Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2010. November 10. - 23:52
+én most már csak eSATA-s házat vennék, eléggé elkezdett terjedni a csatoló és 10x gyorsabb mint az USB 2.0
Posted 2010. November 10. - 23:06
nem tudom, de barátomnak coolink házban lett bad sectoros a vinyója
Jajj, dehat ez meg viccnek is rossz
Egyebkent ha zenere szeretnel hangrendszert akkor eleg lehet a 2.1 , de biztos hogy megallsz a zenenel?
Sztereo rendszerek is csak akkor szolnak kulonosen jol ha komoly minoseget veszel, es bar teny hogy tobbcsatornas rendszer minosegibb kategoriaban szinten aranyosan dragabb, de a megfizetheto kategoriaban ez nem szempont. A "komoly minoseg" raadasul olyan szubjektiv, emberfuggo dolog.
A minoseg alatt meg persze nem feltetlenul a mennyiseget kell erteni. Kiveve nehany esetet. (Pl egy 8ohmos hangszoro "szebben" szol mint egy 4ohm-os viszont jobban ra kell csavarni a hangerot)
Itt is mint mindent tobb celra alkalmas termek vasarlasa eseten el kell donteni jo alaposan, hogy konkretan mire, mikre kell majd (hangnyomas/hangminoseg, mp3-at hallgatsz rajta amitogeprol, vagy SACD-t esetleg HD Audiot). Pl 2.1 helyett 2.0 is lehet ha eleg melyfrekvencias hangot ad le hangszoro (2 vagy 3 utas es mondjuk allo, reflex lyukas). De ezzel igy erintettem csak hogy milyen sok szempont szamithat itt is. Nyilvan szamitogepes szempontbol eleg jok az ilyen kifelyezetten pc-hez valo theater szettek is.
Posted 2010. November 10. - 21:42
Charon: Kösz, de a winchester az egyetlen, amibõl biztos, hogy csak újat veszek, még ha megbízható a forrás, akkor is.
Posted 2010. November 10. - 03:13
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. November 09. - 23:08
Posted 2010. November 09. - 23:04
De ennek a mûködtetéséhez még szükséges egy "ház" is, mert a gépem mellett kíván majd lakni. Mi alapján válasszak házat? Ki számít jó gyártónak? Pl ez megfelelõ? (Csak archiváláshoz kell, a sebesség nem szempont.)
Köszi elõre is!
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2010. November 09. - 18:59
A következõ kérdéskörben kérném a véleményeteket. A kérdés inkább jogi, de informatikához kapcsolható.
Internet szolgáltatómmal telefonon keresztül 1 év hûségidõ mellett szerzõdésmódosítást hajtottunk végre, amirõl 2 nap múlva e-mail-en értesítettek is. A módosítás 30 napon belüli határidõvel kellett volna, hogy végrehajtsa a szolgáltató, azonban a ez a mai napig (több mint 60 nap) nem történt meg, hanem régi szerzõdésnek megfelelõ szolgáltatást és díjfizetés történik.
A kérdésem a következõ: Ha ezen indokkal elállok a szerzõdéstõl, akkor számíthatok-e bármilyen kötbérösszeg megfizetésére?
Én úgy gondolom, hogy a szolgáltató szerzõdést szegett (mivel kifutott az általa vállalt 30 napból) így jelen helyzetben semmiféle szankcióval nem járhat az, ha felmondom a szerzõdésem.
Jól gondolom?
Válaszokat elõre is köszönöm!
Posted 2010. November 09. - 13:06
inkább Jdownloader-t használnék.
ingyenes. ismer ezer ilyen oldalt mint a rapidshare. captcha-kat is beírja helyetted. kivárja az idõt, stb. magyarul is tud.
JDownloader.org - Official Homepage
Szerintem is ez a legjobb most.
Posted 2010. November 09. - 12:38
ingyenes. ismer ezer ilyen oldalt mint a rapidshare. captcha-kat is beírja helyetted. kivárja az idõt, stb. magyarul is tud.
JDownloader.org - Official Homepage
Posted 2010. November 09. - 12:32
Esetleg próbáld ki ezzel, én így szoktam letölteni RS-rõl:
RapidShare letltő, ... the downloader
És ebben a cuccban _tényleg_ nincs semmi féreg, vagy hasonló?
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2010. November 09. - 12:15
De tán sztereó rendszerek szebben szólnának zenével.
Ezeket nézegettem:
GENIUS.hu
Edifier Studio R1600T-plus 2.0 System - black
http://pcgear.hu/ind...uemart&Itemid=6
esetleg: http://pcgear.hu/ind...uemart&Itemid=6
Fura, hogy papíron a genius 60W-os, edifier c2 meg fele, de mégis nagyon jókat írnak róla külföldön. No meg az utolsó linken lévõ edifier is jóval izmosabb papíron, de olcsóbb mint a c2.
Bármi tapasztalatot, véleményt, tanácsot szívesen várok.
Köszi!
Posted 2010. November 08. - 15:56
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2010. November 08. - 14:24
Posted 2010. November 08. - 14:19
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2010. November 08. - 13:49
Posted 2010. November 04. - 19:46
Na ezt a fajta szipiszopi részt szerettem volna kihagyni. Fõleg ismerve a notebook gyártók jó szokását a gépre szabott driverekkel, ami nélkül nem mennek az Fn billenytûvel elérhetõ funkciók. Jelen esetben szó van itt power profil váltogatásról, WiFi ki-be kapcsolgatásról, hangerõrõl, meg ilyesmirõl. Satöbbi, satöbbi. Persze lehet élni ezek nélkül, de jobb lenne, ha nem kellene.
--Trifo
Szerintem az fn funkciókhoz nem biztos hogy kell drivert telepíteni. Dell-eken biztos hogy nem kell.
Posted 2010. November 04. - 16:07
Playon! HD - multimédiában remek - PROHARDVER! Házimozi / Hálózat / Multimédia teszt
Hálózati lejátszók Wi-Fi-vel - PROHARDVER! Házimozi / Hálózat / Multimédia teszt
Három EMTEC mozidoboz - PROHARDVER! Házimozi / Multimédia teszt
Hálózati lejátszók - ismeretlen ismerõsök - PROHARDVER! Házimozi / Hálózat / Multimédia teszt
WD TV Live
Asus O!Play
Mer' egy állat vagyok !
vendég_Charon_*
Posted 2010. November 04. - 13:26
WD TV Live HD Media Player ( WDBAAN0000NBK )
Vagy hasonlot, full HD videok, kulso vinyot hozzarak vagy ethernet stream...
Keresek karacsony korulre valami best buyt.
Koszi a tippeket.
Posted 2010. November 04. - 12:57
"A fiatal férfi szerint a hatósági szakértõ a saját, nagykorú partnerét ábrázoló erotikus képeket is fiatalkorúnak nézte."
(Tehat nem eleg hogy kiskorunak nez ki a noje, meg pedo tartalmat is nezeget, ejnye. Szerintem ez egyertelmu terhelo bizonyitek :) )
Posted 2010. November 04. - 12:40
http://www.liutiliti...e/offer/gen/ds/
Ez a site vajon mennyire megbízható?
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt