Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 hozzászólás
Mentés nem volt máshova, zavaró hang maradt. Köszi a segítséget, vinyó megy a kukába.
Mitõl lehet ilyen? Csak úgy? Vírus csinálhat ilyet?
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
És elmentetted máshova? Az Mft a Master File Table, a fájlrendszer alapja, ha az nincs meg, akkor nem is létezik a vnyó a rencer számára. Ha elmentetted mondjuk a Master HDD-re, akkor van esély, hogy vissza tudod állítani az adatokat.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Ha mar nem latja bios szinten sem es tovabbra is zavaro hangokat ad, akkor nagyon kicsi a valoszinusege hogy mukodni fog. Valszeg mechanikai hiba.
Meg lehet meg egy ket trukkot probalni (pl allitva inditod ilyesmi), de szerintem adat visszanyeres szempontbol mar csak a kurt segithet az meg nem olcso.

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 hozzászólás
Segítség!

A gépem a következõ üzenettel fogadott: nem tudja menteni az X/$Mft fájlt, és próbáljam menteni máshova. Az adatok elvesztek. Reboot után már nem is látja a (X: slave) vinyót. Viszont õ meg erõsen küzd, kattog, ilyesmi.
Ötlet? Dobhatom ki a vinyót? Van ilyenkor vmi lehetõség a régi adatok visszaszerzésére? ÉS egyátalán mitõl történhet ilyen?
Elõre is köszönöm a segítséget!
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

maniocha25

maniocha25

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
na, közben levélben megbeszéltük, pár nap múlva kiderül, hogy így megy -e. köszi mégegyszer!

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Kiprobalom a freeweb-en. Holnap megirom, hogy mukodik-e.
De az is megoldas, ha megirod az oldal cimet privatba, es megnezem a forrast...

maniocha25

maniocha25

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás

Nekem üres, azaz nem ez a gond.

Igen, reggel 9-kor fogod látni.

Talán még a frame-ek okozhatnak gondot. Nem néztem meg, de gondolom az uw.hu összes oldala frame-be van.

szóval hova pakoljam fel tesztelés céljából a honlapomat, ahol ez a probléma nem áll fenn?
fw.hu? vagy extra.hu? vagy vmi külföldi?

megõõõõrülök, hogy nem mûködik :(

maniocha25

maniocha25

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
nem tudom mi az a frame :)

akkor még egy valamit érdemes megpróbálnom: egy másik tárhelyre feltölteni az oldalt, nem?
hova töltsem? fw.hu? vagy?

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

hmmm lehet, hogy az is probléma, hogy nem volt semmi a " Conversion Goals"-nál? Most már beírtam oda is a nyitóoldalt... meglátjuk.

Nekem üres, azaz nem ez a gond.

Igen, reggel 9-kor fogod látni.

Talán még a frame-ek okozhatnak gondot. Nem néztem meg, de gondolom az uw.hu összes oldala frame-be van.

maniocha25

maniocha25

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás

Naponta egyszer, délelõtt 9 órakor szokott frissülni, azaz nem látni rögtön a nézettséget.
Nálam teljesen jól mûködik több oldalon is.
Vagy rossz helyre, rossz kód lett beszúrva, vagy olyan fájlba lett beszúrva, amit senki nem nézett eddig. Azaz nincs jobb ötletem, mint hogy nézd át újra:(

hmmm lehet, hogy az is probléma, hogy nem volt semmi a " Conversion Goals"-nál? Most már beírtam oda is a nyitóoldalt... meglátjuk.

szóval ha ma du megnézik az oldalamat, akkor az holnap 9-kor fogom látni? vagy csak késõbb?

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Naponta egyszer, délelõtt 9 órakor szokott frissülni, azaz nem látni rögtön a nézettséget.
Nálam teljesen jól mûködik több oldalon is.
Vagy rossz helyre, rossz kód lett beszúrva, vagy olyan fájlba lett beszúrva, amit senki nem nézett eddig. Azaz nincs jobb ötletem, mint hogy nézd át újra:(

maniocha25

maniocha25

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Sziasztok!

