Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2007. March 03. - 17:16
vinkler: itt van két cikk ni:
http://www.digiretus...php?SORSZAM=46
http://www.digiretus...hp?SORSZAM=106
Posted 2007. March 02. - 23:35
Posted 2007. March 02. - 23:23
Posted 2007. March 02. - 23:06
Posted 2007. March 02. - 22:59
Posted 2007. March 02. - 21:40
mondjatok nekem olyan FTP programot, amivel fel tudok tölteni többszáz filet, és nem szakad meg / áll le állandóan, mint a Total Commander most.
Lehet hogy az internetkapcsolatal vagy a szerverrel van a gond? (bár több szerverre feltöltéskor is elõjött a gond)
Total Commander nem szokott csak úgy megszakadni, ha jó a kapcsolat.
Posted 2007. March 02. - 18:06
Lehet hogy az internetkapcsolatal vagy a szerverrel van a gond? (bár több szerverre feltöltéskor is elõjött a gond)
Posted 2007. March 02. - 15:10
ha felteszem, akkor eleve elbukok vagy 2-3 száz megát. aztán ha elkezdek adatokat másolgatni, meg zenéket meg ilyesmi, akkor ez az adat egyre csak nõ.
de nem találom, hogy mit hova pakol...
szóval igy mindig ha kell akkor felteszem, majd ha nem kell, akkor uninstall.
opteron: várható volt, az ilyenre nagyon buknak még itthon. de akkor nem derült ki a kódja, igaz? amugy itt van pár link, amit tegnap este akartam mondani telefonban:
link1
link2
Shift+Alt+Enter ttcmdben... vagy van egy nagyon jó kis progi erre, scanner.exe. Otthonról el tudom küldeni, robbantott torta módon mutatja mi menyni helyet foglal a vinyón, fileokat is; egy-egy szeletre rákattintva megynitja azt a könyvtárat és így tovább; nagyon jól áttkinthetõ így hogy mi mennyi helyet foglal.
T'om hogy vannak izmos Opteronok, én is azért akartam venni; hozászoktam hogy élvonalba vagyok itthon (néha európában is jó helyen), mostani procim meg antituning a maga 2600Mhzével . http://mcpite.uw.hu/konfig.htm
De íhogy elnézem megint nem leszek egy ideig a top 10be a hwocn (sem), pláne hogy itt vannak a kórók... no nem mintha vmihez is kevés lenne most a szufla; csak jó lett volna 9×323...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2007. March 02. - 15:07
miért is?
nekem személy szerint annyira nem jött be a vegas, elhiszem, premiereben sokkal hatékonyabban és gyorsabban tudok vágni...
Szerintem ez megszokás kérdése lehet, egy ismerõsöm ameirkai játékcégeknek csinál trélereket meg introkat, ezer $-okat kap 7-10 napos munkákért, na õt fegyverrel se tudnád rávenni a Premier-re pl.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2007. March 02. - 14:51
(Persze majd most jön, hogy ó, ez egy akármi, és ettõl az akármitõl eh piha, vagy mittomén. )
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2007. March 02. - 14:47
170-es ccbbe 0610 dpmw kell hozzáVan egy-két arc PH!-n, akik egész szép eredményeket hoznak ki az Optijukból 3.1-3.2GHz-en.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2007. March 02. - 14:46
Nokiják általában 60-80K-t tudnak BT-on, ennél nem kell több, hisz ahhoz már 3G-n kell repesztenie a telónak.
Gondolom nem azért kérdi a BT_os megoldást mert ott lapul zsebben az adatkábel; az természetesen akksikímélõbb.
Utángyártott kábel 4K körül van, de azok soxor nem mûködnek rendesen (pc suittal pl azért nem mert van egy chip a gyári nokiás kábelekben és ezt nem adják ki nokiáék, így 3.party fizetõs progikkal tudod csak használni), BT adapter 2,5-5K - és jó minden BT-os telóhoz a jövõben is.
Köszi!
A BT adapter nagyon fogyasztja alaptop akksit? Mert az már így is csak 2 órát bír ki:(
Ja még valami...a DVD íróm dual layeres, most vettem ilyen lemezt, de a nero nem hajlandó megírni még 1x-es sebességgel sem...pedig felismeri, hogy 8 giga...mitõl lehet? Régi a NERO-m?
Üdv:Thy
Posted 2007. March 02. - 14:41
Mert mindkettõ fontos és együtt járnak; de látni a pixelközt látod.
De 60 centire rakj ki nekem egy 17 és egy 19 colos monitort, takard ki a középsõ 20×20 centis rész kivételével a többit hogy ne lássam melyik-melyik monitor és megmondom. És te is meglátod majd ha nézelõdtél 19est meg mondjuk egy wide 20ast hogy hoppááá igenis látható a kölünbség.
És moss fogat elötte
(nehogymá' még telfonok közt sem látod a különbséget pl... ha nem, akkor a szemeddel van a baj)
Na akkor az lesz, hogy bemegyek boltba és megnézem. Az a tuti!
Tudtok estleg olyan hypermarketet, ahol van 225BW?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2007. March 02. - 14:38
Posted 2007. March 02. - 14:27
de nem találom, hogy mit hova pakol...
szóval igy mindig ha kell akkor felteszem, majd ha nem kell, akkor uninstall.
opteron: várható volt, az ilyenre nagyon buknak még itthon. de akkor nem derült ki a kódja, igaz? amugy itt van pár link, amit tegnap este akartam mondani telefonban:
link1
link2
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2007. March 02. - 14:21
Posted 2007. March 02. - 14:14
Gondolom nem azért kérdi a BT_os megoldást mert ott lapul zsebben az adatkábel; az természetesen akksikímélõbb.
Utángyártott kábel 4K körül van, de azok soxor nem mûködnek rendesen (pc suittal pl azért nem mert van egy chip a gyári nokiás kábelekben és ezt nem adják ki nokiáék, így 3.party fizetõs progikkal tudod csak használni), BT adapter 2,5-5K - és jó minden BT-os telóhoz a jövõben is.
rob:
Hm... nem lehet hogy a szisztemrsztór vett el annyit? Nem logikus hogy miért nyúlna le annyit, nekem nem tette.
off: Elvitték azt a **** Opteront . Vki egyben megvette ramokkal együtt ph-n; ha nem vinné én vagyok a tartalékos, de ezt sztem elviszi .
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2007. March 02. - 14:14
Edit: már találtam is 6K...akkor lehet inkább azzal...bár kevésbé diszkrét, mint a rádiós...
Posted 2007. March 02. - 14:06
a madzaghoz nem értek, pedig nekem is azzal van összekötve a teló és a gép.
arra valakinek tipp, hogy a nokia pc suite miért vesz el idõvel másfél gigát (!) a rendszerparticiómból? ugy derült ki hogy uninstalltam, és ennyi hely felszabadult...