Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Pont tegnap jött le stabilan 750 kb/s felett :D:D:D
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

hat akkor ma mar nem nezek doktor haz 4ik evadot :)

Könyörgöm: TV-sorozatot méééér a BH-ról? Ezer gyorsabb site van, rögtön a két legnagyobb, reg. nélkül is használhatón nézz szét...
("Kalózhajó" ill. a szupernova "kisebb" testvére...)
"In idem flumen bis non descendimus"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
hat akkor ma mar nem nezek doktor haz 4ik evadot :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

8seedem van az nem szamit?

Nem - ha közülük a seed sávszélt leveszik valami alacsonyabb értékre (hogy közben azért produktív dolgokra is használható legyen a net).

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
a kliens az megmondja, hogy melyik júzer mennyivel dolgozik éppen - nem csak neked, hanem a többiek fele is

egyébként meg lehet, nyomj mindre egy pause-t

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
8seedem van az nem szamit?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Hát ha annyival tölti fel valaki, nem tudod gyorsabban lefelé szedni...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ez a baj az apple juzerekkel. kollegam is folyton ezzel jon, hogy mennyire SZAR a pc. merthogy neki mac van, es abban minden plug n play, es sokkal gyorsabb es megbizhatobb es satobbi. mintha egy apple termek vasarlasaval kapnal egy azonnali agymosast is.

mas

b*th*m*nrol jon egy t*rr*nt, de csak 40-nel. [stabilan] elvi maximumom ennek kb 10szerese. unlimitedre van allitva a savszel fel is meg le is. semmi mast nem toltok se fel se le kozben.

miert?

RAUH-Welt
B E G R I F F

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

OFF
Az Apple tényleg tud valamit.
Én most a Shuffele-be vagyok beleszeretve. Futáshoz, tekeréshez nincs jobb.
Amire csinálták arra tökéletes.

Volt a kezemben IPhone -is.
Nekem ugyan nem kellene, mert nehéz is, nagy is, drága is, de mint innováció az is rendben van.
(Pl.:Miért nem jutott eddig senki másnak eszébe, hogy a tuchscreen-es panelekkel így is lehet lapozni? )

SOHA nem mondtam, hogy az almás termékek nem jók!
(Iciripicirit többet adagolnak a valódi fejlesztésekbõl a plebs kezébe, mint a többi gyártó; fenomenális marketinggel nyakonöntve - és ez manapság eszeveszett sokat számít.)
DE: kezeljük már helyén a dolgokat, basszus! Nem ellene volnék, csak ne õõõõõrüljünk má' meg!
"Fogyassz, szenvedj" - elbaszott "instant get" (de)generációvá lettünk.

2 évig dolgoztam Mac rendszer(ek)en, a közvetlen környezetemben nagyjából az összes, jelenleg (is) divatos Apple hardver megtalálható - tehát nem ismeretlenül alkotok véleményt róluk.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
OFF
Az Apple tényleg tud valamit.
Én most a Shuffele-be vagyok beleszeretve. Futáshoz, tekeréshez nincs jobb.
Amire csinálták arra tökéletes.

Volt a kezemben IPhone -is.
Nekem ugyan nem kellene, mert nehéz is, nagy is, drága is, de mint innováció az is rendben van.
(Pl.:Miért nem jutott eddig senki másnak eszébe, hogy a tuchscreen-es panelekkel így is lehet lapozni? )

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Jó cimborám beruházott nemrég egy MacBook gépbe.
Azóta folyamatos "leépülés" figyelhetõ meg rajta: lassan semmi nem jó, csak az Apple termékek. (Like on beszeljukmac.com...)
De itt már nem áll meg: az Apple termékei (szerinte) tökéletesek, az összes többi kacat... (Olyan, mint ár-érték arány nem is érdekli.)

Most igyekszem összehozni másik (szintén Mac-tulaj) kocka cimborámmal, aki a 100kFt-os MSI Wind notebookjára pattintotta fel az OSX-et - és azóta szinte csak azt használja.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
Problémám a következõ:
Samsung SGH-L770 mobil. gyári PC-s kezelõprogramja szuperül megy, de nem tud exportálni SMS-t excel, word, html, xml valamelyikébe sem. a legfrissebb verziót telepítettem a samsung honlapjáról, mivel a mobil is fél éve jött ki.
használtam korábban a MyPhoneExprorert, ami Sony-Erxonra Feltöltött kép van írva, de kezelte a korábbi nokiámat. ez tudta az sms exportot. A samsungot felismeri viszont a listákat sem hozza be. usb adatkábelen komunikálnék. valakinek ötlet? valami jó kezelõprogram? kipróbáltam a floAts.mobil.agentet de az még eddig se jut el, le is fagy a gép tõle.

ami fontos, az az hogy az smst ( és vagy jegyzetet) dátummal együtt további feldolgozásra alkalmas formában kinyerjem a mobilról.
Remélem érthetõ a fogalmazásom.
elõre is köszi.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
http://blog.jimmyr.c...ube_11_2008.php

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
van valami kód amit ha a youtube-os link mögé írok akkor egybõl high quality-be játsza le?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Egy 5 évvel ezelõtti számszung trash...
Scart illetve egy-egy RCA video és audió.

és csak vga kimeneted van?
akkor csekk disz: http://pc.tavir.hu/m...=showpage&pid=4

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
Feltöltött képehhh :S

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts
a max hossz fugg a tipustol is, pl s-video-t en mar kotottem be 5m-es kabellel, de scartbol nem lattam meg 1m-nel hosszabbat. kompozitbol csinaltam 10m-est, ami ugyan zajos volt, de mukodott.

a problema egyreszt a kabelek ellenallasa, mivel aranylag kis jelszintrol, illetve feszultsegekrol van szo, masreszt a felszedett zaj az aszimmetrikus vezetek miatt. hanghoz ezert hasznalnak nagyobb tavolsagokra szimmetrikus vezeteket, ill. a "csavart erparu" sz.gep halozati kabelek is szimmetrikusan viszik a jeleket.

en ha 5m-nel messzebbre kellene vigyek videojelet azt hiszem megfontolnam a drot nelkuli adovevos megoldast, bar az is tud zajos lenni.
ezen kivul csak az "ipari" megoldasok leteznek, amiket a tvknel hasznalnak, de az eleg draga tud lenni.
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
szintén tv kérdés... mi az a hossz, amit még szerethet a kábel kettejük között? (feltesszük hogy be tudom szerezni a kábelt)

(itt nem tapasztalatra, sokkal inkább elméleti "miért nem mûködhet" dolgokra vagyok kiváncsi - árnyékolás, egyebeK)

kössz :)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

akkor tudod az emailjeid ssl-el titkositva kuldeni/fogadni, ha a szolgaltatodnal ezek a szolgaltatasok mukodnek. ha sajat szervered van, eleg egyszeruen ki lehet egesziteni a meglevo motyokat ssh-val, akar sajat kulcsot csinalva, ami nem kerul semmibe, vagy regisztraltatni ma mar egesz olcson kulcsot.
a regisztralt kulcs elonye, hogy nem kell a felhasznalo gepere kulon telepiteni, elismeri alapbol a kibocsato alapjan.

ha kell bovebb help, szolj.

Köszönöm, jövõ héten ha lesz rá idõm bõvebben utánanézek a témának!

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

milyen bemenetek vannak a tv-n?

Egy 5 évvel ezelõtti számszung trash...
Scart illetve egy-egy RCA video és audió.