Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Hát az NFS Carbon nem támogat túl sok videokártyát, 20e körüli áron talán az Nvidia 7300 Gt-je, ami jó és az említett játék is favorizálja.

de az nem pci-e? mert neki agp kell. abbol most ujonnan 20k korul pontosan csak 9600xt-t lehet venni. en inkabb a 7600GS-eket nezegetnem, de azok mar inkabb a 30hoz kozelitenek...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

lightscribe nem= labelfash. labelflash csak 7-es neroval megy.

"Nero 7 Premium Reloaded (Nero 7.0.8.2 or a later version installed)"

nekem is nec ad7173a dvd iróm van, ami tudja a labelflash-t, plusz 6.6.0.8 nero-m (ami szvsz a legjobb) és az nem tud labelflash-t.

Nekem is ez a Nero van, és szerintem is ez a legjob :)
Azt hittem, nem csak a Nero 7 tudja a LabelFlasht... Azt meg tudtam, hogy LabelFlash =/ LightScribe. No mindegy. Akkor álljon az a post itt segítségül lightscribe-os tárasaimnak :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Nálam is az volt a baj, hogy most vettem LightScribe-os írót, és a Nero 7 nem támogatta. Egy helyen olvastam, hogy XP reinstall és utána talán kegyeskedik mûködni a Nero. De ajánlom a Nero 6 egy verzióját, az egybõl észlelete, hogy ilyet is tud az íróm.

lightscribe nem= labelfash. labelflash csak 7-es neroval megy.

"Nero 7 Premium Reloaded (Nero 7.0.8.2 or a later version installed)"

nekem is nec ad7173a dvd iróm van, ami tudja a labelflash-t, plusz 6.6.0.8 nero-m (ami szvsz a legjobb) és az nem tud labelflash-t.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Nálam is az volt a baj, hogy most vettem LightScribe-os írót, és a Nero 7 nem támogatta. Egy helyen olvastam, hogy XP reinstall és utána talán kegyeskedik mûködni a Nero. De ajánlom a Nero 6 egy verzióját, az egybõl észlelete, hogy ilyet is tud az íróm.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

A Nero 7 Premiummal állítólag lehet gravírozni, de nem tudom, hogy honnan lehet leszedni. Esetleg más Nero is támogatja??
Elõre is köszi minden segítséget.

http://ww2.nero.com/...Labelflash.html
http://ww2.nero.com/.../nero7-demo.php - innen lehet letölteni. természetesen ez csak demo verzió, az egészet meg kell venni, vagy a legtöbb dobozos (nem oem zacsis) dvd iró mellé adják ajándékba. bár én alaplapokhoz csatolva is láttam már.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Danger

Danger

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Hali mindenkinek!
Segítségeteket kérném. Vettem egy NEC dvd írót és lehet vele gravírozni cd/dvd-re (label flash). Az a gond hogy nem tudom hogy melyik Nero támogatja ezt. Nekem Nero 7 Ultra Edition van, de abba nem találtam ilyet.
A Nero 7 Premiummal állítólag lehet gravírozni, de nem tudom, hogy honnan lehet leszedni. Esetleg más Nero is támogatja??
Elõre is köszi minden segítséget.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts

miért van az, hogy ha állítom a monitor fényességét, gammát stb.. akkor az csak a windowsban okoz változást?
játékban/filmben nem.
mé' ?

