege, hogy azt biztosítja, hogy egy fájlt akkor is backuplni tudjon az adott backup szoftver, ha lockolva van. Ilyen fájlok általában op rendszer fájlai, registry adatbázisok, adatbázis fájlok stb.
Milyen parancsot akarsz kiadni?
Írta 2011. július 19. - 15:58
Köszönöm! ezt a részét vágom Egyébként itthon vezetékes routert használok. csak soha nem gondoltam volna hogy a router beállítások befolyásolják egy bizonyos oldalcsoport képeinek betöltését.Más (nem biztonságos) hálózatára ne csatlakozz, mert belsõ hálón hekkerkedhetnek a gépeden. A routert elég áramtalanítani, a reset gyári állapotba állítja vissza, azt csak akkor kell ha nem tudod a jelszót. Ilyenkor, ha van benne wifi, általában bekapcsolja és utrcára osztja, ha volt benne valami biztonsági beállítás, mind veszik. A gyári jelszóval meg bárki beléphet a routeredbe, utána a gépedehez már sima a pálya.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2011. július 19. - 14:37
Írta 2011. július 19. - 12:19
A WiFi az biztos routerbõl jön csak most éppen azt nem tudom kiébõl embersilóban lakok szóval ha benyomom a WiFi-t akkor van elég sok alternatíva hogy mihez csatlakozzak (nem is értem minek nekem net elõfizetés, elvégre az követ el bûncselekményt aki korlátozás nélkül az utcára osztja a WiFi-t).A WIFI nem a routerbõl jön? A routerben is lehet tûzfal funkció bekapcsolva vagy bármi más, ami zavarja. Esetleg meg kellene próbálni egy router áramtalanítást, mielõtt belemész az állítgatásba.
Most széthúztam az összes csatit meg csináltam egy router resetet és most megjavult a dolog. Még mindig nem értem hogy mi volt a baj, de most már legalább jó.
Írta 2011. július 19. - 11:33
Ápdét: Ha WiFi-n próbálkozok akkor tökéletesen mûködik! ezek szerint a router-el lesz valami....
A WIFI nem a routerbõl jön? A routerben is lehet tûzfal funkció bekapcsolva vagy bármi más, ami zavarja. Esetleg meg kellene próbálni egy router áramtalanítást, mielõtt belemész az állítgatásba.
Írta 2011. július 19. - 09:45
Ápdét: Ha WiFi-n próbálkozok akkor tökéletesen mûködik! ezek szerint a router-el lesz valami....Konkrétan ha beütöm hogy google és ott a térképet választom, vagy az Endomondo térkép felületén. Konkrétan sehol nem látom a google térképeit, se a market képit.
Írta 2011. július 19. - 08:16
Konkrétan ha beütöm hogy google és ott a térképet választom, vagy az Endomondo térkép felületén. Konkrétan sehol nem látom a google térképeit, se a market képit.Pontosan hol nem látod a képeket, tudsz adni url-t? Vagy ezek a saját képeid?
Írta 2011. július 18. - 20:50
Full víruskeresés volt tegnap, eredmény negatív. A Java magát frissítette. Az oprendszer Win7 és alig 3 hónapos és nincs szétgyalázva.
Elõször én is vírusra gyanakodtam, mert nem változtattam semmit a rendszeren.
Pontosan hol nem látod a képeket, tudsz adni url-t? Vagy ezek a saját képeid?
Írta 2011. július 18. - 20:17
Kimeríthetetlen hobbit találtam
Írta 2011. július 18. - 18:21
Full víruskeresés volt tegnap, eredmény negatív. A Java magát frissítette. Az oprendszer Win7 és alig 3 hónapos és nincs szétgyalázva.Ha egyikkel sem megy, nyilván nem a böngészõ a gond. Anti-virus, anti-akármi, tûzfal nem blokkolja, ezeket kikapcsolva mi a helyzet? Esetleg nincs vírusod? A java frissítése elõtt uninstalláltad a korábbi verziókat? A másik tippem, hogy az oprendszer szét van esve.
Elõször én is vírusra gyanakodtam, mert nem változtattam semmit a rendszeren.
Írta 2011. július 18. - 17:12
Írta 2011. július 18. - 08:56
Kéne egy kis segítség!
