Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

volt szerencsém ehhez, nem rossz nem rossz...de én inkább ezt ajánlom:

http://www.edigital....&cat=778&page=1

öcsém most vett egy ilyet magának, hihetetlen, hogy szól...simán odaver az olcsóbb 5.1es rendszereknek...a subláda -bár csak 20W- kegyetlenül szól, a középmagasoknak is nagyon szép hangja van,. ismerõseim körében is akad pár 2.1es rendszer, de messze ez szól a legszebben...(igaz, kicsit le kell venni a mély hangokat, mert erõs a basszus...de hátha te meg pont a szép mély basszusokat szereted;)).

szóval én ezt ajánlom neked. (és ez még erõsebb is egy kicsivel, mint a creative...)

Köszi!
Elolvasva a véleményeket róla szimpatikus.
És I love basszus :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

...-> router hátulján van kicsi reset gomb azt tessék nyomizni....
beállításoknak viszont löttek

megoldódott. magellanboy segítségével beállítottam.
nyomtan neki reset-et, nem sokat állítgattam elõtte, így nem veszett kárba szinte semmi...

nem akartam én konfigolni, csak annyit, hogy mûködjön.

még egy kérdés
elképzelhetõ, hogy valahogy ezen a routeren keresztül tudjunk egy nyomtatót használni?
(nyomtató az 'admin' géphez kötve kanóccal és szeretnék nyomtatni én is laptopról, wifivel)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

RoDaNi

RoDaNi

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
Ha nem állítottad át a jelszót az eredetirõl akkor az vagy admin vagy password (esetleg a kézikönyvében le van iirva) simán, ha átállítottad akkor oboa :) -> router hátulján van kicsi reset gomb azt tessék nyomizni....

beállításoknak viszont löttek

de amuugy mit akarsz telepíteni?
beírod a böngészõbe a router ip-címét (valszeg:192.168.1.1) és akkor ott tudod konfigolni.
De ha megy jol akkor hagyd a csába pi.

Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
azzal mit tudok kezdeni, ha a router telepítésekor a router jelszavát kéri, amit -asszem- elfelejtettem.
ha az elfejetett jelszóra kattintok, akkor azt mondja, hogy restartoljak (gépet vagy routert - ezt nem értettem pontosan)

valami ötlet?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
En se tudom pontosan ,de azt hiszem a CRT monitor uvegszeru kepet szerettek volna visszaadni ,vagyis ahogy az elottem szolo mondta, a szebb szinek kontraszt stb erdekeben , az uvegben ugyanis a kicsit megtorik, es talan polarizalodhat is a feny , amitol nem lesz annyira eles a kep viszont emberi szemnek valobb, vagy ilyesmi ;) De az biztos hogy a tukrozodes miatt gaz lehet. Ugytom a macbook-ok is ilyet kaptak.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
csak ha ki van kapcsolva, nem? elvileg szebb szineket ad.

nem csak notbookokrol beszelek, hanem TFT monitorokrol altalaban. Egy idoben minden gyarto kijott a fenyes monitorral, aztan valamelyik azota visszaalt a tompara, valaki meg meg mindig nyomja a tukroset. Kicsit jobb, kicsit rosszabb, te dontod el, hogy kell e vagy nem.

nekem nem kellett, mert a szobam sotet, es nagyon tukrozodott volna
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Mondjátok, mi a jó abban, hogy mostanában divat lett a fényes felületû notebook display?
Minden szar tükrözõdik benne, meg magamat is látom.

Miért jobb ez?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

rob, fotózd már le nekem légyszi ha ráérsz, kíváncsi vagyok rá, hogy néz ki. :) miféle típus amúgy ez a jó nagy radi?

edit: tam, tudom mi az, hogy radiátor. de ilyen nagy gépházoldalnyi méretût még nem láttam, csak ilyen hosszúkás állót...kíváncsi vagyok, hogy néz ki 20 méter csõ összehajtogatva. ;)

ez nem az enyém, mert lusta vagyok fotózni, de ilyen.

Posted Image

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
használtba egy jó denon meg két angy hangfal :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

Hangfalat szeretnék vásárolni a számítógépemhez.
Helyhiány miatt csak 2.1-est szeretnék.

