Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
mire csereljem a DVR110-t? csak en vagyok suta, vagy a 112 tenyleg nincsen s-atas verzioban?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

hm. lehet meg is talaltam. Corsair HX520. ez jo lesz?

irni akartam, hogy hx520
de rájössz te magadtól is :) seasonic bele van, az m12 500-as pontosabban, csak a kiegészitõ venti nélkül.
ennél csak a 400-as zen a halkabb. csak k**va drága.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 posts
http://mecsystem.uw.hu/blackzodiac.php
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
A héten kétszer is pénzt adtam ki szoftverért. Öregszem.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
hm. lehet meg is talaltam. Corsair HX520. ez jo lesz?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
milyen tapot vegyek roberto?

irom a preferenciakat

1. halk legyen
2. halk legyen
3. HALK LEGYEN
4. modularis legyen [ez majdnem annyira fontos mint hogy halk legyen] nem modularis nem kell
5. HALK! HOGY ALIG HALLJAM ANNYIRA!
6. legyen olyan 8tus vagymilyen csatija, ha a videokartya azt kivanja a jovoben
7. Passziv esetleg? annal nincs halkabb
8. szoval kb ennyi. Egy optikai meghajto [most fogom cserelni a 110es pio-t valami s-atasra {erre is johet tipp}] plusz ket vinyo. es majd jon bele az uj vga. meg a vizhutes. Es stabil gepet akarok 3.6ghz-n.

es persze ki birjam fizetni. ja es legyen halk.

RAUH-Welt
B E G R I F F

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 posts

cserélj tápot.
fogyadjunk hogy egy dzsunka 300-as codegány.

egy 400 vagy 420as fsp asszem. nem emlékszek pontosan

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
cserélj tápot.
fogyadjunk hogy egy dzsunka 300-as codegány.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
jo estét

az mitõl lehet hogy kikapcsol a monitorom a gép mûködése közben? olyan állapotba kerül mint mikor kikapcsolom a gépet tehát villog zlöden a ledje de fekete a képernyõ - pl a zene megy tovább ettõl függetlenül. játék közben is elõfordul de attol is ha uj internet abalkot nyitok. a restart sem segit azonnal néha áramtalanitani kell a gépet néha meg megmozgatni mindent benne és csak ugy indul el ujbol

egy 6600gt van benne zalman vf zu val és a hsi (asszem az a neve) borda is zalmira van cserélve(agp) - a hsi nagyon forro szokott lenni. semminél sincs sem fesz sem orajel emelve.

ez inkább vidkari vagy monitor hiba lehet?

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Office dokumentumok fõleg. Találtam egy progit, Restoration a neve, de nem volt túl hatékony. Bár az is lehet, hogy ennyit lehet megmenteni.

Ingyenes programok közül:
http://www.undeleteunerase.com
Dokumentumok szerint és állapotuk szerint vagy ahogy akarod:
http://www.undeleteu...ver-files_1.png

Ha utána is marad "elveszett" cucc, akkor vannak tippjeim fizetõs szoftverekre; ennyi év munkája gondolom megér mondjuk egy tank benzin árát...
"In idem flumen bis non descendimus"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ami fajl es helyet foglal illetve visszahozhato azokat megtalalja a recovery
es vissza is hozza remelhetoleg.

miert tenne kulonbseget?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 posts
Office dokumentumok fõleg. Találtam egy progit, Restoration a neve, de nem volt túl hatékony. Bár az is lehet, hogy ennyit lehet megmenteni.
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
milyen az a nem media fajl?

amugy pont ezzel ebresztett haver most, hogy behalt a pendrive-ja
mondjak vmit amivel lehuzhatja meg cumot.

@charon tan neked, volt ilyen gond mi segitett.
/nemtom milyen szinten serult a memoria/

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 posts
Örök hála, remélem sikerül. Mondjuk azóta újra lett indítva a gép, meg most is dolgozott rajta a delikvens.