Az utóbbi idõben nem tudom rendesen megnyitni a Google Maps és az Android Market oldalakat. A képeket nem tölti be a Market oldal és a Maps szinte semmire nem használható. Firefox, Chrome és iexplorer alatt is ugyanaz a szitu. A Java legfrissebb verziója van fent. Nem tudom mire vélni a hibát...és elég bosszantó.
Ha valaki találkozott már hasonlóval vagy van ötlete akkor kérem hogy ossza meg!
THX
Írta 2011. július 16. - 00:10
nekem is van egy kijelzo gondom a laptopon. olyan volt hogy elkezdett igy szemetelni, es aztan lefagyott. ujrainditod akkor mukodik egy darabig, aztan megint lefagy. aztan kek halal valami display driver szoveggel. gondoltam oke szedek le uj drivert nvidia honlaprol. csak sajna azota mar nem hajlando semmit megjeleniteni a kepernyo. bekapcsolom es tiszta feher kep van csak. igy hogy rakok ra uj drivert? probaltam kulso monitort rakotni a hdmi portrol, de nem akarja
dell xps 1330 gef8400m gs kartyaval. tudom hogy ez egy hulladek tulmelegedos vga, vajon ez volt a vege neki?
Ha szemetelt a kép és közvetlenül bekapcsolás után fehér a kép (mielõtt az oprendszert betöltené), hardverhiba. A driver hibaüzenete valószínûleg már csak ennek a következménye. Semmit nem tudsz vele csinálni, csak ronthatsz a helyzeten. Ha van még garancia a gépre, mindenképpen azon az úton kellene javíttatni. Ha nincs, akkor kellene keresni egy olyan szervizt, amelyik javít laptop alaplapot mûszerész szinten. Ez egy jellegzetes hiba és amelyik szerviz javít ilyet, tudja mit kell vele csinálni. A legtöbb szerviz csak komplett alaplap cserét vállal, ami általában nem éri meg, mert még egy kicsit hozzáteszel és veszel belõle egy új laptopot.
Írta 2011. július 14. - 12:26
nekem is van egy kijelzo gondom a laptopon. olyan volt hogy elkezdett igy szemetelni, es aztan lefagyott. ujrainditod akkor mukodik egy darabig, aztan megint lefagy. aztan kek halal valami display driver szoveggel. gondoltam oke szedek le uj drivert nvidia honlaprol. csak sajna azota mar nem hajlando semmit megjeleniteni a kepernyo. bekapcsolom es tiszta feher kep van csak. igy hogy rakok ra uj drivert? probaltam kulso monitort rakotni a hdmi portrol, de nem akarja
dell xps 1330 gef8400m gs kartyaval. tudom hogy ez egy hulladek tulmelegedos vga, vajon ez volt a vege neki?
Esetleg egy szétszedést és kitakarítást/kiporszívózást megpróbálhatsz, nyáron lényegesen jobban melegednek a laptopok.
Írta 2011. július 14. - 12:19
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2011. július 12. - 19:34
Írta 2011. július 12. - 18:49
Valaki mondja meg nekem hogy mi a probléma a gépemmel!
A jelenség (ahogy a képeken is látszik) az ha van egy bizonyos kép, amit ha nem mozgatok szép marad, de ha elkezdem mozgatni különbözõ színes foltok jelennek meg!
VGA-t cseréltem már! Monitor sajna nincs tartalék amin megpróbálhatnám!
Normál kép:
Nem normális
Írta 2011. július 11. - 11:51
nalam ugy volt ez regen hogy a FF bookmark toolbar-ban van egy RSS mappam, es oda gyujtottem az RSS linkeket, ami csinal nekem ugye egy szp listat. egyszeru, es problemamentes. rakattitnok a mappara, lenyitja az oldalakat, es ha raallok a kurzorral valamelyikre, akkor kilistazza az uj bejegyzeseket. igy nez ki:
de nem tudom hogy kell ilyet csinalni.
most barmilyen oldalon probalom csinalni, csak bejon egy google-s oldal, amin van ket opcio, google reader vagy google homepage.
en nem akarok kulon rss olvaso programot, sokkal jobban szeretem a firefoxos megoldast. van aki tudja mire gondolok, es mit csinalok rosszul?
RAUH-Welt
B E G R I F F