Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

ajanljatok nagy monitort!
lcd 22 24"
100eft
net video cad ...

Azaz színhûség és betenkintési szögek meg a színskála jó lefedettsége nem szempont? Mert akkor buta TN panelesek közül akármi ami külsõre tetszik...
Ha lesz gém akkor a cad miatt 222-t mondanék, pl 226BW, hogy könnyebb legyen a vga-nak kihajtania.

Ha nem lesz vagy lesz grafika akkor 20"on 1680×1050 mert sokkal szebb képe van mint 22"on.

Ha gém nem lesz akkor 24" a nagyobb felbontás miatt.

Ha TN nél jobb panel kell akkor 20"-22" SPVA (Balinea, Samsung) vagy 20" SIPS (legjobb, Dell).

Én 20" 102035W ha az ár (és kép) fontos, 2007WFP ha a kép, 24" akármi ha a nagyobb felbontás (ha TN paneles tökmindegy, a monitor külsõre tetszen vagy gari vagy ár legyen domináns... a kamu dinamikus kontraszt meg sebesség adatokkal ne foglalkozz)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Most, hogy így mondod, nekem meg ajánljatok kisebbet. 19 v 20 colos, forgatható kéne meló miatt (fordítás). 90° elforgatás kell h több szöveg kiférjen.
Melyik márkát érdemes venni, melyik felejtõs? Ki gyárt egyáltalán forgathatót? Azt még nem találtam ki h wide vagy nem.

Vmi jó középutas kéne, korrekt ár, színek, fényerõ, megbízhatóság, válaszidõ... semmi extra trükk a tekergetésen kívül.

5:4-est tök felesleges forgatni :) igy marad a wide.
mivel hulladék tn paneles monitorokat még magasságban sem lehet állítani, igy normális paneles monitorra lesz szükséged. olcsón talán a belinea 102035w-vel uszod meg (~70k) vagy ami nekem is van: dell 2007 wfp, de ez olyan 100-110k

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts

lcd 22 24"
100eft
net video cad ...

Most, hogy így mondod, nekem meg ajánljatok kisebbet. 19 v 20 colos, forgatható kéne meló miatt (fordítás). 90° elforgatás kell h több szöveg kiférjen.
Melyik márkát érdemes venni, melyik felejtõs? Ki gyárt egyáltalán forgathatót? Azt még nem találtam ki h wide vagy nem.

Vmi jó középutas kéne, korrekt ár, színek, fényerõ, megbízhatóság, válaszidõ... semmi extra trükk a tekergetésen kívül.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Sziasztok!
Lenne egy kis programsávszélkiosztási problémám. Kerio 4.3.268as tûzfalam van. Sikeresen rájöttem hogy a kedves msn megosztási mappa végre ténylegesen kihasználja az elvi sávszélességet, viszont sajnos kicsit túl is lõ a célon és az adsl esetén ez drasztikus sebességcsökkenéssel jár. Van arra bármiféle mód h kerio segítségével limitáljam az msn feltöltési sebességét?
Egy ismerõsöm vmi cfosspeed nevû progit mondott, de óva intett is tõle, mert szerinte megfogja a gépet, s egyetlen progi limitálásra bõven felesleges. Viszont nekem tényleg csak erre az egyszerû szolgáltatásra lenne szükségem. Várom az ötleteket érveket és ellenérveket:)
Üdv:
Andris

NetLimiter kell need - már 17 dollártól a tied lehet (Lite verzió) lifetime:
http://www.netlimite...featurelist.php
"In idem flumen bis non descendimus"