Nemrég rátaláltam a google analytics-ra, most próbálom/nám ki.

Csináltam az uw-n egy két oldalas csak szöveget és képet tartalmazó "honlapot", beillesztettem a google analytics által adott kódot a megfelelõ helyre. (a honlapom címe ilyesmi: "..... .uw.hu/1.html ", és ennek a forráskódjába illesztettem be a kódot) Ezt követõen Chech Status-ra kattintottam, majd kiírta, hogy OK, folyik az adatgyûjtés.

Adatokat mégsem kapok, holott az uw-n látom, hogy nézték jópáran az oldalt. Már pár napja várom, de a google analytics-on semmi látogatottsági adat nincs, pedig mindent megcsináltam, amit kért a regisztrációnál.

Ha valaki ismeri a g. a.-t, az segítsen, mert nem tudom, mi lehet a baj, és nagyon idegesítõ.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Nem tart tovább, mint egy sima cd másolása.
Ami nagyon jó tud lenni az a sorozatszám, meg kódok beállítása nélküli install. Lehet ám telepítés utáni kötelezõen felmászó programokat is beleintegrálni. Vírusirtó, photoshop, daemon, etc.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

menni fog

NE állíts be elsõ körben semmi extrát, csak a plusz drivert integráld bele

ha sikerült a telepítés, majd elszórakozol vele - eléggé tönkre lehet tenni a wint, ha mindenféle beállítással szórakozik az ember

no meg is oldódott, az általad linkelt netakadémia fórumban volt egy tipp, hogy állítsuk át disable-re az AHCI-t a BIOS-ban. Így már látta a vinyót, ennek ellenére ha lesz kis idõm összedobok egy SATA-s XP installt, egyszer biztos kelleni fog :)

postás

postás

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Sziasztok! Egy technikai jellegû kérdésem lenne a fórummal kapcsolatban, és talán ez volt a legmegfelelõbb topik amit találtam. Tehát:
Miért lehet az, hogy az aláírásomat nem menti el? Illetve úgytûnik, hogy elmenti, de nem jelenik meg.
Köszönöm.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Csak halkan mondom: google majd "flash banner cpu load" vagy hasonló keresõszavak - a többit rakd össze magad...
(Vagy: "nem kellõen optimalizált" flash elem az oldalon...)

[FONT="Courier New"]megoldottam okosba' :) köszi

[COLOR="Red"]Töröltem a linket. Ne reklámozd ; aki veszi a fáradtságot/érdekli keresse meg...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
menni fog

NE állíts be elsõ körben semmi extrát, csak a plusz drivert integráld bele

ha sikerült a telepítés, majd elszórakozol vele - eléggé tönkre lehet tenni a wint, ha mindenféle beállítással szórakozik az ember

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

talán egy hete írtam a beleintegrálás módját
egyszerû, mint a lejtõ

természetesen a megfelelõ driverrel:
http://forum.bikemag...&postcount=4762

:mybad:
pár oldal ezek szerint kimaradt az olvasásból...
köszönöm, kipróbálom valamikor, hátha menni fog

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Ha az uj vinyo sata, akkor necces lesz. :)
XP nem szeret sata vinyora telepulni, en is igy sz0p0k a laptoppal.
Bar ott ugy ki tudom kapcsolni a satat hogy attol meg latja a vinyot.
Jah kell csinalj egy floppy lemezt, es telepitesnel, a kek kepernyo elejen, irja hogy nyomj (asszem :S) F6 ot. Akkor felteszi floppyrol a drivert, es kesz.
Es es mind azert van, mert a mikrofos nem kepes az uj sata drivert beleintegralni a telepitobe :( szegyen es gyalazat.

talán egy hete írtam a beleintegrálás módját
egyszerû, mint a lejtõ

természetesen a megfelelõ driverrel:
http://forum.bikemag...&postcount=4762

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Mondjuk nem sok ellenfele van a Chellonak sebesség/ár arányban. Én 10k-t fizetek a 2Mb-es ADSL-ért, mert nincs más, öcsém 17k-t a 18Mb-es Chelloért.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"