Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2006. June 30. - 13:35
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
vendég_Charon_*
Posted 2006. June 30. - 13:32
értem én, hogy jó a két mag, ha sok dolgot csinál az ember egyszerre, de kicsit olyan, mint a 64 bites procik: jó-jó, de minek?
Posted 2006. June 30. - 13:26
Posted 2006. June 30. - 13:17
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2006. June 30. - 10:38
A 2 magos rencerek egyszálas alkalmazásokban (napjainkban nem nagyon van oan gáma, ami kihasználja a 2 mago) azt a szintet hozzák teljesítményben, amit az azonos órajelen rohangáló egymagos barátaik. Szal egy X2 3800+ a 2000 MHz-ével azt tudja, amit egy 3200+. Igaz, amíg a 3200+-on egy játék combos játék futtatása mellett a tûzfal és a vírusirtó se nagyon fér meg, addig az X2-n Oblivion mellett simán írhatsz DVD-t, renderelhetsz, tömöríthetsz, akármit, nem hatja meg, hiszen amíg az egyik maggal jáccol, a másik keccsöl a kubikos melóval ugye. (Alapból a rencer megosztja a feladatokat a 2 mag között alkalmazásonként, de be tudod állítani úgy is, hogy adott alkalmazással meik mag foglalkozzon, így a másik tehermentesül.) Namost ugye 2 szálas progik értelemszerûen úgy íródnak, hogy kihasználják a 2 mag adta lehetõségeket, tehát már eleve az egyikhez vagy másikhoz fordulnak, amikor úgy gondolják. Ha viszont az új driver meg tudja oldani azt, hogy a 2 mag egy egyszálas alkalmazás különbözõ résztevékenységeit megosztva végezze, akkor a sebesség ugye markánsan nõ. Ezt híjják Reverse Hyper Threadingnek. Viszont aszongyák csak AM2-es socketet érinti, merhogy abban elrejtették... hmm... szentem ez marketing duma, és simán tudja az s939-is, mivel tkp a driveren múlik, de ez az én véleményem, oszt én csak egy icipici szakács vagyok. Szal én bizti kipróbizom az új BIOS-t meg drivert, ha kiadják - egy próbát megér.
vendég_Charon_*
Posted 2006. June 30. - 09:24
Posted 2006. June 29. - 23:57
sajnos...
várom az amd azon ujitását, hogy többmagos gépet is egymagosként kezeljen az oprendszer, azaz a visszaforditott hyper threading. hwsw-n van hir róla. akkor a 3800+ x2 még befigyelne nekem a nyáron.
Miért is jó ez nekünk?
Posted 2006. June 29. - 23:49
sajnos...
várom az amd azon ujitását, hogy többmagos gépet is egymagosként kezeljen az oprendszer, azaz a visszaforditott hyper threading. hwsw-n van hir róla. akkor a 3800+ x2 még befigyelne nekem a nyáron.
Ahoyg az is benne van a hírben, hogy ez nem feltétlenül fog áttörést hozni, egyelõre Intel, you have the power.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2006. June 29. - 22:51
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. June 29. - 22:31
lenne egy sb live hangkártya - aux, tad, cd-in bemenettel (csak ezekbe tudok kábelt dugni)- és egy asus tv tuner. korábban mûködött ha a tv kártya antannára volt állítva, de most se kábellel(upc) se antennával nincs hang. a kép kristálytiszta, és közel 70 adást fog. ha valahol csak zizis képet hoz be, akkor ahhoz ad sistergõ hangot. a tv program futása és a menüjében valo lépkedéskor a megszokott hangon pittyeg. az alaplapi hangot birizgálva sincs eredmény. mi lehet a baj?
zs
zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]
Posted 2006. June 29. - 20:30
sajnos...eredmények meg - szentem - magukért beszélnek.
edit: a drótnélküli egér mindig 125hz marad. a draut-os meg lehet aár 1000hz is. az 518-as már tudja, a razer diamondback is, a copperhead is, a g5 is.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. June 29. - 17:17
Posted 2006. June 29. - 15:08
RAUH-Welt
B E G R I F F
vendég_Charon_*
Posted 2006. June 29. - 14:26
Posted 2006. June 29. - 14:23
vendég_Charon_*
Posted 2006. June 29. - 14:11
ja én is volt hogy fél nap keresgélés után a hûtõben találtam meg
Te is eszel netezés közben :}
Posted 2006. June 29. - 13:45
Amúgy drót nélküli egér suck.
ja én is volt hogy fél nap keresgélés után a hûtõben találtam meg......vagy a fürdõszobában ......vagy a kocsiban
más gondom nekem nem volt vele
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. June 29. - 13:43
Posted 2006. June 29. - 13:43
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
vendég_Charon_*
Posted 2006. June 29. - 13:38
ergo p.csába az egész
közben oda vagyok, hogy valahol bepróbálok egy 610-est és ha elvagyok vele, akkor jaó
nekem mondjuk inkább a precizitás kellene, mint a sebesség
á be vagyok lassulva ma