Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

na ez nekem nem lenne eleg. nalam egesz nap fog kelleni, ha bemegyek par boltba, akkor ki-be kapcsolva 5-6szor. de azt meg a 6cellas vinni fogja kb. es sulyban/meretben meg mindig szazszor jobb mint egy hasonlo arban levo 15.4"-es acer valami hulladvany celeroncs procival.

1etértek, olyan 5-6 óra lenne az, aminél már komolyan vehetõ az akkus használat otthon hagyott madzaggal.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az se kell, mert attol meg a mobilitasat veszti el a dolog, plusz akkor mar nem is olyan "budget" kategoria, csak a 2ora nekem kevesnek tunik
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Bazz, ha a 24 órás akkus üzemmód kell, 140 dollárért tudok 21.200 mAh-ás univerzális külsõ akkut.
Ha érdekel PM.
"In idem flumen bis non descendimus"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
na ez nekem nem lenne eleg. nalam egesz nap fog kelleni, ha bemegyek par boltba, akkor ki-be kapcsolva 5-6szor. de azt meg a 6cellas vinni fogja kb. es sulyban/meretben meg mindig szazszor jobb mint egy hasonlo arban levo 15.4"-es acer valami hulladvany celeroncs procival.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Kis akksival mekkora az üzemidõ? /Wind/

~120 perc
Ez a naaagy átlag, persze nem használok hozzá BT-s egeret.
Ennyit nyom napsütésben, félfényerõn, netezve (NEM wifi, hanem USB modem - mobilnet).

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Kis akksival mekkora az üzemidõ? /Wind/
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

z: amikor a wind-et vetted akkor is kaphato volt mar az Acer One?

csak mert ahogy nezem joval olcsobb. persze a monitor is csak 8.9", de ugyanugy Atom van benne.

mi vele a gond?

plusz: tekintve hogy nincs ezekhez a uplaptopokhoz CD/DVD rom, hogyan telepitesz rajuk dolgokat? mindent usb kulcs-rol? kulso lemezmeghajto? vagy mi? mert ezek az Acer-ek linuxszal jonnek, en meg tolnek ra XP-t csuklobol

Nem, még nem volt kapható.

Számomra az abszolút döntõ szempont éppen a 10" kijelzõ és a tisztességes méretû billentyûzet volt. 901-es Eee mellet próbálgattam: az Asus nekem már használhatatlan volt az elõbbiek miatt - pedig nincsenek lapát kezeim. További nagy-nagy pro az Intel GMA950 gfx kártya (egy ekkorka gépben isteni).

További pro az elképesztõ fényerõvel bíró, remek képet adó kijelzõ (alapban negyed fényerõ tökéletesen elég nekem!) és a design (ez utóbbi az egyetlen totál szubjektív dolog).

Negatív a pici akku és az ezzel járó rövid üzemidõ - rögtön mellé lehet tenni, hogy viszont így mindössze 1152 gramm a gép (saját mérésem). Már elkezdték (tegnap) szállítani a 6 cellás akkuval a Windeket, azzal már átlag 6 órára konnektor nélkül lehetsz majd...

Én nagyon boldog vagyok vele - és azóta ha csak tehetem itt dolgozgatok a belváros valamelyik kávézójának teraszá v. parkjában...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ezt a videot mar en is lattam
de ebben csak arrol beszel hogy meretben mekkora, be nem kapcsoljak egyiket se

de ez az Advent 4211 opcionak nem rossz. Latszik nem hagyott fel az MSi a jo oreg beszallitoi multtal :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

Kérdés: Szükségem lenne egy programra amivel lehet rajzolni, festeni, design-t tervezni. Mez terve lenne.
Gyakorlatilag egy felturbózott Paint kéne, de azért ne kelljen a használatához diploma, mondjuk azért az egyszerûnél lehet bonyolultabb ;)ú

Mi kell nekem? Corel? Photoshop? Esetleg vmi más?

Ha jpg jó, akkor elvileg gimp. Az ingyenes képszerkesztõk közül elzt mondják a legjobbnak. (Nem tudom h rajzolni mennyire tud, szerkeszteni jó.)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
(addig is: http://blip.tv/file/1040311/ és http://liliputing.co....php?topic=20.0)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
z: amikor a wind-et vetted akkor is kaphato volt mar az Acer One?

csak mert ahogy nezem joval olcsobb. persze a monitor is csak 8.9", de ugyanugy Atom van benne.

mi vele a gond?

plusz: tekintve hogy nincs ezekhez a uplaptopokhoz CD/DVD rom, hogyan telepitesz rajuk dolgokat? mindent usb kulcs-rol? kulso lemezmeghajto? vagy mi? mert ezek az Acer-ek linuxszal jonnek, en meg tolnek ra XP-t csuklobol

RAUH-Welt
B E G R I F F

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
letoltesi probelam megoldodott. ejszakara ugyhagytam a gepet, es lehuzta stabil 350-nel mire felkeltem :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Mitõl lehet h X oldal sem a mozillával sem az IE-vel nem jön be, illetve vannak olyan oldalak amik bejönnek,de a fórum része már nem. tölt egy fél órát de semmi eredménye. Vagy pl. a gmail fõoldala bejön,de bejelentkezés utána semmi nem történik. Avasttal megnézettem a gépet, elvileg leszedett minden vírust,de a hiba fent áll, még azután is, hogy újraraktam a FF3-t.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Érdeklõdnék ki milyen laptopot látott manapság ami 200 alatt van, megbízható és relatíve nagy számítási teljesítményû. Grafika, akksi másodlagos szempont.

MSI PR200-as sorozatában nézelõdj.

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás
Érdeklõdnék ki milyen laptopot látott manapság ami 200 alatt van, megbízható és relatíve nagy számítási teljesítményû. Grafika, akksi másodlagos szempont.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
paint.net, ez - ha jók az emlékeim- ingyenes is. ha ez nem jó, akkor próbáld a GIMP-et, ez is még free, vagy adobe photosop essentials, ez gy.k. PS lebutítva az alapfunkciókra.

bár ha mezterv kell, akkor lehet, hogy jobb a vektorgrafika, a mezgyártód/-tok lehet jobban szereti...ehhez meg ami kell, az a szponzorok logoi bitmapben, ezt feltolni vectormagic.com, ez lenymja azt vektorosba, azon a hibákat kijavítani, majd úgy rakni rá a meztervre....ehhez meg Illustrator vagy CorelDraw kell, az alapabb -akár free- programokkal én nem tudtam mit kezdeni.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Kérdés: Szükségem lenne egy programra amivel lehet rajzolni, festeni, design-t tervezni. Mez terve lenne.
Gyakorlatilag egy felturbózott Paint kéne, de azért ne kelljen a használatához diploma, mondjuk azért az egyszerûnél lehet bonyolultabb ;)ú

Mi kell nekem? Corel? Photoshop? Esetleg vmi más?
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

mas

b*th*m*nrol jon egy t*rr*nt, de csak 40-nel. [stabilan] elvi maximumom ennek kb 10szerese. unlimitedre van allitva a savszel fel is meg le is. semmi mast nem toltok se fel se le kozben.

miert?

lehet h nem lesz újdonság, nekem péel az volt, úgyhogy hátha megéri leírni

tegyél limitet legalább a feltöltésre, kb. 20%-ot tilts le, a letöltés gyorsabb lesz tõle
tegyél limitet arra is, h hány másik delikvenshez csatlakozhatsz
illetve átállíthatod magasra a prioritást
végül port csekk, h tuti aktív vagy-e, és nem-e esetleg megfog a tûzfal/router, stb.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ez az ipod shuffle gy.k. nem tud mást, mint a rajta tárolt zeneszámokat randomba lejátszani? ilyet tud a creative zen stone is, de az tud simán is lejátszani, szép sorban...méretben ugyanakkora, árban az 1gigás 3-4 ezerrel olcsóbb, mint az iPod shuffle, 2 gigásból csak olyan van, amiben van FM rádió (zen stone plus), ez kb ugyanannyi, mint a 2gigás shuffle.

http://hu.europe.cre...&nav=-1&listby=

http://hu.europe.cre...&nav=-1&listby=

egy ilyet vettem nemrég unakohúgomnak szülinapjára, mint elsõ MP3-lejátszó (könnyû kezelni, volt pirosban..:D), de egybõl rájöttem, hogy egy ilyen nekem is kell. bár elismerem, hogy a shuffle tényleg minimál funkciós...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
na ennyire vagyok nagy letolto :)

RAUH-Welt
B E G R I F F