Sztem nem, de ha tartasz tõle h a telepítés bekavar valamibe: http://portableapps...._portable_3.0.1köszi MATT!
nem akad össze az openoffice az office2007-tel?
Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2009. február 24. - 17:16
Írta 2009. február 24. - 15:14
Faszkivan a MS-tal...
Írta 2009. február 24. - 15:04
Ilyet még nem próbáltam, de korábbi Office verziók mellett nem volt gond az OO telepítésével. Ezt veheted bátorításnak is, de természetesen semmilyen bekövetkezett anyagi kárért és adatvesztésért stb nem vállalok felelõsséget!köszi MATT!
nem akad össze az openoffice az office2007-tel?
/Ha túlságosan Office és/vagy dbf specifikus dolgokat csinálsz, az lehet, hogy nem lesz teljesen OO kompatibilis.../
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2009. február 24. - 15:01
Retizotyo: miért akadna össze? Openoffice telepítésénél vedd ki a pipákat, hogy a dokumentum file-okat alapértelmezetten ne az kezelje, így csak akkor indul el, ha elindítod.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2009. február 24. - 14:54
Írta 2009. február 24. - 14:51
Írta 2009. február 24. - 14:23
edit: ehh, órák óta szar. most hogy beírom, megjavul
Írta 2009. február 24. - 14:19
Írta 2009. február 24. - 14:16
Köcsög Office 2007 nem támogatja :rocketman (nem, nem teszem fel a 2003-at, munkahelyre kell, a 2007es pedig legálisan van fenn)
Írta 2009. február 24. - 02:18
Írta 2009. február 23. - 21:39
Írta 2009. február 23. - 14:17
Próbáld esetleg ezt is: http://www.transmissionbt.com/
Nem egy IQ bajnok, de mûködik rendben. Disk image (.dmg) file letölt, duplaklikk, megjelenik, mint meghajtó, rajta egyetlen alkalmazás. Azt behúzod az Applications folderbe és onnét indítod. Disk image kukába, kezitcsókolom.
Would you, Quintus? Would I?
vendég_Charon_*
Írta 2009. február 23. - 11:56
Egy megcsócsált almás gépre kellene felvarázsolnom valami torrent klienst. Win alatt a utorrentet preferálom egyébként.
Valaki elmagyarázná, hogy mit, (honnan szedjem le), hogyan kell felrakni?
Köszönöm.
Írta 2009. február 23. - 09:36
1.: SP2 után még sok frissítés megy fel, tényleg nem egyszerû az állandó jegyzetelés.
2.: Minden gond nélkül (nekem is így került fel az SP3).
Köszi, ma elkezdem a kísérletezgetést!
Írta 2009. február 22. - 22:45
a plusszos,meg a minuszos DVD-k között mi a különbség?melyiket érdemes venni?
Eu mínuszos, itt minden asztalinak és szeköznek kutya kötelessége olvasni, plusszos nem eu-s eredetileg. Gyártástechnikájából adódóan nehezebb elrontani, persze ennél többet nyomlatba hogy milyen márkát veszel.
Van mód arra, hogy egy sima 1 db VGA kimenetes videókártyáról jövõ jelet szétosszam? Nem klónozás, sokkal inkább kiterjesztett asztal lenne a jó - és hogy halmozzam az élvezeteket: egyik kijelzõ 16:9 (1366*768) a másik pedig 4:3 (1600*1200)
Jelenleg a saját kijelzõ + valamelyik monitor megy, de létezik esetleg USB-s, vagy bármilyen más megoldás?
Köszi!
Hm, nem nagyon tudok ilyenrõl. Papíron létezik usb-s, gyakorlatilag nem kapni, más kérdés hogy 2 különbözõ vga-t a windows normálisan lekezel-e kiterjesztve?!
Nem tudo játszik-e olyan alternatíva ha pc hogy másik vga (5-5e bõl megvan akár agp akár pcie) ha meg laptop akkor kutyakötelessége a külsõ kimenetet pluszként kezelni, hacsak nem vmi régi vagy butus vezérlõ (öreg intel vagy sis, bár azokból is tlaálkoztam párral ahol ment).
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2009. február 22. - 21:11
2.: Minden gond nélkül (nekem is így került fel az SP3).
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2009. február 22. - 20:57
Netkapcsolattal rendelkezõ géppel ezt nem próbálnám ki. A biztonsági frissítéseket nem hobbiból küldözgetik...
Igazad van, ez az opció kilõve...
Akkor állítsd be úgy az update-et, hogy csak figyelmeztessen, hogy van új, de ne telepítsen automatikusan. Így fel tudod jegyezni, hogy melyik után fagy újra és akkor azt le tudod szedni.
A mostani újratelepítésnél esetleg próbáld meg egybõl sp3-mal feltenni.
1 gondolat: én is erre gondoltam, bár elég hosszadalmasnak ígérkezik a létezõ "néhány" update-et jegyzetelni...
2 gondolat: nekem olyan win XP-m van, ami egy szûz gyári lemez és egy SP2 összefésülve, tehát telepítéskor élbõl az SP2-t teszi fel.
Erre fel tudom tenni utólag az SP3-at? Jó ez így? Vagy kéne egy SP nélküli XP és úgy az SP3?
Írta 2009. február 22. - 20:43
Netkapcsolattal rendelkezõ géppel ezt nem próbálnám ki. A biztonsági frissítéseket nem hobbiból küldözgetik...Namármost: mi van akkor ha az Update-et nem kapcsolom be?
Írta 2009. február 22. - 20:36
A mostani újratelepítésnél esetleg próbáld meg egybõl sp3-mal feltenni.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2009. február 22. - 20:15
Újratelepítettem mindent: új driverek, új kodekek stb.
Valamiért az a meggyõzõdésem, hogy valamelyik Win Update okozza a gondot. A háttérben futó programok minimálisra voltak véve (nod32, daemon tools, más nem!) ami kell azt elindítom/leállítom manuálisan, tehát a leállítás pillanatában is relatíve kevés alkalmazás fut a háttérben.
Namármost: mi van akkor ha az Update-et nem kapcsolom be? Ha letölti megint azt, ami megakasztja a rendszert, akkor havonta pakolhatom újra a rendszert...
Ötletek?