Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

Hátha van tippetek, mert se nekem, se az ismerosoknek... viszonylag frissen telepitett win 7 van a gepemen, egyik pillanatrol a masikra elkezdte, hogy baszott lassan megy a torrent (termeszetesen csak legalis tartalmak letoltesere hasznalom), es belassul a bongeszo is teljesen, aztan kek halallal ujraindul. ha nem megy a torrent nem produkalja a tuneteket. ujratelepitettem a kliensprogramot, par napig jo volt, most megint ugyanez. savszelesseg az egekben, processzorkihasznaltsag es CPU homerseklet a abeka segge alatt. otlet?

Csak tipp, de nekem ugyanez volt, csak kék halál nélkül:
Ha Utorrentet használsz próbáld meg, hogy a sávszélesség beállításnál a kapcsolatok maximális számát leredukálod.
Nekem pl:
Kapcsolatok maximális száma összesen: 60
Kapcsolódott peerek maximális száma torrentenként: 50

[highlight] The bike way of life [/highlight]

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
@exxpert
Nagyon szívesen!
"Ride today, heal tomorrow"

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
Hátha van tippetek, mert se nekem, se az ismerosoknek... viszonylag frissen telepitett win 7 van a gepemen, egyik pillanatrol a masikra elkezdte, hogy baszott lassan megy a torrent (termeszetesen csak legalis tartalmak letoltesere hasznalom), es belassul a bongeszo is teljesen, aztan kek halallal ujraindul. ha nem megy a torrent nem produkalja a tuneteket. ujratelepitettem a kliensprogramot, par napig jo volt, most megint ugyanez. savszelesseg az egekben, processzorkihasznaltsag es CPU homerseklet a abeka segge alatt. otlet?

----

FÁJVÓ

----

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Bocs, nem vettem észre a ""-t :) My fault...

Szerencsére nekem a géphez járt a win7, bár valami butított verzió... Eddigi egyetlen hátránya amit észrevettem, hogy nem lehet háttérképet cserélni :(
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mert warez azert :rolleyes:

ha OEM arban adnanak dobozos Win7-et, megvennem, de ez az egy alaplap egy oprendszer ez nalam kinyomta a biztositekot. a dobozos meg tul draga
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Lehet hogy szar az iPad, de ha ilyen minõségû tartalmak lesznek rá elérhetõek, akkor nálam bõven a "must have" kategóriába fog tartozni.
És igen, elõ is fizetnék rá, a mostani alkalmazások is full legalok a telefonon. Sõt még az oprendszerem is eredeti win7...
Tam: Miért ne lenne jó?
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
meg 11 napig hasznalhatom az RC-t...

mar "vettem" egy 7 Ultimate-et, csak egyreszt parazok hogy nem fog mukodni, masreszt a hatamon felall a szor a gondolattol hogy rakhatom ujra a rendszert.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
...azért ha rendszeressé válna ez a túlterhelés (azaz visszatérne ez a folyamat beragadás), én csak megnézném, hogy mi is dolgozik az svchost.exe alatt. Teljesen normális esetben is futhat párhuzamosan több példánya.

A #11832 problémám megoldódott. Egy orosz fórumon találtam meg a megoldást. A driver telepítés módja jó volt, csak éppen nem a gyártó által javasolt verziót kellett feltenni. Pedig az Acer oldala szépen végigvezetett, hogy melyik modellhez, milyen op. rendszer alá keresek drivert. Szóval ennyit a support-ról.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

Ezeket próbáld ki:
http://www.howtogeek...-is-it-running/

Köszönöm a segítséget!
Végül a Process explorerrel leállítottam az adott svchost-ot. Most visszaállt a cpu használat.
Mégegyszer köszönöm

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Ezeket próbáld ki:
http://www.howtogeek...-is-it-running/

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

Process Explorer-el nézd meg mi eszi annyira.

Ez az svchost a "windows szolgáltatások gazdafolyamata".

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Process Explorer-el nézd meg mi eszi annyira.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

Múltkor pont a NOD csinált ilyet ;)
Nézd meg a feladatkezelõben melyik process eszi meg a legtöbbet...

svchost okozza, de hogy azon belül mi, azt nem tudom.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Múltkor pont a NOD csinált ilyet ;)
Nézd meg a feladatkezelõben melyik process eszi meg a legtöbbet...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
tipp: ne hasznalj vistat

[bocs :D]

RAUH-Welt
B E G R I F F

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Ma reggel óta folyamatosan 100%-on van a CPU-használatom. Tegnap nem telepítettem semmit, napok óta nem volt Windows Update sem. A korábbi frissítések mind megvannak. Futtattam NOD-ot, szerinte semmi....
Vistát használok.
Tipp?

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás

Rendezgettem pöppet a G-mail-es fiókomban a leveleket (kiszórtam egy bõ 800-900 levelet a régmúltból) és örömmel konstatáltam, hogy máris lett 7GB szabad helyem.

Azon tûnõdtem, hogy ki kéne használni.
Oda én csak leveleken keresztül tudok anyagot juttatni, ez nem megkerülhetõ valahogy? Mert a gmail-es levelek 20 MB-os mérethatára elég gyermeteg lássuk be...

Töltsd le az ingyenes Gmail Drive programot!Azzal tudsz feltölteni a fiókodra.

palladium

palladium

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Piszkozat mentést szoktam használni kvázi netes tárolóként. Méret korlátozást még nem tapasztaltam.

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
van ff extension, g.space néven ( http://www.getgspace.com/ ), de inkább docs, egyszerûbb

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha fel akarsz toltogetni anyagokat akkor miert nem googledocs?

RAUH-Welt
B E G R I F F