Ha allitod a fenyerot akkor a vga vezerloszoftveren keresztul allithatod kulon a hagyomanyoshoz (desktop) es kulon! az overlayhez (pl film), egyik a masikat nem befolyasolja!
Ha allitod a desktop fenyerejet attol az overlay-en futo filmek ugyanolyan sotetek fognak maradni. Ugyanigy a sajat kepmegjelenitest alkalmazo jatekok is. Az asus kartyakhoz van pl egy asus osd amivel (directx-es) jatekok kozben a fenyero kontraszt stb allithato egy billentyukombinaciora elobukkano popup ablakbol, de mar ez sem igazan mukodik mindig. A Fenyero allitast a videkokartya drivere kezeli a driverebol igy annak csereje, modositasa, hibaja befolyasolhatja ezt a kepesseget.
A filmek es bizonyos jatekok megjelelenitesenel meg bejon a kepbe
a kulonbozo kodekek esetleges nem megfelelo hozzarendelodese (pl codec pack-ok) Igy elkepzelheto hogy korabban megszokott lejatszodban hiaba probalod allitani a fenyerot.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Hát az NFS Carbon nem támogat túl sok videokártyát, 20e körüli áron talán az Nvidia 7300 Gt-je, ami jó és az említett játék is favorizálja.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hali

eladtam a 9600xt kártyámat aztán ezen a pénzbõl 20e kéne valami venni.
igazából amikkel játszom:nfsc,nwn2.
gép nagyvonalakban:2,6os 64bites celeron,1gb ram,asrock http://www.asrock.co...ct/775i65PE.htm alaplap

Szal ötleteket várok,nem kell hoyg uj legyen,ha megbízható helyrõl jön a használt!

üdv

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts
Wow, Jorus, milyen szép ábrácskád van. Naon teccik.

My Lord, próbáld az okosak által ajánlott segédprogikat. Elvileg, ha magasabb szinten van a Jórus gombócában, akkor az fogja meghatározni, hogy mi történjen. Ennyi a lényeg. Ja és trial and error, ha másképpen nem megy.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Feltöltött kép

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

de most komolyan

mi az a kernel?

rendszermag, az oprendszer magja: ez felel a hardver erõforrásainak kezeléséért, ez látja el a legalapvetõbb feladatokat a háttérben. bár ez így, ebben a formában eléggé leegyszerûsített megfogalmazás, de a lényeg benne van.

L_L: adobe gamma loader-t próbáltad már?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
öö de izé.
korábban együtt tudtam állítani winben és egyéb dolgokban is.
aztán nemrég volt format és azóta..

szal szerintem valami beállítási gond lehet vagy nemtom.. ezirányba kértem voln. segítséget
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
de most komolyan

mi az a kernel?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts
Filmlejátszáskor a Media player 7 felett tudod állítani a fényerõt és tsait. A játékok nagy része is saját maga képes vezérelni ezeket. Ezért ott érdemes beállítani.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Namármost,a nt 3.51 óta a videókari drivere bekerült a kernelbe, így gyorsítva a grafikus megjelenítést, persze ez a stabilitás rovására is ment. Tehát joggal várná el az ember, hogy ez menjen minden windows alatt futó szolgáltatás alatt is. Ez azonban nem igaz mivel sok alkalmazás más layeren fut / saját maga kezeli le ezeket a funkciókat.

akkor ezt most úgy hogy énis megértsem.. :)

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts

miért van az, hogy ha állítom a monitor fényességét, gammát stb.. akkor az csak a windowsban okoz változást?
játékban/filmben nem.

mé' ?

Namármost,a nt 3.51 óta a videókari drivere bekerült a kernelbe, így gyorsítva a grafikus megjelenítést, persze ez a stabilitás rovására is ment. Tehát joggal várná el az ember, hogy ez menjen minden windows alatt futó szolgáltatás alatt is. Ez azonban nem igaz mivel sok alkalmazás más layeren fut / saját maga kezeli le ezeket a funkciókat.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
játékban/filmben nem.

mé' ?

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts

még mindig nemértem...:(..ha az én rendszeremet kezdi el bebootolni, akkor hogy javítja meg a másik winyó mbrjét?

Nem a te rendszereddel bootolsz, ha az MBR-rel gon van. Bootlemez, UBCD4Win, Linux Live ilyenkor a megoldás.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

Másról bootolsz és javítod az eredeti MBR-t, ami gyerekjáték. Persze nem feltétlen fog mindent megtalálni.

még mindig nemértem...:(..ha az én rendszeremet kezdi el bebootolni, akkor hogy javítja meg a másik winyó mbrjét?