Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

niksi

niksi

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
http://www.origogsm....roduct&lid=3106

errõl mi a véleményetek?

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

windre egy haver azt mondta, hogy esik szet neki
muanyag burkolat nem tartos
bar ez tan fugg a sorozattol

amugy windre szavaznek enis.

Az MSI Wind tipikusan az a kivétel, amely erõsíti a szabályt: a legelsõ széria gépei a legjobbak (ráadásul temérdek gépen a kapkodás miatt rajta maradt a WinXP Pro Corporate...).

Egyedül a wifi érzékenységére panaszkodtak páran, a vevõt az újabb szériákban érzékenyebb darabra cserélték - mondjuk nekem soha nem okozott problémát, tegnap meg a Windem és egy zsírúj Toshiba Satellite Pro gép wifijét is porig alázta a PPC-m wifijének érzékenysége...)
"In idem flumen bis non descendimus"

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Elég gyakran.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ki szoktad takaritani a dzsuvat belole? golyot kiejted es azokon a gorgokon gyulik szepen
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Miért húz el a vezetékes golyós Genius egerem mostanában a bal felsõ sarokba? Csak úgy fogja magát, oszt' odarántja a kurzort. ? :(

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
samsung sm2233bw

lehet hogy lett volna jobb is, de relativ olcso volt, a t220 mindenhol kifogyott, es kulonben is ezer kulonbozo monitor van, aminek ugyanaz a kodja, csak egy betuben ter el. nomost az egyikrol teszt van, a masikat meg lehet kapni. szoval eselyem nem volt behatarolni hogy melyik a jo es melyik nem.

adatai alapjan nem tunt rossznak, az instabil samsung-lab az megvan de nem zavaro, szal megteszi.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

van uj monitorom es mukodik is a gep. jipijaje

milyen?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
A 9" asusnak ha jól emlékszem lényegesen kisebb a billentyûzete mint pl a windnek. Ha vakon gépelsz és rendszeresen fogsz irkálni rajta, akárcsak maileket is, akkor sztem megéri a kicsit nagyobb cuccok közül választani. Cimborám most vett eee 901-et, szal most néztem egy pár ilyen cuccot élõben és meglepõen nagy a különbség. A windnek a ház legszéléig ér a billentyûzete ami segít valamit, meg persze szélesebb az egész gép is. A wind sztem pont van akkora hogy nagyjából rendesen lehet rajta gépelni, a kisebbekkel szenvedés van.

A celeron m is elég sokkal gyengébb mint az atom, nem?

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts

Hát én próbaképp futtatnék egy darabig memtest86-ot. Kicsi gonosz memóriahibák szoktak ilyesmit okozni...

Végignyomtam már egy komplett Hirens BootCD-t, mindent rendben talált...
ma megint tesztelek... majd írok

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
windre egy haver azt mondta, hogy esik szet neki
muanyag burkolat nem tartos
bar ez tan fugg a sorozattol

amugy windre szavaznek enis.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát izé, jó jó ez az Asus, de még mindig a Wind a legjobb.
Amúgy simán lehet tolni rá monitort, meg mindent. Az egyik munkatársam is ilyet használ (mármint Wind-et).
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ez jo?

Asus EEE PC 904HD 8.9" 80GB HP HOME Fekete

Asus 904-BK016X EEE-PC - 8.9", Intel Celeron M 353 900MHz, 1GB RAM, 80GB HDD, HP Home, fekete

masik kerdesem
kis netbookoknal van olyan lehetoseg, hogy
pl otthon ratolok egy billentyuzetet egerket es egy monitort
hogy nagyban is lassam nyomjam?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát én próbaképp futtatnék egy darabig memtest86-ot. Kicsi gonosz memóriahibák szoktak ilyesmit okozni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
Ebbõl úgy tûnik h valami más a gáz, de az én tudományom idáig nem terjed... soxerencsét.

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
úgy kb 3 hetes lehet... egyszer megfagyott (szintén leállításnál) más lehetõség nem lévén nyomtam egy "reset" gombot és újraindításnál már nem talált bootolható partíciót... újrapakoltam mindent, egy ideig nem csinálja, de a napokban megint elkezdte.
Amúgy minden le van állítva, induláskor nem indít semmilyen felesleges programot az XP: van ez a Regcleanrer nevû alkalmazás, ebben az indítópult lista a lehetõ legrövidebbre van véve. általában bezárok mindent , mielõtt kinyomom a gépet, tehát a tálcán nincs semmi (nyilván a Feladatkezelõ mutat futó programokat a háttérben)

na ma elvileg lesz egy kis idõm, kísérletezgetek...

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts

Nekem a következõ a gondom: frissen újrapakolt XP sp2 rendszeresen lefagy kilépés során.
Mûködés során nem tapasztaltam semmit, ami rendellenességre utalna, de kilépés során legtöbbször odáig jutok, hogy "A Windows leáll..."
Nem mai gyerek: Athlon XP-s rendszer

Ötletek?

Már annak is örülnék, ha kiderülne, hogy szoftveres vagy hardveres a problem.

Mennyire frissen újrapakolt? Sztem ez attól szokott lenni hogy nem tud a rendszer bezárni egy alkalmazást. Ha már telepítettél pár cuccot amik a háttérben futnak akkor meg lehet próbálni egyesével kilõni õket leállítás elõtt. Amelyik nélkül le tud állni az a ludas.
1ébként ilyesmit nekem több XP-s gép csinál, de korábban akadnak el. Akkor még rá lehet kattintani másodszor a leállításra és akkor már leáll.

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
up to date, ha ezalatt azt érted, hogy a win live update be van kapcsolva. nem jelzett problémát, hogy ez vagy az nem tud(ott) települni, nod32 fut, semmi figyelmeztetést nem küldött (és update).
alaplapi chipset drivert kb 1.5 éve töltöttem le, eddig gond nélkül mûködött, addig nem szoktam ilyesmit újítani, amíg nincs vele baj.

ha van ötleted, hogy tudnám megnézni, hogy pl. valamelyik win frissítés nem kúszott fel rendesen, ne tartsd magadban

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Up-to-date a rendszer? Frissítések települtek rendesen az install után? Vírus, spyware, hibásan felpakolt driver okozhatja.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Hja, így könnyû - ez a vas(telep) van a Wordpress.com alatt:
150 HP DL165s dual quad-core AMD 2354 processors 2GB-4GB RAM
50 HP DL365s dual dual-core AMD 2218 processors 4GB-16GB RAM
5 HP DL185s dual quad-core AMD 2354 processors 4GB RAM

Forrás:
http://barry.wordpre...or-wordpresscom
"In idem flumen bis non descendimus"

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
Nekem a következõ a gondom: frissen újrapakolt XP sp2 rendszeresen lefagy kilépés során.
Mûködés során nem tapasztaltam semmit, ami rendellenességre utalna, de kilépés során legtöbbször odáig jutok, hogy "A Windows leáll..."
Nem mai gyerek: Athlon XP-s rendszer

Ötletek?

Már annak is örülnék, ha kiderülne, hogy szoftveres vagy hardveres a problem.