a plusszos,meg a minuszos DVD-k között mi a különbség?melyiket érdemes venni?
En ugy tudom regebbrol, hogy a minuszost az asztali lejatszok preferaltak jobban es dragabb is volt. A + pedig adattarolasra , rogzitesre alkalmasabb.
Azota persze sokat fejlodtek a lejatszok szoval nem tudom ma mi a helyzet.
Viszont multisession irasa a ket lemeznek nem azonos. Kulonbozokeppen illeszkednek a sessionok a lemezen. Mindig a cel valasztja az eszkozt. Tudod hogy mihez kell/ nezd meg hogy melyik alkalmasabb ra.
másik kérdésem:
most vettem észre, hogy az én gépemen 1,5 gigásra hízott a pagefile.sys. ezt hol tudom üríteni?
valamint látok egy hiberfil.sys-t, ami 1 gigás. ez micsoda? régebbi emlékeimben sem találtam ilyen nevû fájlról semmit...
pagefile.sys - Lapozofajl, masneven swap fajl. A memoria kiterjesztese a merevlemezen a windows operacios rendszerek eseten.
A meretet allitani, vagy kikapcsolni a:
My Computer/Advanced/Performance [Settings]/Advanced/Virutal memory[Change] alatt tudod megtenni.
hiberfle.sys - A gep hibernalt allapotakor letrejovo aktualis pillanata a memorianak a merevlemezen. Kikapcsolni lehet csak ezt pedig a :
Control Panel/Power Options/Hibernate alatt teheted meg.
Van mód arra, hogy egy sima 1 db VGA kimenetes videókártyáról jövõ jelet szétosszam? Nem klónozás, sokkal inkább kiterjesztett asztal lenne a jó - és hogy halmozzam az élvezeteket: egyik kijelzõ 16:9 (1366*768) a másik pedig 4:3 (1600*1200)
Jelenleg a saját kijelzõ + valamelyik monitor megy, de létezik esetleg USB-s, vagy bármilyen más megoldás?
Köszi!
Elore is sorry ha rosszul tudom, de szerintem nem tudod megoldani.
A dupla kimenetes kartyak eseten is ket RAMDAC van a vga-n (Vagy valamilyen chip a TV kimenethez) ez biztositja szimultan ket kijelzon valo megjelenitest azonos vagy kulonbozo frissitesi frekvenciaval. Ha ez nincs meg akkor nem fogsz tudni egyszerre ket kijelzot (kiterjesztett asztal) uzemeltetni. Ha egyszerre ketton neznel ugyanazt azt lehetseges megoldani splitterrel. Az viszont mindenkepp belathato hogy a kartyan kivul nem fogsz tudni elosztoval ketfele kulonbozo kepet letrehozni. Hiszen a kartyan belul jon az letre. A lehetosegeid (szerintem):
- +1 vga
- Uj vga 2 kimenettel (1 dvi + TV | 2dvi + TV)