Kész röhej, hogy nekem kell küszködnöm, hogy dolgozhassak. Lehet, hogy a legegyszerûbb lenne újratelepítenem az Xp-t

...esetleg tud valaki ajánlani a jelszótörõ programot, vagy máshogy meg tudom kerülni a rendszergazdai engedélyt? Mindezt úgy, hogy telepíteni ne kelljen
Elõre is kösz, Gábor
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
A köve...t...Lehetséges más módon megnyitni excel fájl-t, esetleg tud valaki ajánlani a jelszótörõ programot, vagy máshogy meg tudom kerülni a rendszergazdai engedélyt? Mindezt úgy, hogy telepíteni ne kelljen
Elõre is kösz, Gábor
Ride everywhere.
.
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Szerintem itt találsz jó ár/érték arányú cuccokat:Köszi, ennél lényegesen olcsóbban keresek valami lejátszót.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Kérdés, vélemény:
nv 9800 GT VS ati 4830 ??
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Ha nem szorosan része az eszköznek az oprendszer (ami telefonoknál még ok, de egy gépnél már nem) akkor nem lehet baj, ha nem a gyári.. fõleg, ha freedos volt fenn, ugye azt csak azért rakják oda, hogy legyen valaimi (bár az is tud jópár dolgot, nem csak egy egyszerû eme$zdos)garis jaja
az baj ha nem a gyári op.rendszer van fent?
jogtiszta ez is.....
Ride everywhere.
.
Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!
szerviz gyanús :/
garis még?
kerdesem ide: ha a szamitogepemmel akarom osszekotni, akkor mindenkeppen a SE pc suite-ot kell hasznalnom, vagy vannak alternativ programok is?
a sim kartyan levo telefonszamokat szeretnem atvarazsolni a telefon sajat memoriajaba, majd kigyomlalni ami nem kell, stb.
gondoltam sokkal egyszerubb lenne a monitoron egerrel rendezgetni, mint a telefon buta menujen egyesevel sz@rakodni.
Mer' egy állat vagyok !