Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Bazzeg. :D Utoljára a 405-ös Quadomban láttam ekkora színesfém darabokat. :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
közben elkészült az északí hídra meg a vga-ra az új passzív hûtés. gondoltam belinkelem. :o

http://img6.imagesha...dscf0864nn3.jpg

ja meg került egy AC venti is a tápba.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
van uj monitorom es mukodik is a gep. jipijaje
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Szerintem beszoptál valami szép férget/rootkit-et/akármit. Javasolt a Avast futtatása a gép indításakor.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Hali!
Va egy kis gondom. Ha bekapcsolom a gépet, automatikusan felcsatlakozik a netre, és belép a Skypeba. Ma reggel óta, ha bekapcsolom, belép a skypeba, viszon se az Msn, se a firefox nem mûködik. megpróbáltam újraindítani a gépet, aztán kihúztam a modemet meg visszadugtam, újraindítottam a modemet de semmi. Mi lehet a baj? Skypeon tudok beszélni, msn-re nem tudok bejelentkezni, és ha belépek a firefoxba a kezdõlap se jelenik meg se más. Remélem tudtok segíteni.
Üdv

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Hova kéne hordozni?
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Hali!

Volna egy kérdésem: Cisco VPN klienst - Windowsra elsõsorban - láttatok már hordozható verzióban? Kevés reményt fûzök hozzá, de hátha...

--Trifo

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Jahh ok. Csak arra akartam utalni hogy mindig több generációra elõre terveznek/fejlesztenek. Az ábrán is fenn van már a Nehalem+Westermere utáni architektúra is, meg nyilván régen dolgoznak az az utáni lehetséges megoldásokon is.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Linkeltem a cikket, miszerint még idén kezdik a tömegtermelést, ergo 1 éven belül elérhetõk lesznek. Egyébként az eddigi fejlesztésekkel is tartották a menetrendet.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Akármit jelenthet az "on track".
Az intelnél elképesztõ kutatásfejlesztési munka megy, és a kutatás itt tényleg komoly tudományos kutatást jelent. Szal simán vannak ott 3-4-5-sok éves kutatási/termékfejlesztési projektek is amiket úgy indítanak be, hogy az elképzelt mûködési/gyártási elv részleteit elõször még ki kell kutatni, aztán lehet elkezdeni filózni azon hogy hogy kéne tömeggyártásba vinni.
Folyton lézerekkel meg karbon nanocsövekkel legóznak : )

Gondolom a Westmere kb egy v két év múlva jön, nem?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Hehhe, még csak most kezdik a júzerek ízlelgetni a Nehalem-eket (Core i7), de már idén jönnek a 32nm-es Westmere-k. :)

Feltöltött kép

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
http://buhera.blog.h...ware_keszitovel

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

ATI userek segítségét kérném! Szóval, a Catalyst Control Center (CCC) át van konfigolva, hogy a színek franklón jelenjenek meg - azaz pontosan be vannak kalibrtálva. Tudom, ez a többségnek nem fontos, de mivel én grafikával foglalkozom, erõsen átállítok mindent. Minden szép és jó, de pl belépek egy játékba (Direct3D), amit megint beállítok, pl gamma, kontraszt stb, hogy játszható legyen. Namost ha kilépek, a monitor visszaugrik alapbeállításba, s ott is marad, amíg a CCC-re rá nem klikkelek (akkor viszont azonnal frissül az átkalibrált értékekre). El szeretném ezt a felesleges kört kerülni. Van rá mód?

Mivel a vga kártyák elhanyagolható különbséget mutatnak ezért a monitorodnak készült a korrekciós beálíltás gondolom. Amennyiben van mód legjobb persze ha a monitoron tudod beállítani kb ue.
Másik, hogy monitor profilt csinálsz és úgy ezzel telepíted a monitorodat, így mindig az marad.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Egy kicsit nem idevaló... de ez már majdnem számítógép:D.

Errõl a kicsikérõl lenne szó: http://www.pixmania....nalt-dvd-v.html
Na... ugye ez 160GB-s merevlemezre vesz fel... akkor ez azt jelenti, hogy közbetlenül DVD-re nem is bír felvenni, csak úgy, hogy elõször a HDD-re, aztán a DVD-re? Illetve HD adást tud venni?

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
értem..
teháát aztjelenti ha olyan oldalra tévedek akkor ilyne vírusokat fogok küldözgetni?
akkor semmit nem lehet ez ügybe csinálni, marad az h megkérdezek vmi közös partnert?

tényleg, azok ellen lehet vmit csinálni? bár én mondjuk úgy tudom nem szoktam iyleneket küldeni, de ezt én ugye nem látom

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Az még oké, de ilyen "le van e tiltva" honlapokat nehogy meglátogass - és az adataid se add meg - mert ezek után szoktak rögtön törölni, tiltani mindenkit a gyengébb idegzetû felhasználók (én is :))

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
nem tudja valaki hogy lehet msn-nél megnézni hoyg ki tiltott engem le?
nekem annyit ír csak ki h fenn vagyok e a listáján vagy nem..
arról h ki tiltott le hol tudok információt szerezni?
az ilyen weblapoknál próbálkoztam ahol beírom vki msn címét és megmondja e h online e vagy sem de az nem mûködik egyáltalán.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nekem a pinnacle pctv stereo teljesen jol mukodott, egy gagyi belteri antennaval befogott 5 itteni csatornat, es a taviranyito is tudta vezerelni. tulajdonkeppen meg mindig megvan, csak lusta vagyok bekonfigolni. meg szuksegem se nagyon van ra.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
ATI userek segítségét kérném! Szóval, a Catalyst Control Center (CCC) át van konfigolva, hogy a színek franklón jelenjenek meg - azaz pontosan be vannak kalibrtálva. Tudom, ez a többségnek nem fontos, de mivel én grafikával foglalkozom, erõsen átállítok mindent. Minden szép és jó, de pl belépek egy játékba (Direct3D), amit megint beállítok, pl gamma, kontraszt stb, hogy játszható legyen. Namost ha kilépek, a monitor visszaugrik alapbeállításba, s ott is marad, amíg a CCC-re rá nem klikkelek (akkor viszont azonnal frissül az átkalibrált értékekre). El szeretném ezt a felesleges kört kerülni. Van rá mód?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Köszsönöm a tippet!

Bennem is a pinaccle merült fel elõször, és ez alapján döntöttem.
Végül egy PCI-s kártya mellett. PCTV Analog PCI. Aminek az eredménye az lett, hogy kb 2 óráig volt a birtokomban, majd cserélõdött is...
Se hang, se távirányító mûködés - szerencsére az elektroworld szó nélkül cserélte. Ja, ugyanitt eredeti szoftver eladó :D

Helyette ASUS P7131 lett. Ez pedig mûködik is, kiváncsi vagyok hosszú távon hogy teljesít majd.

Ja, és miért nem szakboltban? Sajna szombat délután nem sok van nyitva :(