Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2009. március 28. - 15:33
matt:ha filmet vezetsz ki tv-re a géprõl,akkor elõfordulhat ilyen probléma(talán ez lesz a megoldás...)
Írta 2009. március 28. - 12:35
1000% hogy nem nyúltam hozzá
x-akták...
Írta 2009. március 28. - 12:26
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2009. március 28. - 12:06
Nem telepítettem semmit (csak rfactor nevü játékot) de az kétlem h beleszólt volna videolejátszásba. Mi az isten van? :wtf:
fusi amilo m7440g, win xp sp3
Írta 2009. március 28. - 11:32
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2009. március 28. - 10:33
Én ezt használom.Azt megtudom csinálni a VLC-vel, hogy a lejátszólista végére érve kikapcsolja a gépet? Ha igen, hogyan? Ha nem, milyen másik programmal tudok "zenére elaludni"?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2009. március 28. - 00:42
Azt megtudom csinálni a VLC-vel, hogy a lejátszólista végére érve kikapcsolja a gépet? Ha igen, hogyan? Ha nem, milyen másik programmal tudok "zenére elaludni"?
ezt találtam hirtelen:
http://www.nirmaltv....list-has-ended/
Írta 2009. március 28. - 00:37
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2009. március 27. - 18:53
Az mitõl lehet hogy a Windows Média Player úgy másolja be a számokat hogy amikor vissza játszom a zenét azt nem az elejétõl kezdi,mármint az a kis csík ami jelzi hogy a szám holtart vagy mennyi van hátra belõle,az amikor elvileg a szám kezdõdik nem az elejérõl indul hanem még legalább 2-3 perc múlva vált a következõ számmal együtt,viszont amikor a csík már a legvégén van és a következõ számnak kellene kezdõdni akkor még az elözõ sám megy?
Magyarúl olyan mintha ell lenne csúsztatva az egész mûsor.
Viszont ha ugyan azt a cd-t átrakom a rendes CD lejátszómba akkor meg minden oké.
Nem tudom sikerûlt-e érthetõen leírnom hogy mi a problémám.
A válaszokat elõre is nagyon köszi mindenkinek.
Írta 2009. március 27. - 18:30
(corporate edition 4ever)
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2009. március 27. - 15:27
Az megoldja a dolgot.
Gondolom a kijövet után 10 perccel mevolt rá a megoldás...
Ride everywhere.
.
Írta 2009. március 27. - 12:11
nembaj ugyis ujra akarom rakni a rencert. ha elkezd szivozni akkor format ce kettospont
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. március 27. - 11:07
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2009. március 26. - 20:21
Két évvel ezelõtt, amikor szemüveget csináltattam annyit mondott a szemorvos, hogy remekül válogattam a munkám-hobbim: a kerékpározás és a monitor bámulása egyike a két, leginkább szemszárazságot kiváltó tevékenységnek...Rendben, köszönöm.
(Egyébként csak általános kíváncsiság volt bennem. Hosszútávon minden fényt kibocsátó tárgy zavarja a szemem.)
Írta 2009. március 26. - 19:52
"To enable the encryption you have to switch to intermediate user mode and go to Tools -> Options -> Connection -> Transport Encryption and enable the Require encrypted transport checkbox."Azzal is próbáltam, hogyan állítottad be hogy átverje?
...
Bõvebben: http://azureuswiki.c...ng#The_settings
Írta 2009. március 26. - 19:33
Ride everywhere.
.
Írta 2009. március 26. - 19:18
Tudtommal semennyivel - nekem a picurka netbookon dolgozni sem megerõltetõ; persze megfelelõ kontraszt és fényerõ beállítások mellett.
(Én a 24"-os asztalin és a netbookon is ~félfényerõn dolgozom.)
Rendben, köszönöm.
(Egyébként csak általános kíváncsiság volt bennem. Hosszútávon minden fényt kibocsátó tárgy zavarja a szemem.)
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. március 26. - 16:58
http://www.airtighti...m/simpleviewer/
Írta 2009. március 26. - 16:35
Tudtommal semennyivel - nekem a picurka netbookon dolgozni sem megerõltetõ; persze megfelelõ kontraszt és fényerõ beállítások mellett.A noti képernyõk mennyivel gyilkolják jobban az ember szemét, mint az átlagos monitorok? Vagy kb egyformán?
(Én a 24"-os asztalin és a netbookon is ~félfényerõn dolgozom.)
Írta 2009. március 26. - 16:11
Esetleg jó lehet:
http://smoothgallery.jondesign.net
Köszi zorg! Ez jobb megoldás mint amit kerestem. Ennek legalább tudom szerkeszteni a kódját kedvem szerint! már csak a portálba betudjam tenni szépen.
a képcsöves monitorokhoz képest mindegyik LCD TFT kímélõbb (már ami a frissítéstt illeti, én a 70Hz-et is látom nem bírom nézni a régi monitorokat, így az 50-es tévének is lõttek )