Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

Arti

Arti

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Lehet alapdolog meg minden de azt szeretném kérdezni hogy hogyan tudok leszedni egy videót, amit a böngészõ egy beépített lejátszóval játszik le.
nem tudom jól fogalamaztam-e :confused:

naszóval pl a youtube-on lévõ videókat hogyan tudom letölteni? ha egyáltalán le lehet... :confused:

Ha ebben tudna valaki segíteni azt nagyon megköszönném :prosze:
"Minél messzebbre jutok, annál kisebbek lesznek a problémáim."

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Nem a jó kapcsolathoz írod.
A szolgáltató oszt neked DHCPvel másodpercek töredéke alatt, a "Helyi hálózati kapcsolat" tulajdonságlapján állíts be IPt.

zsiiir, tudtam én hogy valamit elrontok, csak nem tudtam hol :D
:prosze:

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

d

tipikus fogyasztás 14-15 W,
fényerõ minimumon is látható bõõõõõven
max fényerõ 19-20W-ra megy fel
+wlan max 1 W
Alap 800-ra visszavett dinamikus frekivel és visszavett vid.órajellel olyan 3 és fél órára saccolom.
Vannak "trükkök"... downclocking, processkilövés, amivel lehet a hasznos üzemidõt növelni.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

régen volt olyan hogy a "következõ ip cim használata" sor alatt volt még két sor.
az elsõbe irtam a fene tudja mit, a másodikba meg ilyen 255.255.255.0-t, de most csak egy sorom van, és ha oda bármit irok, akkor nem kapcsolódik a netre, de nincs türelmem megvárni, amig a windows minden restartnál elkésziti az ip címet fél óra alatt....

Nem a jó kapcsolathoz írod.
A szolgáltató oszt neked DHCPvel másodpercek töredéke alatt, a "Helyi hálózati kapcsolat" tulajdonságlapján állíts be IPt.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Posted Image
régen volt olyan hogy a "következõ ip cim használata" sor alatt volt még két sor.
az elsõbe irtam a fene tudja mit, a másodikba meg ilyen 255.255.255.0-t, de most csak egy sorom van, és ha oda bármit irok, akkor nem kapcsolódik a netre, de nincs türelmem megvárni, amig a windows minden restartnál elkésziti az ip címet fél óra alatt....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás
Oké, de ha egy asztali gépre költök annyit, mint egy laptopra, akkor még mindig sokkal nagyobb gépet lehet összerakni asztaliból.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

sejtettem :brum:

msi m645

ilyen notid van? Az akksis üzemidõ mennyi "normális" használat mellett? Kijelzõ kb. fél fényerõn, pár progi fut (Word, Excel, böngészõ), plusz megy a wireless. CD természetesen üres. ;)
Jópofa kis gép. Benne van az a dolog, ami nélkül ma már nem vennék laptopot, a DVD író...

laptop vásárláshoz még egy dolog: minden ismerõsömet igyekszem rábeszélni, hogy akár plusz ráfizetéssel (kevés kivételtõl eltekintve sajnos csak 1 év az alap), de bõvítsék 3 évre a garanciát. Sokba kerül a laptop szervizeltetés...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
sejtettem :brum:

msi m645

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Pontosan.
Ellenben nem 3 kilós hordozható kategória.
Ez most a kombi és a roadster kategória vitája...

OFF
Sportkombi.:D
"In idem flumen bis non descendimus"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Charon: mekkora akksi van abban a gépben?

Ott a pont!!!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

egy "jó" notebook árából (240-300k) oylan gépet lehet összeállítani, ami még 3 évig jobb lesz mint egy "jó" notebook :)

Pontosan.
Ellenben nem 3 kilós hordozható kategória.
Ez most a kombi és a roadster kategória vitája...

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Na de ezt akartam linkelni originálisan: http://pcforum.hu/hi... Firefoxot.html

Opera - mert megérdemled.
"In idem flumen bis non descendimus"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
egy "jó" notebook árából (240-300k) oylan gépet lehet összeállítani, ami még 3 évig jobb lesz mint egy "jó" notebook :)

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
Charon: mekkora akksi van abban a gépben?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Na de ezt akartam linkelni originálisan: http://pcforum.hu/hi... Firefoxot.html

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
2.2 az sok.
1.5 az a szép!
7200-as vinyó egyáltalán nem fogyaszt olyan sokat és nem is melegedik annyira, mint azt károgják (többet eszik az lcd full fényerõn, illetve méretfüggõen)
lehet dolgozni azokon a billentyûkön is, sõt (mondjuk asztalra rakva ideálisabb sokkal)
a melóhelyi laptopok ált. a vinyó miatt olyan lassúak, hogy sírva utálják meg a dolgozók az egész "mobilitás" dolgot

nekem kompromiszumként lett 3 kiló, 4-5 óra üzemidõ aksiról maximumban, dothan 1.7 (majd csere 2.26-ra), két giga ram, 7200 rpm pata vinyó, ge6600go, wide 15 glare lcd

F.e.a.r. nem fullon, de fut és szép is, lotr b4me fullon.
Erre varrjál gombot...

/=nem kell 10-15 perc üzemidõ növekedésért vagy 20 élsimított fps-ért tökönszúrni magát az embernek/

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Laptop a mobil embereknek kell. Bar igazan dolgozni sztem azokon a billentyukon nem igazan lehet. :P En jo dolognak tartom, ha olyan az ember eletvitele, vagy munkaja (pl rendszergizda) , de hobbibol szvsz hulyeseg venni, csak meginkabb szamitogepfuggo leszel. :) A legtobb embernek igy is akkor
van/lesz laptopja ,ha a munkaltatoja ad neki egyet :)

Valaki ramprivizne, aki nagyon expert az Ebay-es dologban?

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Meggyõztetek, marad az asztali.
Kössz!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en is ezt probalom magyarazni havernak, hogy szep kepe legyen a notebooknak, mert ugyis csak filmeket fog nezni rajta, meg konnyu legyen, ha mar hordozhato, es akarja is hordozni. izmos laptopnak nincs ertelme, mert ha tenyleg eleg izmos, akkor mar vegyel egy 3szor olyan izmos asztali gepet plusz egy konnyu laptopot kb ugyanannyibol.

laptopon ne akarjunk quake4-ezni es kesz.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

Szerintem itt a lényeg. Legalábbis számomra ez volt az, amiért eladtam és lett megint egy asztali gép.
Másik "alap" igazság: az ember élete elsõ notebookja nagyon izmos (igazi "desktop replacement"), a második pedig nagyon kicsi...

na akkor én vagyok a kivétel aki erõsíti a szabály, mert az elsõ notim egy IBM T42. :) (14", 2,2 kg)