Ezt néztem ki magamnak: http://www.edigital....778&page=1#tabs

Kérdés, hogy hasonló árfekvésben jobb 2.1-es rendszert tudtok-é ajánlani?
Esetleg ezzel a típussal tapasztalat?

volt szerencsém ehhez, nem rossz nem rossz...de én inkább ezt ajánlom:

http://www.edigital....&cat=778&page=1

öcsém most vett egy ilyet magának, hihetetlen, hogy szól...simán odaver az olcsóbb 5.1es rendszereknek...a subláda -bár csak 20W- kegyetlenül szól, a középmagasoknak is nagyon szép hangja van,. ismerõseim körében is akad pár 2.1es rendszer, de messze ez szól a legszebben...(igaz, kicsit le kell venni a mély hangokat, mert erõs a basszus...de hátha te meg pont a szép mély basszusokat szereted;)).

szóval én ezt ajánlom neked. (és ez még erõsebb is egy kicsivel, mint a creative...)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Hangfalat szeretnék vásárolni a számítógépemhez.
Helyhiány miatt csak 2.1-est szeretnék.

Ezt néztem ki magamnak: http://www.edigital....778&page=1#tabs

Kérdés, hogy hasonló árfekvésben jobb 2.1-es rendszert tudtok-é ajánlani?
Esetleg ezzel a típussal tapasztalat?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
fekete. es ugy nez ki mint egy hutoradiator :)

mint ez csak nagyobb :)

Posted Image
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
rob, fotózd már le nekem légyszi ha ráérsz, kíváncsi vagyok rá, hogy néz ki. :) miféle típus amúgy ez a jó nagy radi?

edit: tam, tudom mi az, hogy radiátor. de ilyen nagy gépházoldalnyi méretût még nem láttam, csak ilyen hosszúkás állót...kíváncsi vagyok, hogy néz ki 20 méter csõ összehajtogatva. ;)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Terhelve, a GTS-hez képest van 60W különbség:

http://prohardver.hu...en/oldal_2.html

GTX/Ultra más kategória... ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
beszéltek itt hülyeségeket...
daverider tudod mekkora a radi, ami a ház oldallapjára van csavarozva? igen, akkora mint a ház oldallapja. 24 méter csõ van belehajtogatva 3 sorban, 9db 12*12cm venti fér rá. egy daewoo matizban kisebb hûtõ van...
iljics: komolyan azt hiszed, hogy egy gtx vagy egy ultra kevesebb hõt termel? :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
keresni kell egy régi Kamazt vagy IFÁt, aztán abból kiapplikálni a hûtõbordát, annak már van elég mérete. de szerintem egy Lada is megteszi. :D

amúgy miért nem veszel 1 nagyobb ventit, mint sok kicsit? ilyet e:

http://www.ebolt.hu/...img/h/h2006.jpg

Két fûtõfokozat 1000 / 2000W, beépített termosztát, ventilátorként is használható.

szóval ha netán túlságosan is kihûlne a géped, akkor tudsz vele fûteni is...

;)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Miért nem dobod ki belõle a 2900XT-t ?

Játék alatt léghûtéssel is lehet boldogulni 5V-os ventikkel.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

És akkor lesz egy giga hangos vízhûtésed? :D Tegyél egy vödör vizet egy 5k-ért vett kiszuperált hûtõbe, és az legyen a radi. :)

csak akkor kapcsolnám be a ventiket (akkor is 5v-ról) ha elkezdek játszani. idle nem vesz fel a gép csak 120w körül, a vga durván visszaveszi a feszültséget (1,2v helyett 0,8v-on is stabil 2D-ben)
a hûtõ tulajdonképpen egy kompresszoros hûtés, ennyi erõvel vehetnék egy vapochill-t is, nem? :D amugy az c*ci hangos, csak akkor állnék át ilyesmi megoldásra, ha ki tudnám vezetni a csöveket a házfalon kivülre.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
És akkor lesz egy giga hangos vízhûtésed? :D Tegyél egy vödör vizet egy 5k-ért vett kiszuperált hûtõbe, és az legyen a radi. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nem az a baj, hogy nem jó a blokkom (hogy kétkörös blokk kelljen) hanem az a baj, hogy a hõleadóm passzivan lehet, hogy nem tud ennyi hõt átadni a levegõnek, ami miatt meleg lesz a viz, ami miatt a viz nem hûti, hanem fûti a winchesteremet pl.
egy (saccra) 45 fokos víz terhelés mellett simán csinál 65 fokos procit meg 85-90 fokos vga-t. az elõzõ vga-val max. 39 fokos volt a viz... azt hiszem vennem kell 9 ventit, és ráapplikálnom a radira.