Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2007. június 17. - 11:42
Mitõl lehet ilyen? Csak úgy? Vírus csinálhat ilyet?
ákos
Írta 2007. június 17. - 10:46
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2007. június 17. - 10:35
Meg lehet meg egy ket trukkot probalni (pl allitva inditod ilyesmi), de szerintem adat visszanyeres szempontbol mar csak a kurt segithet az meg nem olcso.
Írta 2007. június 17. - 09:57
A gépem a következõ üzenettel fogadott: nem tudja menteni az X/$Mft fájlt, és próbáljam menteni máshova. Az adatok elvesztek. Reboot után már nem is látja a (X: slave) vinyót. Viszont õ meg erõsen küzd, kattog, ilyesmi.
Ötlet? Dobhatom ki a vinyót? Van ilyenkor vmi lehetõség a régi adatok visszaszerzésére? ÉS egyátalán mitõl történhet ilyen?
Elõre is köszönöm a segítséget!
ákos
Írta 2007. június 16. - 21:37
Írta 2007. június 16. - 20:51
De az is megoldas, ha megirod az oldal cimet privatba, es megnezem a forrast...
Írta 2007. június 16. - 16:48
Nekem üres, azaz nem ez a gond.
Igen, reggel 9-kor fogod látni.
Talán még a frame-ek okozhatnak gondot. Nem néztem meg, de gondolom az uw.hu összes oldala frame-be van.
szóval hova pakoljam fel tesztelés céljából a honlapomat, ahol ez a probléma nem áll fenn?
fw.hu? vagy extra.hu? vagy vmi külföldi?
megõõõõrülök, hogy nem mûködik
Írta 2007. június 16. - 14:44
akkor még egy valamit érdemes megpróbálnom: egy másik tárhelyre feltölteni az oldalt, nem?
hova töltsem? fw.hu? vagy?
Írta 2007. június 16. - 14:43
Nekem üres, azaz nem ez a gond.hmmm lehet, hogy az is probléma, hogy nem volt semmi a " Conversion Goals"-nál? Most már beírtam oda is a nyitóoldalt... meglátjuk.
Igen, reggel 9-kor fogod látni.
Talán még a frame-ek okozhatnak gondot. Nem néztem meg, de gondolom az uw.hu összes oldala frame-be van.
Írta 2007. június 16. - 14:38
Naponta egyszer, délelõtt 9 órakor szokott frissülni, azaz nem látni rögtön a nézettséget.
Nálam teljesen jól mûködik több oldalon is.
Vagy rossz helyre, rossz kód lett beszúrva, vagy olyan fájlba lett beszúrva, amit senki nem nézett eddig. Azaz nincs jobb ötletem, mint hogy nézd át újra:(
hmmm lehet, hogy az is probléma, hogy nem volt semmi a " Conversion Goals"-nál? Most már beírtam oda is a nyitóoldalt... meglátjuk.
szóval ha ma du megnézik az oldalamat, akkor az holnap 9-kor fogom látni? vagy csak késõbb?
Írta 2007. június 16. - 14:25
Nálam teljesen jól mûködik több oldalon is.
Vagy rossz helyre, rossz kód lett beszúrva, vagy olyan fájlba lett beszúrva, amit senki nem nézett eddig. Azaz nincs jobb ötletem, mint hogy nézd át újra:(
Írta 2007. június 16. - 14:06
Nemrég rátaláltam a google analytics-ra, most próbálom/nám ki.
Csináltam az uw-n egy két oldalas csak szöveget és képet tartalmazó "honlapot", beillesztettem a google analytics által adott kódot a megfelelõ helyre. (a honlapom címe ilyesmi: "..... .uw.hu/1.html ", és ennek a forráskódjába illesztettem be a kódot) Ezt követõen Chech Status-ra kattintottam, majd kiírta, hogy OK, folyik az adatgyûjtés.
Adatokat mégsem kapok, holott az uw-n látom, hogy nézték jópáran az oldalt. Már pár napja várom, de a google analytics-on semmi látogatottsági adat nincs, pedig mindent megcsináltam, amit kért a regisztrációnál.
Ha valaki ismeri a g. a.-t, az segítsen, mert nem tudom, mi lehet a baj, és nagyon idegesítõ.
vendég_Charon_*
Írta 2007. június 15. - 12:30
Ami nagyon jó tud lenni az a sorozatszám, meg kódok beállítása nélküli install. Lehet ám telepítés utáni kötelezõen felmászó programokat is beleintegrálni. Vírusirtó, photoshop, daemon, etc.
Írta 2007. június 15. - 11:47
menni fog
NE állíts be elsõ körben semmi extrát, csak a plusz drivert integráld bele
ha sikerült a telepítés, majd elszórakozol vele - eléggé tönkre lehet tenni a wint, ha mindenféle beállítással szórakozik az ember
no meg is oldódott, az általad linkelt netakadémia fórumban volt egy tipp, hogy állítsuk át disable-re az AHCI-t a BIOS-ban. Így már látta a vinyót, ennek ellenére ha lesz kis idõm összedobok egy SATA-s XP installt, egyszer biztos kelleni fog
Írta 2007. június 15. - 11:41
Miért lehet az, hogy az aláírásomat nem menti el? Illetve úgytûnik, hogy elmenti, de nem jelenik meg.
Köszönöm.
Írta 2007. június 14. - 21:35
[FONT="Courier New"]megoldottam okosba' kösziCsak halkan mondom: google majd "flash banner cpu load" vagy hasonló keresõszavak - a többit rakd össze magad...
(Vagy: "nem kellõen optimalizált" flash elem az oldalon...)
[COLOR="Red"]Töröltem a linket. Ne reklámozd ; aki veszi a fáradtságot/érdekli keresse meg...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
vendég_Charon_*
Írta 2007. június 14. - 08:53
NE állíts be elsõ körben semmi extrát, csak a plusz drivert integráld bele
ha sikerült a telepítés, majd elszórakozol vele - eléggé tönkre lehet tenni a wint, ha mindenféle beállítással szórakozik az ember
Írta 2007. június 14. - 08:50
talán egy hete írtam a beleintegrálás módját
egyszerû, mint a lejtõ
természetesen a megfelelõ driverrel:
http://forum.bikemag...&postcount=4762
:mybad:
pár oldal ezek szerint kimaradt az olvasásból...
köszönöm, kipróbálom valamikor, hátha menni fog
vendég_Charon_*
Írta 2007. június 14. - 08:41
Ha az uj vinyo sata, akkor necces lesz.
XP nem szeret sata vinyora telepulni, en is igy sz0p0k a laptoppal.
Bar ott ugy ki tudom kapcsolni a satat hogy attol meg latja a vinyot.
Jah kell csinalj egy floppy lemezt, es telepitesnel, a kek kepernyo elejen, irja hogy nyomj (asszem :S) F6 ot. Akkor felteszi floppyrol a drivert, es kesz.
Es es mind azert van, mert a mikrofos nem kepes az uj sata drivert beleintegralni a telepitobe szegyen es gyalazat.
talán egy hete írtam a beleintegrálás módját
egyszerû, mint a lejtõ
természetesen a megfelelõ driverrel:
http://forum.bikemag...&postcount=4762
Írta 2007. június 14. - 08:34
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"