nálam sokkal gyorsabb és használhatóbb
lehet, hogy nem minden kiegészítõd kompatibilis a 4-gyel.
Hát az a kettõ kiegészitõ (firebug, flashbock) csak kompatibilis azért (és természetesen frissítette stb.), nincs vele komolyabb gondom csak a következõk (másoknak is ez a bajuk a mozilla fórumokon):
- lassabb (az volt a 3.x is mással hasonlítva)
- az ui egy vicc, mintha egy lelkes óvodás/egyetemista elsõ munkája lenne. Azért szerettük a ff-et mert ff volt, miért kell hasonlítani a chromra és más szutyokra. Csak egy példa: valamelyik barom fejlesztõ megcserélte a linkek context menüjében az elsõ két elemet (én meg bután néztem miért új ablakban nyílnak meg a linkek tabok helyett).
- természetesen meg lehetne szokni (szórakozni támákkal, átszabni a felületet), de nekem napi munkában használhatatlannak bizonyult, csak egy utolsó példa: ff 3-ban a bookmarks toolbart használtam a menüvel egy sorban, egy marha fejlesztõ a menüt a fejlécre mozgatta a 4-ben (mióta jelenítjük meg a fõmenüt az ablak fejlécében windowson?) --> win7 fekete háttér, aero glass --> fekete áttetszõ fejléc fekete(!!!) szövegû menüvel, gratulálok
Úgy tûnik kijött az ie9 (csalódás, jó lenne, de az erõltett cleartype-ot nem veszi be a gyomrom), és lóhalálában kinyomták a bétát ijedtükben rtm-ként.
(A 3.6 szépen visszament rá /nem kell 4.0 uninstall/ simán upgradelte 3.6-ra a 4.0-t )