Edit: de nekem olyan kéne, ami nem csak média file-okat tud visszaállítani :S Ötlet?
ákos

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

Jááj segítség! Az egyik munkatársam 6 év oktatási anyagát törölte le a gépérõl, majd ürítette a lomtárat. Van vmi esély, hogy vissza lehet állítani a törölt cuccokat? Milyen progit ajánlotok?
Elõre is nagyon köszönöm!

na ilyenkor nem szabad semmit sem csinálni a géppel, ami teleírja a winchestert. azok a fileok még ott vannak, csak logikailag törölte õket a haverod. én ezt használom:

PC Inspector: File Recovery v4.5

origo szoftverbázison pl megtalálod. volt már olyan, hogy 500 fotót állított vissza egy SD-kariról egy fél nap alatt...nekem bevált.

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 posts
Jááj segítség! Az egyik munkatársam 6 év oktatási anyagát törölte le a gépérõl, majd ürítette a lomtárat. Van vmi esély, hogy vissza lehet állítani a törölt cuccokat? Milyen progit ajánlotok?
Elõre is nagyon köszönöm!
ákos

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
alaplapot tolj mar pliz

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
lor, köszi.

arról a bármirõl van szó. :) alaplapon nincs hasonló 4pines csati sehol, az elõzõn meg volt - ez a gond. most lemegyek mediamarktba SATA kábelért mindjárt, aztán megnézem, hátha van e ilyen 4pin->jack kábel. ha nincs, akkor majd forrasztok egyet.

az ide csatira azt írtam, hogy az IDE-s optikai egységeknek van a hátulján ugyanilyan 4pineskimenet, mint ami a tv tuneren a "bármi". a régi alaplap IDEs, azon volt hova kötni, az új már csak SATA, azon meg már nincs hova kötni, mert a SATAs meghajtón nincs ilyen akármi kimenet, csak tápot kap meg jelet ad ki oszt csókolom.

itt legbalolaldt van a 4pines helye:
http://www.marketwor...cdr-ltn-323.jpg

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
noh
ugy ugy nez ki a kartya, hogy.
http://www.smartbuy....inal/123746.jpg
http://www.sk.co.yu/...d18a.velika.jpg
antenna
tavir
s video
av
meg van a panelen a barmi

meg kell csekkolni a leirasban, hogy a 4 pin-bol melyik melyik
osztan ebbol vagy csinalni a masik vegre egy jacket vagy egy hasonlo 4 pin-es csatit keresni az alaplapon

nemtom mi budos f@szt keresne az ide csatolon a hangbemenet

tavirnek kulon sw
felrak orul majd elfelejt mert ugyse hasznal

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
médiamárktban kapható, leglaábbis itt Budaörsön van.

na összetettem a videós gépet hardwerileg, még holnap kell venni egy SATA-kábelt, sajnos a 2 optikai meghajtóra csak 1 kábelem van:(...ez a SATA dolog mókás, eddig csak IDE volt, de tetszik, tök szellõs a géphzá most.

ellenben van egy olyan problémám, hogy van nekem egy PCI-os Winfast TV2000XP RM típusú tv-tuner karim. az elõzõ alaplapon, amiben volt a kari, volt ilyen, hogy Aux-In, ilyen 3 tûs kis csatlakozó, mint az IDE-s optikai meghajtókon - erre kellett rákötni a tunerkarit ugye, hogy szóljon a tv, ne csak adja a képet.

namost az új alaplapon ilyen nincs, gondolom azért, mert IDE vezérlõ sincs a lapon, és a SATAs meghajtókon meg nincs ugye ilyen aux kimenet. de akkor hova kellene kötnöm a tv tunert, hogy szóljon?

vagy mûködik az magától, csak a régi rendszerben kellet az aux? (softwares rész az marad holnapra, még nem próbáltam ki a gépet, csak hogy minden kap e tápot-szernecsére kap.) meg van hozzá ilyen távirányító, a vevõjéhez meg egy jack dugó, amit be kell kötni a kariba - de mit kell állítani ahhoz, hogy vegye is a jelet? a vezérlõprogiban nem találtam semmi ilyesmit...