Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Webes fejlesztésben jártas snájdig fiatalok :D!

Néhány posttal elõrébb volt szó egy oldalról, nevezetesen errõl
Ez az elsõ weblapom, a kedvesemnek szeretnék valami mûködõ, egyszerû oldalt kreálni. Nem állandóan frissülõ, dinamikus tartalomról van szó, csak egyfajta kirakatról.
Ez, ahogyan a forrásban látható, frame-es szerkezetû, aminek gyakorlati korlátait most kezdem megérteni.
Tudnátok mondani olyan módot, amivel ki tudnám váltani relatíve egyszerûen a frame-eket, esetleg javasolhatnátok engine-t, ami megkönnyíti a munkát azzal a bizonyos alternatívával.

Elõre is köszönöm!

Más: free katalogizáló-nyilvántartó progi? Olyan kéne, mint a WhereIsIt, csak ugye ingyenes...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
mp3 tagelo progi?
kicsi ingyenes.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Használ valaki olyan asztali audio lejátszót, ami elboldogul a flac-kal? Eddig csak a Kiss Player-ekrõl hallottam/olvastam, hogy tudnak ilyet, de kicsit horror árban vannak. Ehhez meg barkácsolni kellene.

http://flac.sourceforge.net/links.html
"In idem flumen bis non descendimus"

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Tud valaki ajánlani nekem egy egyszerû, tûzfallal rendelkezõ WLAN routert? Mik vannak most jók? linksys wrt54g?

Aktuális civil

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Használ valaki olyan asztali audio lejátszót, ami elboldogul a flac-kal? Eddig csak a Kiss Player-ekrõl hallottam/olvastam, hogy tudnak ilyet, de kicsit horror árban vannak. Ehhez meg barkácsolni kellene.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Flac formátum a tuti.

Köszi!
A Nero-val is sikerült(máskor elõbb megnézem és utána kérdezk, ígérem)
A drága audio cd-ket mégsem karcoltatom össze a kocsiban, ugye :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Van valakinek bevált módszere arra, hogy 2 audio albumot egy lemezre hogy lehetne összehozni? Mindenképpen jó lenne egy veszteségmentes megoldás.
Mentsek wav-ba?

Flac formátum a tuti.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Fotós weboldalhoz van valamilyen hátránya a .com-os domainnek?

Alapvetõen mindegy milyen domain alá jegyeztetsz be egy oldalt.
Ponthu ~3 hét átfutás után használható, egy dotkom pedig akár aznap.

Ha külföld felé szeretnél "kereskedni" a lényeg inkább a szerverhosztingot végzõ cégnél kötött szerzõdés - ti. mennyi külföld felé a sávszélesség.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Van valakinek bevált módszere arra, hogy 2 audio albumot egy lemezre hogy lehetne összehozni? Mindenképpen jó lenne egy veszteségmentes megoldás.
Mentsek wav-ba?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

Hát .hu-ra korlátozott kereséssel nem fognak eljutni rá (googleban site:hu) de nem hiszem h sokan keresnének így fotóst. Eleve nem hiszem hogy sokan tudnak a domainre szûkítés lehetõségérõl:)

A google.hu-n végzett keresésekben elõrébb vannak sorolva a magyar találatok, szal elképzelhetõ h emiatt itthonról végzett keresésekben hátrébb szorul a .com-os oldal, mintha .hu lenne (de az is lehet h nyelv alapján buzerálja a rangsort a google és nem domain alapján, majd az okosok megmondják).

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.354 hozzászólás

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Passzolom, nekem az elsõ installal fut vígan ma is így ez a "recovery manager" vadidegen.
Én telepítés után csináltam egy Ghost image-t a másik (nem op.rendszer) partícióra - onnan lehet(ne) reinstallálni ha szükséges.

Nézz körül itt: http://forums.msiwind.net

köszönöm!

amikor elindul és megnyomom az F3-at, akkor felajánlja, hogy két "OK" jóváhagyás után formatálja a C-t és újratelepíti a gyári beállításokat (feltette az xp-t meg office-t is) - gondolom egy rejtett partícióról.

otthon majd megpróbálok memória karira tenni xp-t, s onnan telepíteni.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

fõleg Zorgtól kérdezném:

MSI winden újratelepítettem "recovery manager"-rel a windows-t, de nem enged semmit sem feltelepíteni.
egyetlen egy exe-t nem tudok futtatni rajta.
mitõl lehet ez? mert így vírusirtót sem tudok rátölteni, hogy megtudjam, hogy vírus miatt van-e ez...

Passzolom, nekem az elsõ installal fut vígan ma is így ez a "recovery manager" vadidegen.
Én telepítés után csináltam egy Ghost image-t a másik (nem op.rendszer) partícióra - onnan lehet(ne) reinstallálni ha szükséges.

Nézz körül itt: http://forums.msiwind.net

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
fõleg Zorgtól kérdezném:

MSI winden újratelepítettem "recovery manager"-rel a windows-t, de nem enged semmit sem feltelepíteni.
egyetlen egy exe-t nem tudok futtatni rajta.
mitõl lehet ez? mert így vírusirtót sem tudok rátölteni, hogy megtudjam, hogy vírus miatt van-e ez...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

http://www.youtube.com/watch?v=CgJ0EpxjZBU&NR=1

Azt a rohadt! Azt a lézert meg KELL csinálnom!!!!!!!

szabolcska

szabolcska

vendég

• fórumtag
  • 110 hozzászólás
Sziasztok!

Olyan problémám lenne Nekem, hogy körülbelül amiket vimeora 2 hete tettek fel videókat azoknál a hang megy rendesen, de a videó eléggé szaggat. Nincsenek HD ON-os módban. Ez a hiba megjelenik: Mozilla, IE, IE7, Opera.
A gépem: 2.4 celeron, 1gb ram, geforce fx5200.

A problémát eddig próbáltam 8, 9, 10es flash playerrel orvosolni sajnos egyikkel sem volt jó. Csak az idegesít, hogy a suliba gyengébb gépeken is tökéletesen fut a videó.

Akinek volt hasonló problémája, vagy aki tudja, hogy lehet orvosolni, annak nagyon örülnék.

üdv: szabolcska

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Jajj, kipkay!
pár hónapja halálra röhögtük magunkat rajta! nagyon ráér :)

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

http://www.youtube.com/watch?v=CgJ0EpxjZBU&NR=1

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
Srácok, keresnék valakit egy kisebb feladattal. Ahhoz nagy hogy kérés legyen, ahhoz kicsi és nemfizetõs hogy meló legyen:). Egy nonprofit szervezet (egyesület) honlapjának a megcsinálásában kellene segítség, kódolási oldalról, a grafika tõlem jön (és nagyjából megvan). Nem bonyolult, pár oldalas, egyszerû oldal, minden ötlet és sitemap megvan csak mûködésépessé kellene tenni.

Ki vállalkozna rá? Vagy kit tudtok ajánlani?
Meguntam az aláírásom....

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Van dolog vele rendesen, de amit írtál nagyjából mind kell hozzá. Kikvéve:
A SEO-s cégek nagy része kamu, ami meg nem az megmondja hogyan kellene felépíteni az oldalt, de nem õ csinálja meg.
Én is láttam ilyen tanulmányt, igen sokat fizetett érte az a cég.
De adok egy támpontot, ami olcsóbb.
Webbencs verseny
Persze a második találattól lefele, és a hup.hu-s a legjobb! ;)

Ride everywhere.

.