Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
köszi az infót!
interware jonak tünik, 2,5mbit 4800ér plusz az jön le a hirdetésbõl hogy nem köteleznek modem vásárlásra hanem megoldhatom saját cuccal is.

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts

épp én is net elõfizut keresek.
fibernet tényleg sux, pedig csak tõlük lehet kábelnetünk... szóval marad az adsl :(
telefon nem kell ugyhogy csupaszokat nézegettem. externetnél találtam legolcsóbban 4300ft/hó . ha van valakinek egyéb javaslata szóljon lécci!

Externetet hosszú távon felejtsd el.
Annyira nonszensz az üzletpolitikájuk és annyira sz@rnak az ügyfelekre,hogy:
A hûséges (több év) elõfizetõk havi díját szép lassan emelik,szemben a friss belépõkkel,akik valóban alacsony (-abb) összegért "beszervezõdnek".
Teljeseb rapszodikusan küldik a csekkeket,de ha csak egy napot is késik befizetésed már küldik a felszóllítást,hogy lekapcsolják a neted azonnal.
Bepróbálkoznak néha nagyobb összegek feltüntetésével a csekken (hátha befizeted).
Velem most legutóbb épp ilyen történt.
Úgyhogy szerintem belátható idõn belül (majd 4éves elõfizetés után) szerzõdést bontok a Tisztelt céggel.

De ez csak az én véleményem.
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

csupasz van még az Interware-nél is (voltam náluk 1 évig, teljesen jó volt), most meg T-Home lesz, szintén telefonvonal nélkül (igaz, ez TV-vel együtt)

köszi, interware jónak tûnik. lehet õk lesznek .)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

csupasz van még az Interware-nél is (voltam náluk 1 évig, teljesen jó volt), most meg T-Home lesz, szintén telefonvonal nélkül (igaz, ez TV-vel együtt)

Ennek utána néztél már?
Engem is érdekelne!

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
épp én is net elõfizut keresek.
fibernet tényleg sux, pedig csak tõlük lehet kábelnetünk... szóval marad az adsl :(
telefon nem kell ugyhogy csupaszokat nézegettem. externetnél találtam legolcsóbban 4300ft/hó . ha van valakinek egyéb javaslata szóljon lécci!

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
CD-khez (mp3)
http://mac.sourceforge.net

Filmekhez:
http://www.antp.be/s...re/moviecatalog

vagy ~7000 forintért a WhereIsIt
"In idem flumen bis non descendimus"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
cd dvd katalogus keszito kene
ingyenes
okos

ennyi.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Thy :

http://logout.hu/bej.../hsz_19-19.html

Fibernet
anno elõfizettem tv+ internet egy kis helyi szolgáltatónál havi 6000 forintért
ezt a céget a kedves Fiberfos megvette
minenféle értesítés nélkül köv csekk 9200 forint
plusz amire rájöttem, hogy miért nem tudok mail-t küldeni (merthát ugye más kiszolgálo)

erre ma hivom kedves ügyfélszolgálatukat
nagy nehezen megtalálom a gépi menüben: szerzõdés felmondása
sok várakozás
nõi hang
mondom fel szeretném mondani a szerzõdést
erre kedves hölgy : Azt csak levélben vagy faxon lehet.

há' mondom anyád
jahh és még én vigyem be személyesen a modemet.

aha...

kéne nekem szolgáltató új
ki mit ajánl?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Hali!
Tudtok olyan progit, ami a szokásos alt+tabra a kockát, vagy a térben lapozhatós vista szerû képet adja? Meg olyan kellene, amivel az alsó sávot lehet lecserélni, valami szebbre? Mert a chipben volt ajánlat, de mindkettõ olyan volt, ami nem lecserélte, hanem pluszban rak fel ilyet, és az nem ok.
Elõre is köszi!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
...zOrg priv ment...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
http://hirek.prim.hu/cikk/69394/

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts

Ralph:
Nyisd meg a damemon tools-al az iso file-t, majd onnan mindent másolj be egy üres könyvtárba, oda másold be a szóban forgó bin file-t is (írd felül, remélhetõleg van már egy belõle, ha nincs akkor az egész storno). Ha ez megvan írd ki dvd-re vagy csinálj egy iso file-t belõle és így javítva telepítsd fel. Én a windows servicepack 2 + sata driver újításokat adtam így hozzá a windows telepítõ cd-hez.

Mint említtem sajnos nem tartalmaz másik "bin" fájlt.
De külhoni fórumokon egy XDVDMulleter és egy StealthUploader nevû programmal meg lehet oldani a problémám,csak (számomra) elég bonyolultnak tûnik.
Azt hiszem feladom.
:-(
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Ralph:
Nyisd meg a damemon tools-al az iso file-t, majd onnan mindent másolj be egy üres könyvtárba, oda másold be a szóban forgó bin file-t is (írd felül, remélhetõleg van már egy belõle, ha nincs akkor az egész storno). Ha ez megvan írd ki dvd-re vagy csinálj egy iso file-t belõle és így javítva telepítsd fel. Én a windows servicepack 2 + sata driver újításokat adtam így hozzá a windows telepítõ cd-hez.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Szerintem az NBH-nál nincs ilyen szintû védelem. Nem véletlenül került oda "kémprogram", vagy miafene...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 posts
gugli esetleg ezekre a szavakra (elég sok találatot dobott, mazsolázzál, én még sosem találkoztam ezzel):

patching iso bin

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

meggyütt, kicsomtam, feltelepítettem, most örülök :)

Te hol is dolgozol? NBH vagy mifene hogy kvázi minden tiltva van?
(Bocs, már volt róla szó csak nem figyeltem...)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
meggyütt, kicsomtam, feltelepítettem, most örülök :)
a gép meg izzad :)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Phü...
Nem néztél bele a *.bin fájlba hogy mit tartalmaz? Hátha elõrébb visz.
A leírtak alapján nincs tippem.

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts

Ha leírod pontosabban, hogy mit szeretnél csinálni, akkor meg tudom mondani, hogy tudok-e segíteni. ;)
Ha nem gond, akkor ide a topikba, hátha más is okul majdan belõle.

Adott egy program,amely image fájlban van (egy DVD és egy ISO kiterjesztésûben).
Daemon nevû proogramba beolvasva megjelenik,sõt ki is lehet írni,ellenben nem mûködik.
(gondolom másnak sem)
A "gyártó" a késõbbiekben kibocsátott egy úgynevezett "fix" (javító patch-et),amivel orvosolható a hiba.
De itt a probléma.
Ez egy "bin" kiterjesztésû fájl.
Mert ugye ha "bin" és "cue" kiterjesztések lennének,akkor értelemszerûen csak felülírom és kész.
De itt......?

Ennyi instrukció volt a javításhoz.
(idézet)

"Here's a new ss.bin, we recommend patching your image with this file
before you burn and play with it."

Tehát?