Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2009. február 19. - 08:27
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2009. február 18. - 23:42
http://img6.imagesha...dscf0864nn3.jpg
ja meg került egy AC venti is a tápba.
Írta 2009. február 18. - 22:39
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. február 18. - 20:02
Írta 2009. február 18. - 19:59
Va egy kis gondom. Ha bekapcsolom a gépet, automatikusan felcsatlakozik a netre, és belép a Skypeba. Ma reggel óta, ha bekapcsolom, belép a skypeba, viszon se az Msn, se a firefox nem mûködik. megpróbáltam újraindítani a gépet, aztán kihúztam a modemet meg visszadugtam, újraindítottam a modemet de semmi. Mi lehet a baj? Skypeon tudok beszélni, msn-re nem tudok bejelentkezni, és ha belépek a firefoxba a kezdõlap se jelenik meg se más. Remélem tudtok segíteni.
Üdv
Írta 2009. február 17. - 20:58
Would you, Quintus? Would I?
Írta 2009. február 17. - 14:49
Volna egy kérdésem: Cisco VPN klienst - Windowsra elsõsorban - láttatok már hordozható verzióban? Kevés reményt fûzök hozzá, de hátha...
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2009. február 16. - 23:10
Írta 2009. február 16. - 18:45
Írta 2009. február 16. - 18:34
Az intelnél elképesztõ kutatásfejlesztési munka megy, és a kutatás itt tényleg komoly tudományos kutatást jelent. Szal simán vannak ott 3-4-5-sok éves kutatási/termékfejlesztési projektek is amiket úgy indítanak be, hogy az elképzelt mûködési/gyártási elv részleteit elõször még ki kell kutatni, aztán lehet elkezdeni filózni azon hogy hogy kéne tömeggyártásba vinni.
Folyton lézerekkel meg karbon nanocsövekkel legóznak : )
Gondolom a Westmere kb egy v két év múlva jön, nem?
Írta 2009. február 16. - 14:09
Írta 2009. február 15. - 23:19
Írta 2009. február 15. - 23:15
ATI userek segítségét kérném! Szóval, a Catalyst Control Center (CCC) át van konfigolva, hogy a színek franklón jelenjenek meg - azaz pontosan be vannak kalibrtálva. Tudom, ez a többségnek nem fontos, de mivel én grafikával foglalkozom, erõsen átállítok mindent. Minden szép és jó, de pl belépek egy játékba (Direct3D), amit megint beállítok, pl gamma, kontraszt stb, hogy játszható legyen. Namost ha kilépek, a monitor visszaugrik alapbeállításba, s ott is marad, amíg a CCC-re rá nem klikkelek (akkor viszont azonnal frissül az átkalibrált értékekre). El szeretném ezt a felesleges kört kerülni. Van rá mód?
Mivel a vga kártyák elhanyagolható különbséget mutatnak ezért a monitorodnak készült a korrekciós beálíltás gondolom. Amennyiben van mód legjobb persze ha a monitoron tudod beállítani kb ue.
Másik, hogy monitor profilt csinálsz és úgy ezzel telepíted a monitorodat, így mindig az marad.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2009. február 15. - 22:12
Errõl a kicsikérõl lenne szó: http://www.pixmania....nalt-dvd-v.html
Na... ugye ez 160GB-s merevlemezre vesz fel... akkor ez azt jelenti, hogy közbetlenül DVD-re nem is bír felvenni, csak úgy, hogy elõször a HDD-re, aztán a DVD-re? Illetve HD adást tud venni?
Írta 2009. február 15. - 22:09
teháát aztjelenti ha olyan oldalra tévedek akkor ilyne vírusokat fogok küldözgetni?
akkor semmit nem lehet ez ügybe csinálni, marad az h megkérdezek vmi közös partnert?
tényleg, azok ellen lehet vmit csinálni? bár én mondjuk úgy tudom nem szoktam iyleneket küldeni, de ezt én ugye nem látom
Írta 2009. február 15. - 22:02
Írta 2009. február 15. - 21:58
nekem annyit ír csak ki h fenn vagyok e a listáján vagy nem..
arról h ki tiltott le hol tudok információt szerezni?
az ilyen weblapoknál próbálkoztam ahol beírom vki msn címét és megmondja e h online e vagy sem de az nem mûködik egyáltalán.
Írta 2009. február 15. - 16:25
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. február 15. - 14:25
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2009. február 15. - 14:22
Bennem is a pinaccle merült fel elõször, és ez alapján döntöttem.
Végül egy PCI-s kártya mellett. PCTV Analog PCI. Aminek az eredménye az lett, hogy kb 2 óráig volt a birtokomban, majd cserélõdött is...
Se hang, se távirányító mûködés - szerencsére az elektroworld szó nélkül cserélte. Ja, ugyanitt eredeti szoftver eladó
Helyette ASUS P7131 lett. Ez pedig mûködik is, kiváncsi vagyok hosszú távon hogy teljesít majd.
Ja, és miért nem szakboltban? Sajna szombat délután nem sok van nyitva