Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég
Rendezgettem pöppet a G-mail-es fiókomban a leveleket (kiszórtam egy bõ 800-900 levelet a régmúltból) és örömmel konstatáltam, hogy máris lett 7GB szabad helyem.

Azon tûnõdtem, hogy ki kéne használni.
Oda én csak leveleken keresztül tudok anyagot juttatni, ez nem megkerülhetõ valahogy? Mert a gmail-es levelek 20 MB-os mérethatára elég gyermeteg lássuk be...

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Ismerõsnek notebook kéne, 14" méretben mit ajánlanátok?
A keret 140-190e HUF, ebbõl kéne valamit túrni. A tartósság és az akkus üzemidõ fontosabb mint a teljesítmény. Csak integrált videokártya jön szóba, és olyan kell amihez a gyártótól lehet XP drivereket letölteni. Matt képernyõvel kéne.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Driver-ek telepítésénél mi a követendõ eljárás?
Megkértek, hogy tegyek rendbe egy kis netbook-ot (Acer Aspire One 531h). Minden klappol, de a wifi-je nem mûködik, az eszközkezelõben sárga kérdõjeles hálózati vezérlõként jelenik meg. A gyártó oldalán elérhetõ valamennyi WLAN drivert kipróbáltam, de semmi.
Telepítés elõtt az eszközkezelõben eltávolítom a hibásan mûködõ eszközt, feltelepítem az új drivert, újraindítom a gépet, mire kijön, hogy új hardvert talált és kezdõdik a szokásos móka, hogy automatikusan telepítse, vagy én adom meg a helyet, ahol keresse. Én a /system32/drivers könyvtárat adtam meg neki, de nem talál semmit.
Lehet, hogy nem a megfelelõt telepítem, de akkor hogy lehet kideríteni, hogy melyik verzió a jó?
Nincs valami trükk arra, hogy valamiféle jellemzõ hardverkódot ki tudjak olvasni pl. egy programmal?
Az eszközkezelõvel találok olyat, hogy pl. "PCI\VEN_168C&DEV_002B&SUBSYS_E016105B&REV_01" de erre rákeresve semmi használható nincsen.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Tanácsot szeretnék kérni:
Ha a Bikediscount kezdõoldalára felmegyek,a CPU felugrik 100%-ra,és ott is marad,és gyakorlatilag lefagy a gép.A feladatkezelõben megnéztem,a Kaspersky akad be."avp.exe" néven.Kilõni nem lehet,csak újraindítás oldja fel.Ha kikapcsolt Kaspersky-vel megyek fel ugyanerre az oldalra,akkor semmi gáz.Mi lehet a probléma?Más oldalakkal (egyelõre ?) nincs ilyen probléma,csak a Bikediscount-al.Köszi a válaszokat.

Valami bibi lehet az oldal kódjában.
Elszabott flash elemk szokták az egekig felnyomni a processzorterhelést, de az nincs összefüggésben a vírusirtóval.

szerk.:
Ránéztem, nálam semmi extra terhelést nem nyom. Lehet, a Kaspersky-t kellene finomhangolnod.
"In idem flumen bis non descendimus"

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Tanácsot szeretnék kérni:
Ha a Bikediscount kezdõoldalára felmegyek,a CPU felugrik 100%-ra,és ott is marad,és gyakorlatilag lefagy a gép.A feladatkezelõben megnéztem,a Kaspersky akad be."avp.exe" néven.Kilõni nem lehet,csak újraindítás oldja fel.Ha kikapcsolt Kaspersky-vel megyek fel ugyanerre az oldalra,akkor semmi gáz.Mi lehet a probléma?Más oldalakkal (egyelõre ?) nincs ilyen probléma,csak a Bikediscount-al.Köszi a válaszokat.

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Az iPod minikben még HDD volt, szerintem az adta meg magát.
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
http://www.edigital....s_7-p49994.html

ez ill. fw21 között mi a különbség? Ugye a 21 a korábbi széria?

