Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Urak,

ha Firefox-szal megtekintettem a neten egy PDF-et pár napja, és azóta az a PDF elérhetetlenné vált, a saját gépemen megtalálhatom még valahol? :-/

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

jah, lementeni lementettem gyalog modszerrel mert kijeloltem osz word
de valahogy meg kene forditani

Ha a fórum vezérlõpultján nem lehet állítgatni h hogy jelenjen meg, akkor kézi hajtányos módszerrel meg lehet forgatni. Kicsit tökölõs, de nem hiszem h lenne jobb.

Ha csak pár oldal kell, küldd el õket és megforgatom, kb így lehet:

Kijelölés, másol Notepadbe, onnan Wordbe, aztán pár keresés és csere:
^p csere erre: $$$ (hogy ne legyen mindenhol sortörés)

$$$([a-zA-Z0-9]{1;15}) ([0-9]{4}-[0-9]{2}-[0-9]{2} [0-9]{2}:[0-9]{2}:[0-9]{2}) csere erre behelyettesítéssel: ^p$$$\1 \2 (sortörést szúr be minden hsz elé, csak akkor mûködik ha minden felhasználónév csak betûbõl és számból áll)

másol excelbe, besorszámoz, fordított sorrendbe rendez, másol vissza notepadbe majd wordbe, $$$ csere ^p, kész.

(Szeretem a keresés és cserét, szakmai ártalom.)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
jah, lementeni lementettem gyalog modszerrel mert kijeloltem osz word
de valahogy meg kene forditani

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Offline-ban olvasgatnád? HTTrack-kel le lehet menteni, igaz, az nem fordítja meg a sorrendet.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
egy ilyen forumrol lementeni az infot
http://www.alvin-plast.hu/topics.php
vagy
http://www.alvin-pla...rum.php?topic=4
de ugy valahogy megforditani a sorrendet hogyan lehet?
mer most legregebbi van alul.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

admin / admin párost próbáltad már? :D

Találtam neked egy ilyet: http://portforward.c...0V/Utorrent.htm

Ha tudnám az ADSL logint/jelszót, tolnék a Vigyornak egy resetet, nagy valószínûséggel csak a PPPoe kapcsolatot kell újra konfigolni.

Végül sikerült aktívvá tenni, a TCP/IP beállításoknál át kellett írni az IP címeket/maszkokat a szolgáltató supportja által küldöttekre (az automata helyett) és most már forwardolja a portot.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

Daemon Tools-t össze lehet barátkoztatni win7-el?

Google a barátod:
http://www.hoc.hu/in...?p=news&y=18366

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Daemon Tools-t össze lehet barátkoztatni win7-el?

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
admin / admin párost próbáltad már? :D

Találtam neked egy ilyet: http://portforward.c...0V/Utorrent.htm

Ha tudnám az ADSL logint/jelszót, tolnék a Vigyornak egy resetet, nagy valószínûséggel csak a PPPoe kapcsolatot kell újra konfigolni.
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Milyen router? Kék! :D DrayTek Vigor 2700V, modem/router.

Nem emlékszem a régi portra, a gépem régi (vagy akár mostani) IP címérõl fogalmam sincs, de az könnyen lehet, hogy a reinstall végére más IP lett kiosztva neki.

Annak idején annyi volt, hogy összekábeleztem, net, telefon megy, modem/router jelszót kér. Szolgáltató felhív -mert a küldött papírokban nem szerepel- õk tájékoztatnak róla, hogy a routeren minden port nyitva van, engedjem ki a szoftveres tûzfalon amit szeretnék és menni fog, a jelszót pedig nem adják ki. És ment is, mostanáig.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Milyen router a lelkem? Resettel óvatosan, mert lehet utána mindent konfigolni. :)

A portforward úgy megy, hogy a routeren megmondod, hogy az xxxxx portra bejövõ forgalmat mely belsõ IP cím, mely yyyyy portjára forwardolja. Ha tehát a reinstall után ugyanaz a belsõ címe a gépednek és emlékszel a régi portra, akkor jó eséllyel mûködni fog. Bónusz kérdés: annak idején azt is be kellett valakinek állítani, nem?

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Hogyhogy nem férsz hozzá a routerhez? Ez valami spéci típus? Normális esetben tolsz egy resetet a routeren (hardveres gomb) és visszaáll alapértelmezett jelszóra, ami benne van a kézikönyvben vagy az internetben, aztán forwardolhatsz rogyásig.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Jaja, de ahhoz nem férek hozzá, "hála" a szolgáltatómnak, viszont reinstall elõtt mûködött minden. Igaz akkor egy másik portot használt a kliens, 3xxxx, most meg 11xxx, próbáljam ki talán egy másik porttal?

Mer' egy állat vagyok !

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Akkor a routeren kéne a portforwardot megcsinálni a géped felé.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Lehet hogy az elvileg a kulcsszó, ellenõrizd. http://portforward.com/

XP tûzfal nem befolyásolja, a port zárva van. :mad:

Mer' egy állat vagyok !

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
köszönöm szépen...mûködik

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

sikerült felmûteni win7

de van egy olyan gondom, hogy a touchpad-on van nekem gördítõsáv, és az nem igazán akar
funkcionálni

a noti egy HP 6720s...a program meg emlékeim szerint Synaptics névre hallgat, de nem nagyon lelem a gyártó honlapján

Pedig:
http://www.synaptics...support/drivers

A Synaptics touchpad gyak. egy önálló "periféria", mindegy milyen méretû, színû szagú: egy etlen driver kell mindenhol neki - a sajátja.
"In idem flumen bis non descendimus"

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
sikerült felmûteni win7

de van egy olyan gondom, hogy a touchpad-on van nekem gördítõsáv, és az nem igazán akar
funkcionálni

a noti egy HP 6720s...a program meg emlékeim szerint Synaptics névre hallgat, de nem nagyon lelem a gyártó honlapján

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Ha megvan a skin, ami általában egy exe, akkor telepíted, majd elindítasz egy default bar-t. Azon jobb klikk, Config, és ott tudsz választani a telepített skin-ek között. HUD.vision-nál ugye helybõl van Black és White.

Meg be köll õket konfigolni ám. Rámész az adott kis mütyürre, jobb klikk, Skin Menü -> Edit skin, és ott lesz egy frappáns kis szövegfile-szerû kód, szépen kikommentezve, ott tod testreszabni fullosan a gadgeteket. Idõjárásnál mondjuk meg kell adni a kiszolgálót, a városkódot, hogy miket hogy jelenítsen meg, át tod írni a mértékegységeket, napokat, szélirányokat, stb.

most valamiért nem aakr elõjönni az ablak, lent a kis fekete kocka ikon megy, de nem jön elõ az ablak :S

leszedtem, ujratettem azóta nem fut az istennek sem

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

Úgy van, router és modem egyben, de elvileg azon nyitva vannak a portok.

Lehet hogy az elvileg a kulcsszó, ellenõrizd. http://portforward.com/