Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Mér fontos a dpi?

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Melyiket szeressem és miért?

http://www.logitech....CONTENTID=10716

g7 - 23e
állítólag 2000 dpi

vagy

mx 610 - 15e
ez meg csak 800 dpi??

http://www.logitech....CONTENTID=10917

esetleg mx1000, de annak már nem tetszik a töltõje :-P

(vezetéknélküliség az ALAP)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

ehh! letöltöttem egy játékot, 6 mega volt...hát eléggé le volt butítva...mondhatni élvezhetetlen.

nekem nagyon bejött, a fene megette a tanulást, gyorsan Carmáztam egyet, aztán Revolt, Tie-Fighter és Moto Racer. Bár tény, h nem ilyan alacsony felbontás derengett nekem sem a játékok kapcsán...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Trial and error. Azzal nem árthatsz. És nézd meg hogy mit indít az autorun és azt állítgasd.

huhh izé....
picit laikusabb megfogalmazásban? :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

www.cgarchive.com

regelj, oszt ingyér van minden:). iszonyat jó játékok vannak...nem csak PC

ehh! letöltöttem egy játékot, 6 mega volt...hát eléggé le volt butítva...mondhatni élvezhetetlen.
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
www.cgarchive.com

regelj, oszt ingyér van minden:). iszonyat jó játékok vannak...nem csak PC

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Hi!
Tudja vki hol lehet régebbi játékokat megvenni? Mármint neten.
Nekem a ZED kéne...
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts

és mire kéne beállítanom a kompatibilitást Xp esetén?

Trial and error. Azzal nem árthatsz. És nézd meg hogy mit indít az autorun és azt állítgasd.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
a "windows nem tudja elérni a kivánt fájlt"
ha 98-ra állítom is.

brr.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
én win98-ra szoktam állítani, azzal megy. amugymeg nyisd meg simán a setup.exe vagy vmi ilyesmi filet;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Régebbi játékok:

Jobbklikk a futtatható állomány nevére és állítsd be a kompatibilitást. Ezt ha nem települ fel, akkor már a setup-nál is próbálgathatod.

és mire kéne beállítanom a kompatibilitást Xp esetén?

konkrétabban a tünet: autorun bejön, de az installra kattintva eltûnik (ez ugyebár normális) ám utána nem történik semmi.

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 posts
A fejleszti eszkozokbe altalaban van lehetoseg kesz alkalmazas futtatasara. Mondjuk PDA-val evek ota nem talalkoztam, es akkor is csak java alkalmazast futtatasara kellett. Ha ez is java alkalmazas,akkor talan tudok majd segiteni.

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 posts
ezt én is megtaláltam, de egy halál megtanulni használni pl a windóz developper szarságot...
nekem annyi kell, hogy hitesse el a géppel, hogy egy PDA van csatlakoztatva a géphez, és arra rakja fel a progit(amit pénzért vettem, mert elméletileg fut pc-n is...)
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 posts

hali!
Már kerestem egy csomót de nem tudom, hogyan lehetne pdara írt dolgokat pc-n futtatni... csak olyan emulátorokat találtam amik pdan emulálnak pcs dolgokat...
van egy cd-m amin van egy progi amit pdara kell feltelepíteni...de persze én pcn akarom használni

Erre én is kiváncsi voltam ezért rákerestem. Elsõre ezt találtam.
http://www.pdamania.hu/content/897/

Lehet hogy rosszul ertem mi is kell pontosan, mert en talaltam tobb pc-n futo PDA emulatort is.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
esetleg keress rá googleban, hátha van annak a proginak pc-s verziója is;)

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 posts
hali!
Már kerestem egy csomót de nem tudom, hogyan lehetne pdara írt dolgokat pc-n futtatni... csak olyan emulátorokat találtam amik pdan emulálnak pcs dolgokat...
van egy cd-m amin van egy progi amit pdara kell feltelepíteni...de persze én pcn akarom használni
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts

Köszi greg..mindjárt meg is nézem hogy is van az...jó macerás bmeg :(. Azt a hangtologatós cuccost kéne csinálni..

szike..és a wav-al mit csinálok. megcsinálja a wav-ot majd azt rakom rá a videóra a régi hang helyére?

grr

Nem kell semmit sem csinálni, csak válaszd ki hogy Audio -> Full processing mód amikor át akarod konvertálni a filmet, vagy rá akarod rakni a filmre a feliratot és akkor tömörítetlen formában (wav) fogja odatenni az audio sávot a videosáv mellé (azaz a régi helyére ha úgy tetszik). Ezt a progi automatikusan megcsinálja neked.
A video és a többi menü pedig amit akarsz csinálni és akkor nem lesz semmi gond. Végül a szokásos save as avi.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
Köszi greg..mindjárt meg is nézem hogy is van az...jó macerás bmeg :(. Azt a hangtologatós cuccost kéne csinálni..

szike..és a wav-al mit csinálok. megcsinálja a wav-ot majd azt rakom rá a videóra a régi hang helyére?

grr

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts
Audio elcsúszik:

VirtualDub-ban Audio --> Full processing mode (ezzel wav-ot csinál)
Video --> Direct stream copy ha nem akarsz hozzányúlni.

Régebbi játékok:

Jobbklikk a futtatható állomány nevére és állítsd be a kompatibilitást. Ezt ha nem települ fel, akkor már a setup-nál is próbálgathatod.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
tAmS: Igen latom :) mar mi a problema. Ez tenyleg neheziti kicsit a dolgot De vegul is oda van irva a megoldas. Az a baj hogy a neten terjedo filmek tobbnyire variable bitrate-s mp3-at hasznalnak a legoptimalisabb meret/minoseg arany eleresere. Ez azt okozza hogy az audio stream blokkjainak fejlecei a veletlenszerueseg miatt nem kiszamithatok a szerkeszteskor ,(hogy hova kerulnek a filmhez kepest). A CBR mp3-al mar egyenletesen lehet illeszteni az audio blokkokat a filmhez, ezert ugy nem lesz elcsuszas. Lehet nem voltam pontos ,de nagyjabol errol van szo.
Leirom hogy sztem mi a megoldas. Fogod az audio savot es lemented (demux)
(audio stream panel) ekkor kapsz egy vbr-es mp3 allomanyt. Ilyenkor jol jon egy kis hangszerkeszto ,ha pl nagyon halk a hang, lehet normalizalni vagy dinamika tartomanyt novelni. Ha ez megvan (ez elobbi szerkesztesere ajanlatos dekodolni az allomanyt pl razorlame-el. Ha kesz ujra bekodolod mp3-ba szinten razorlame-el vagy lehet virtualdub-al is, de ezuttal CBR-be. pl192Kbps. A virtualdubban kikapcsolod az original streamet es hozzaadod az ujat. Altalaban itt mar nincs szukseg eltolasra de ,ha kell lepj vissza par postot , ott irtam :) Ha megvagy akkor save video es kesz.

Leslie: Sajnos a telepitok is programok es neha azoknak is kell bizonyos szoftveres kornyezet ami lehet azota mar kihalt , ha csak nemtudod visszaallitani, vagy emulalni valahogy. Pl regebbi installshieldekhez lehet regebbi verziouju dll -ek kellenek ilyesmi. Ha nagyon bosszant akkor el lehet merulni a googleban ,hatha masok is kuzdottek mar ilyesmivel.