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts
cfosspeed arra jo, hogy pl egy jelentos torrent toltes mellett siman netezek, emailezek, msnezek, mert "elosztja" a savszelt. erdemes meg is venni, mert ha jol emlekszem ~10 euro, es kapod a frissiteseket utana ingyer.
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts
Sziasztok!
Lenne egy kis programsávszélkiosztási problémám. Kerio 4.3.268as tûzfalam van. Sikeresen rájöttem hogy a kedves msn megosztási mappa végre ténylegesen kihasználja az elvi sávszélességet, viszont sajnos kicsit túl is lõ a célon és az adsl esetén ez drasztikus sebességcsökkenéssel jár. Van arra bármiféle mód h kerio segítségével limitáljam az msn feltöltési sebességét?
Egy ismerõsöm vmi cfosspeed nevû progit mondott, de óva intett is tõle, mert szerinte megfogja a gépet, s egyetlen progi limitálásra bõven felesleges. Viszont nekem tényleg csak erre az egyszerû szolgáltatásra lenne szükségem. Várom az ötleteket érveket és ellenérveket:)
Üdv:
Andris

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
lcd 22 24"
100eft
net video cad ...

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

az x sorozat az atinál nem PCI-E? sztem Hörinek meg még sima AGP-s slotja van. de nemvagyok benne biztos

Nem, vannka AGPSek is. X1650, X1950 és HD2600 és HD3850 is vannak AGPsen...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
köszi

megodlom vhogy..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
http://www.rixler.com/download.htm

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
valami program amivel office dokument passwordjét ki lehetne fejteni?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Az advanced TCP/IP panelen van amit a halozati beallitasokbol ersz el
3 radio gomb van Default , Enable netbios, Disable netbios
Ha jobb gommbbal ramesz a radiogombra es benyomod hogy whats this akkor ra fogsz jonni hogy kell-e neked vagy sem ez a funkcio.

Valamint a
Windows szolgaltatasok kozott van meg

TCP/IP NetBIOS Helper
Enables support for NetBIOS over TCP/IP (NetBT) service and NetBIOS name resolution.

a 2.12 vegzodesu cim nekem belso halozati gepnek tunik. Van mas gep is a halozaton? Ha igen, Esetleg azon is lehet egy backdoor, vagy trojai.
Alapesetben semmilyen forgalomnak nem szabad lennie se ki se be a geprol.
Meg erdemes gyengebb regebbi routerek eseten alkalmankent ujrainditasokat es ujrakonfiguralasokat csinalni rajtuk. Foleg a wirelesses-eknel. Persze szar megjegyezni mindig az uj passwordot :)

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
ki van kapcsolva. meg annak talán lenne vmi jele.

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

kispapp87

kispapp87

vendég

• fórumtag
  • 123 posts
nem valami WIN frissítés "cammog" lefele?

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
hoyg lehet kikpacsolni a: netbios-ns -t?
kb 350kb/sec es sebssággel tölt le vmit valahova. nemrég lett ujrainstalálva a gép. nem minden indulásnál jön be. de még mielõtt bármire is kattintanék elindul a gép indításánál. tûzfalnál teljes forgalom tiltásával is megy tovább

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
vagy a rúternek semmi baja csak az adaptere füstölt el!
(nekem már volt ilyen. volt itthon másik adapter ami jo volt hozzá, azóta is azzal megy; kopp-kopp)

kispapp87

kispapp87

vendég

• fórumtag
  • 123 posts
Próbáld meg reset-elni... talán összekapja magát

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
reggelre megahalt a routerem :(
mit lehet vele csinálni? egyszercsak abbahagyta a mûködést minden jel nélkül :(

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Én erre tippelnék. A jó öreg - és annó világklasszis - Pio-107 íróm stabilan vési a DVD-ket ám CD-t már nem (~ 10:1 a rossz/jó arány...). Kitakarítottam, de semmi.

asszem még a típus is stimmel ... kezdek egy firmware frissitéssel..aztán meglátjuk..köszi a tippeket..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Ááá, teljesen mindegy mit veszek, mert 1700+ Athlon a proci :D Legközelebb már egész gépet veszek, csak most nincs 200-am /erre/:(
így sem lesznek gyorsak a játékok :( De talán kicsit azért gyorsabbak ^^
Meg teszveszen szereztem 8ezer pénzért. Annyiért megérte...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala