Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2010. március 16. - 20:07
Írta 2010. március 16. - 11:53
Írta 2010. március 15. - 21:50
Két jelöltem is lenne, esetleg tapasztalat vagy vélemény valakitõl jó lenne, melyiket is válasszam:
1,Western Digital 1TB My Book2 Essential Edition
2,SAMSUNG 1TB STORY Station
Árban megegyeznek, inkább megbízhatóságból érdekelnének.
És tervezek egy ilyen is venni.
Valaki látot már közelrõl?
Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
Írta 2010. március 15. - 08:04
ismerõsnek elment minden az asztalrol...
van valami billenytûkombó amivel elõ lehet hozni mondjuk a vezérlõpultot vagy ilyesmi?
Jobb egérgomb az asztalon, helyi menüben 'Ikonrendezés szempontja', 'Asztali ikonok megjelenítése'
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2010. március 14. - 18:40
van valami billenytûkombó amivel elõ lehet hozni mondjuk a vezérlõpultot vagy ilyesmi?
Írta 2010. március 13. - 00:31
De így a jó, majd kiképzem magam. Köszi!
(Vagy ha van esetleg tipp egy látványosabb, bonyolultabbra, szívesen venném! köszönöm)
Írta 2010. március 12. - 23:52
Amihez nem kell:
Celerondude's Gallery Script
Egyszerû, nagyszerû és foldereket is tudsz csinálni.
Írta 2010. március 12. - 23:46
Ha van telepítési leírás, bármelyik megoldás érdekel.
Írta 2010. március 12. - 23:44
Írta 2010. március 12. - 23:40
Tárhely adott, de egyelõre teljesen üres.
Ingyenes, vagy ha jó program, olcsón
Köszi!
Írta 2010. március 12. - 23:35
Többfelhasználós rendszert szeretnél vagy csak te leszel a feltöltõ?
Tömeges feltöltés vagy elég FTP-n?
Írta 2010. március 12. - 23:15
Honlapra milyen jó galériát lehet beilleszteni? Olyan mûködõ, használható, átlátható fajtára gondolok.
Köszönöm!
Írta 2010. március 12. - 22:21
Amíg ADSL-t használtam volt ilyen jellegû gondom, amióta kábelnet (Digi) azóta semmi ilyesmi.
Szerintem intenzíven zargasd a szolgáltatót.
Sajnos pont róluk van szó
Amikor voltam jelezni a hibát, megmutatták, hogy õk mit látnak a modemembõl. Van valami jelerõsség, amit a modem IP-címének beírása után én is látok a böngészõben. Érdekes módon mindig megfelelõ, akkor is ha nincs net.
Tudsz olyan programot ajánlani, ami mondjuk egy vagy több weboldalt folyamatosan próbál elérni és az eredményességet egy log fájlban eltárolja? Futtatnám a gépemen, aztán vinném a listát a szolgáltatónak. A PRTG Traffic Grapher-t találtam eddig, de nem vagyok hozzá elég kocka (valami fapadosabb kellene).
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2010. március 12. - 16:32
Írta 2010. március 12. - 14:52
3 voltos elemet milyen feszültség alatt lehet lemerültnek tekinteni?
Jót nem jelent, ha lemerül (magyarul elveszti a bios az idõt), mivel normál esetben nem igazán merülhet le (van gépünk ami 10 év fölött van folyamatos üzem mellett probléma nélkül).
Egy dell asztali gépnél fordult elõ lemerülés, táp és alaplapcsere oldotta meg a dolgot (tönkre ment valami az alaplapon/tápon és pillanatok alatt leszívta a vadonatúj elemet is)
Írta 2010. március 12. - 11:34
szamitogep topik, szal gyanitom az alaplapon levo elemrol van szo.
filleres dolog, szerintem inkabb csereld ha ketseges. habar ha lemerul se okoz tul nagy gondot, max elfelejti a windows a datumot meg az idot
Oké, csak elnéztem a topikot.
Írta 2010. március 12. - 10:43
a másik,hogy egyre csökken a hely a merevlemezen,pedig nem kerül rá semmi.Firefox-ot használok.Okozhatja ezt vírus,vagy rosszindulatú program?
Úgy néz ki,a Kaspersky volt a tettes.Leszedtem a géprõl,egybõl felszabadult 1,5 Giga hely,így nagyjából meg is van az hiányolt hely,amirõl nem tudtam hogy mi foglalja el.Felraktam helyette az Avirát,sokkal gyorsabb is lett tõle a gép.Úgy tûnik,a Kaspersky sokkal nagyobb gépekbe ajánlott.
Írta 2010. március 11. - 23:56
Szerintem intenzíven zargasd a szolgáltatót.
Írta 2010. március 11. - 23:32
Kábeles netem van és gyakorlatilag napok óta 17-21-ig semmi, de szinte percre pontosan.
A modem reset-elése sem segít, a LED-jei normálisan világítanak/villognak. Két gép van a modemre kötve (router-en keresztül), mindegyikkel ez a tapasztalat. A szolgáltató nem lát semmi hibát.
Trance
Írta 2010. március 11. - 22:50
filleres dolog, szerintem inkabb csereld ha ketseges. habar ha lemerul se okoz tul nagy gondot, max elfelejti a windows a datumot meg az idot
RAUH-Welt
B E G R I F F