Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
burce:switch off-nállam ez a favorit

matt:ha filmet vezetsz ki tv-re a géprõl,akkor elõfordulhat ilyen probléma(talán ez lesz a megoldás...)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
video overlayen, fényerõ, gamma, minden nullán volt...
1000% hogy nem nyúltam hozzá
x-akták...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
DaveR, Alex, Jé: köszi! Próbálgatom õket.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
egyik napról a másikra egyszer csak semmilyen videót nem hajlandó lejátszani a gépem. Se dvd lemez, se avik se semmi. Se VLC, se BsPlayer se MediaPlayer, Se Mplayer Classic. mindegyiknél van hang, sõt feliratot is betölti de fekete a kép. leszedtem õket, újra raktam ugyanez. Feldobtam még egy divx codecet is hátha de nem változott semmi.
Nem telepítettem semmit (csak rfactor nevü játékot) de az kétlem h beleszólt volna videolejátszásba. Mi az isten van? :wtf:
fusi amilo m7440g, win xp sp3

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Émmeg eztet: http://www.freedownl.../DShutdown.html

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Azt megtudom csinálni a VLC-vel, hogy a lejátszólista végére érve kikapcsolja a gépet? Ha igen, hogyan? Ha nem, milyen másik programmal tudok "zenére elaludni"? :)

Én ezt használom.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Azt megtudom csinálni a VLC-vel, hogy a lejátszólista végére érve kikapcsolja a gépet? Ha igen, hogyan? Ha nem, milyen másik programmal tudok "zenére elaludni"? :)

ezt találtam hirtelen:

http://www.nirmaltv....list-has-ended/

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Üdv mindenkinek.

Az mitõl lehet hogy a Windows Média Player úgy másolja be a számokat hogy amikor vissza játszom a zenét azt nem az elejétõl kezdi,mármint az a kis csík ami jelzi hogy a szám holtart vagy mennyi van hátra belõle,az amikor elvileg a szám kezdõdik nem az elejérõl indul hanem még legalább 2-3 perc múlva vált a következõ számmal együtt,viszont amikor a csík már a legvégén van és a következõ számnak kellene kezdõdni akkor még az elözõ sám megy?
Magyarúl olyan mintha ell lenne csúsztatva az egész mûsor.

Viszont ha ugyan azt a cd-t átrakom a rendes CD lejátszómba akkor meg minden oké.

Nem tudom sikerûlt-e érthetõen leírnom hogy mi a problémám.

A válaszokat elõre is nagyon köszi mindenkinek.
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Egy ideig megint megszaporodnak majd a "jaj mit csináljak, lebuktatott a Microsoft, mert a boltban hamis windows-t raktak a gépemre" kezdetû hozzászólások, majd a már régen kész trükk terjedésével ez is a múlté lesz. :)
(corporate edition 4ever)

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Mublinder?
Az megoldja a dolgot.
Gondolom a kijövet után 10 perccel mevolt rá a megoldás...

Ride everywhere.

.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en pl? :D

nembaj ugyis ujra akarom rakni a rencert. ha elkezd szivozni akkor format ce kettospont
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ki az, aki a lopott/tört XP-jén aktiválja az automatikus frissítést? http://index.hu/tech...tato_programja/

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Rendben, köszönöm.
(Egyébként csak általános kíváncsiság volt bennem. Hosszútávon minden fényt kibocsátó tárgy zavarja a szemem.)

Két évvel ezelõtt, amikor szemüveget csináltattam annyit mondott a szemorvos, hogy remekül válogattam a munkám-hobbim: a kerékpározás és a monitor bámulása egyike a két, leginkább szemszárazságot kiváltó tevékenységnek... ;)
"In idem flumen bis non descendimus"

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

Azzal is próbáltam, hogyan állítottad be hogy átverje?
...

"To enable the encryption you have to switch to intermediate user mode and go to Tools -> Options -> Connection -> Transport Encryption and enable the Require encrypted transport checkbox."

Bõvebben: http://azureuswiki.c...ng#The_settings
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Háttérfény sokat segíthet, legalábbis ha sötét van. Annélkül én is képtelen vagyok monitor elõtt lenni 20 percnél tovább..

Ride everywhere.

.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Tudtommal semennyivel - nekem a picurka netbookon dolgozni sem megerõltetõ; persze megfelelõ kontraszt és fényerõ beállítások mellett.
(Én a 24"-os asztalin és a netbookon is ~félfényerõn dolgozom.)

Rendben, köszönöm.
(Egyébként csak általános kíváncsiság volt bennem. Hosszútávon minden fényt kibocsátó tárgy zavarja a szemem.)

A sebesség mindent megold.

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Esetleg a Simpleviewer is jó lehet, szabadon szerkeszthetõ és free
http://www.airtighti...m/simpleviewer/

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

A noti képernyõk mennyivel gyilkolják jobban az ember szemét, mint az átlagos monitorok? Vagy kb egyformán?

Tudtommal semennyivel - nekem a picurka netbookon dolgozni sem megerõltetõ; persze megfelelõ kontraszt és fényerõ beállítások mellett.
(Én a 24"-os asztalin és a netbookon is ~félfényerõn dolgozom.)
"In idem flumen bis non descendimus"

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

Esetleg jó lehet:
http://smoothgallery.jondesign.net

Köszi zorg! Ez jobb megoldás mint amit kerestem. Ennek legalább tudom szerkeszteni a kódját kedvem szerint! :D már csak a portálba betudjam tenni szépen.

a képcsöves monitorokhoz képest mindegyik LCD TFT kímélõbb (már ami a frissítéstt illeti, én a 70Hz-et is látom nem bírom nézni a régi monitorokat, így az 50-es tévének is lõttek :D)