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Adott egy Ipod Mini, amit leejtettem...
Rádugom a gépre, azt jelzi ki, hogy tölti, de az iTunes nem ismeri fel. Ja, és be sem kapcsol.
Szerintetek mi lehet a baja? Érdemes elvinni szervizbe, vagy inkább alkatrésznek beadni valahová/eladni?

http://iphoneszerviz.com
http://www.i-doki.com

Máté85

Máté85

vendég

• fórumtag
  • 223 hozzászólás
Nem tudtok olyan oldalt ahol lehetne nézni a téli olimpiát?

CUBE... your life!!!

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Adott egy Ipod Mini, amit leejtettem...
Rádugom a gépre, azt jelzi ki, hogy tölti, de az iTunes nem ismeri fel. Ja, és be sem kapcsol.
Szerintetek mi lehet a baja? Érdemes elvinni szervizbe, vagy inkább alkatrésznek beadni valahová/eladni?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
megleltem a problemat anno a tulmelegedo kompjuterrel kapcsolatban

szoval ki volt huzodva egy molex... amire ra volt kotve 3 masik molex. az elso beszivo 12-es, a hatso kifujo 12-es hazventi, es a ket lapos 8-as ami a videokartyan van. szal gyakorlatilag a proci huto es a tapban levo egy darab vegezte az osszes hutest. ehhez kepest birta akar masfel oran keresztul is a Call of Duty MW2-t :)

szerencsere nem egett semmi szanaszet, csak egyszer nagyon elkezdett sipolni es akkor beleneztem oldalrol es akkor lattam hogy tobb venti van benne ami all mint ami forog.

na es igy :) [ussetek :D]

mostan boldogsag van.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
nekem csak a memória kéne belõle :)
esetleg külön nincs vkinek ddr1-es ramja?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ha vkit érdekel, van egy ien 25-be:
Intel P4 Celeron 2.8 Ghz, ASUS P5PE-VM alaplap, 2x512MB Dual Channel DDR1/400Mhz, 250GB HDD, Int. VGA, 10/100LAN, audio, CD ROM, Midi ATX

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

Adott egy webcam (Logitech, C200), a gyártó honlapján csak xp-tõl felfelé van hozzá driver, de nekem Win 2000-hez kellene. Mit lehet tenni, szedjek le valami másikhoz valót és hátha?

Mûködni szokott más oprendszerhez tartozó driverrel is. Nekem a Vistán több dolognak is XP-s drivere volt.

[highlight] The bike way of life [/highlight]

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Adott egy webcam (Logitech, C200), a gyártó honlapján csak xp-tõl felfelé van hozzá driver, de nekem Win 2000-hez kellene. Mit lehet tenni, szedjek le valami másikhoz valót és hátha?

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

"Futtatás rendszergazdaként" megpróbáltad?

Alapból rendszergazda vagyok. Mármint a fiók típusa.
Azonban a Vezérlõpultot, és annak elemeit nem is lehet (legalábbis itt a win7-ben) rendszergazdaként futtatni.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Windows 7:
Rendszervisszaállítást szeretnék csinálni, de nem akarja az igazságot.
A Helyreállításnál rányomok a "rendszer-visszaállítás eszköz megnyitása"-ra, és erre azt írja ki, hogy "nem indítható el a rendszer-visszaállítás segédprogram."
Ez vajh mitõl lehet?

"Futtatás rendszergazdaként" megpróbáltad?

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Windows 7:
Rendszervisszaállítást szeretnék csinálni, de nem akarja az igazságot.
A Helyreállításnál rányomok a "rendszer-visszaállítás eszköz megnyitása"-ra, és erre azt írja ki, hogy "nem indítható el a rendszer-visszaállítás segédprogram."
Ez vajh mitõl lehet?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Billentyûszûrés volt a ludas....köszi Mew

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag