én most ezt venném
ASUSTeK Computer Inc. - Eee- ASUS Eee PC 1215B
Hát kövezzetek meg az elõítéleteim miatt, de nem tartom megbízhatónak az Asus Eee cuccokat...mégiscsak a netbookokból nõtte ki magát...
én most ezt venném
ASUSTeK Computer Inc. - Eee- ASUS Eee PC 1215B
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
NE ÍGY! NE ÍGY!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Windows feladatkezelõ/Folyamatok fülön látható ha figyelik* a gépet? Hogy lehet ezt kideríteni?
*Pl hogy milyeni programokat futtatok, neten mit nézek, használok-e külsõ meghajtót, ilyesmi...
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Felhívtam õket, de nem tudták (!!!) megmondani hogy lehet e IMAP-ot beállítani, POP3 van, ammeg nem jó több gépen, nem?Céges levelezõ szerveren engedélyezve van az IMAP/POP3? Ha nem, akkor exchange-en megy csak.
A gmail mûködik, de a céges nem Majd megkérdezem a szolgáltatót.Én gmail-hez tunderbirdnél imapot használok. Nem egyszerû jól beállítani, elvileg a google-nál van egy step by step tutorial: Ajánlott IMAP-beállítások - Gmail Súgó
Így nekem három különbözõ gépen is minden levél szinkronban van (és több gmail fiókot is használok egyszerre)
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"