Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2007. March 01. - 09:39
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2007. March 01. - 08:48
Posted 2007. March 01. - 01:17
Háát... ha vizet akrsz, akkor Gigabyte házati nézd meg.
Ha halkan és jól léggel akkor SonataII vagy Antec Solo, vagy P180 .
prohardver.hu-n vannak tuningos tesztek is, játékban semmi különbség nem lesz(vga leimit), kódolásban 10-15%.
Elõre kivezetett hangcsatikat az alaplap tüskéire kell dugni, elivleg kezeli alaplap, de hangminõsége... meg elvileg hibátlanul kezeli a lap de gyakorlatilag nem mindig.
ez a nine hundred azert szep, mert barom olcso, most le van arazva.
de megnezem a tobbit. hol talalok jo teszteket/osszehasonlitasokat kozepkategorias gaming-hazakrol?
alaplapi hang nem jaccik, egy sb audigy van, annak kene muzsikalni. azt hogy?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. February 28. - 23:31
én ma kaptam KVM switchet, és nagyon vicces, hogy egy mini USB van szétosztva mikrofonra meg audio outra, meg hogy egy VGA-szerû kábel VGA-ra meg 2 db PS/2-re (egér, bill.)...
Posted 2007. February 28. - 23:24
De letöltöd a pdfet és megtudod...
De az spdif csatlakozása tudtommal rca és nem jack, nem? (nekem a2 plat ex van, szal egy kicsit több csatim van, de pdfben manual az mindig tuti)
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2007. February 28. - 21:47
Mondjuk igy is 3 vagy 4 polusu jack kell, fuuj.
Posted 2007. February 28. - 14:21
http://www.gepbolt.h...30524&f=COO&o=0
Posted 2007. February 28. - 08:56
van itt egy opteron 175-om. 27xx mhz. mivel tud tobbet egy ugyanennyin futo c2d e6300? a DDR2 miatt jobb? vagymi?
ajanljatok jo hazat. csendeset akarok, jo nagyot. antec? coolermaster? nagy azert kell hogy legyen, mert lehet kesobb elborul az agyam, es nekiallok vizzel huteni mindent.
valamint megvettem ezt a vjuszonik monitort.
edit
az olyan hazak, amiknek van elore kivezetett audio out luka, az hogy? marmint hogy oda hogy kell kotni a hangkartyat? akkor a hangkartya hatso kimenete disabled?
Háát... ha vizet akrsz, akkor Gigabyte házati nézd meg.
Ha halkan és jól léggel akkor SonataII vagy Antec Solo, vagy P180 .
prohardver.hu-n vannak tuningos tesztek is, játékban semmi különbség nem lesz(vga leimit), kódolásban 10-15%.
Elõre kivezetett hangcsatikat az alaplap tüskéire kell dugni, elivleg kezeli alaplap, de hangminõsége... meg elvileg hibátlanul kezeli a lap de gyakorlatilag nem mindig.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2007. February 28. - 08:50
Az enyémre húzva 580-at. Gondoltam szólok a tápnak, hogy nem bírja.
617W az enyémre :lol1: Bõ másfélszeresen számol
556 90%os tápkihasználtsággal...
Posted 2007. February 28. - 00:47
IBM P260 SONY-TRINITRON KÉPCSÖVES 21”-os , LG STUDIOWORKS 563 N 15”
Játszódni,netezni stb...
G6600GT húzva alatta,játékokat nem nagyon hajtok most nwn2 nfsc amit játszok szal semmi fps,estleg heroes
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2007. February 28. - 00:04
ajanljatok jo hazat. csendeset akarok, jo nagyot. antec? coolermaster? nagy azert kell hogy legyen, mert lehet kesobb elborul az agyam, es nekiallok vizzel huteni mindent.
valamint megvettem ezt a vjuszonik monitort.
edit
az olyan hazak, amiknek van elore kivezetett audio out luka, az hogy? marmint hogy oda hogy kell kotni a hangkartyat? akkor a hangkartya hatso kimenete disabled?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. February 27. - 23:46
Akkor linux alatt vedd le 60-ra (es 1ik problem megoldva) a vibralas nem frissitesi frekitol van sztem.
(neoncsonel mi vibral, max ha rossz, de akkor win alatt is kene)
hát pedig nagyon durván vibrál, olyan, mintha odaraknál a monitorhoz egy erõsebb mágnest. majd holnap megnézem, köszi a tippet;)
Posted 2007. February 27. - 23:16
Igen, így. Total Commanderben: SHIFT+F4 - aztán amit akarsz.
Kösszi a gyors választ!!! :D:D
Posted 2007. February 27. - 23:15
Igen, így. Total Commanderben: SHIFT+F4 - aztán amit akarsz.Huhh gyerekek felraktam a Vistat de egy nagy rakás *** ha tehetitek és nem kényszerít senki beneteket ne tegyétek fel.
Hogy lehet cfg fájlt létrehozni? Sima jegyzettömböt mentek el úgy hogy név.cgf? Vagy hogy kell?
Posted 2007. February 27. - 23:11
Hogy lehet cfg fájlt létrehozni? Sima jegyzettömböt mentek el úgy hogy név.cgf? Vagy hogy kell?
Posted 2007. February 27. - 23:07
(neoncsonel mi vibral, max ha rossz, de akkor win alatt is kene)
Posted 2007. February 27. - 22:44
az okes, hogy a sutik a kiskiralyok a gepemen
de hogy tudom meggatolni, hogy mas lehuzogassa a nem hozza tartozo sutiket.
Szerintem a sütit csak az a site tudja kiszedni a browserbõl, amelyik odarakta. Biztonság, vagy mi.
Posted 2007. February 27. - 21:27
nekem személy szerint annyira nem jött be a vegas, elhiszem, premiereben sokkal hatékonyabban és gyorsabban tudok vágni...
edit: propedalgreg, értem. a gond az, hogy windows alatt 75 Hzen használom, mivel TFTrõl van szó és ez nem enged többet. linuxban meg 75 a max, amit be lehetne állítani, és úgy is rohadtul vibrál...:S
Posted 2007. February 27. - 21:26
Vagy varialhatsz meg a szinmelyseggel is 16-32bit.
Igy nem lesz zavaro hogy atallitodik.
A vibralas alatt ilyen erdekes remeges-t ertesz?
Azt elvileg lehet orvosolni egy bizonyos phase (a kristalyok allasszoge asszem) allitassal a menubol, ha van neked olyan) De ez a bemelegedessel valtozhat vagyis ismet kellhet allitani. Ez amit en mondok tobbnyire fekete alapon feher (foleg szoveg) tartalomnal jelentkezik.
Eh szarok az olcso tft-k , oda kell figyelni mit vesztek.