Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Köszi, de a probléma tárgytalan. Ne nézz nagyon hülyének, de a exproler-nézetben a szövegméret el volt állítva :-) De, hogy ki és mikor ???? Fogalmam sincs.

Semmi gond - ilyesmire tippeltem. ;)
"In idem flumen bis non descendimus"

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Fényerõt nem állítottad el?

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

akosm5

akosm5

vendég

• fórumtag
  • 115 posts
Mi az oka ha a Laptop képernyõje egy kicsit fakó és nem annyira világos...?? Nem volt ez mindíg így...
Any ideas?...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

egy hosszú oldalt szeretnék linkelni úgy hogy ne kelljen görgetni, és ha a linkre kattintanak akkor alapból pozicionáltan jöjjön be az oldal. pl ezen a lapon az emós csajhoz legyen görgetve.
http://www.widelec.o...cia-ludzie.html

valahogy lehet paraméterezni?

Szerintem nem, hacsak nem így jó: http://www.widelec.o...esc-2,2599.html

Egyébként szerintem írni kell egy kis scriptet, ami betölti és a megadott értékkel pedig eltolja az oldalt.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
Köszi, de a probléma tárgytalan. Ne nézz nagyon hülyének, de a exproler-nézetben a szövegméret el volt állítva :-) De, hogy ki és mikor ???? Fogalmam sincs.

Esetleg:
- operációs rendszer (pl.: Windows XP SP2 magyar)
- pontos böngészõ verziószámmal,
- képernyõképpel
kiegészítve utánanéznék...

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
op rendszer: Windows XP SP 3 magyar
böngészõ, M. I. exproler: 9,0,2900,5512,xp.sp_sp3 gdr. 080814-1236
Bocs,de a képernyõképet nem tudom elmenteni. Mint az láthazó nem vagyok igazán otthon a témában :-(

Esetleg:
- képernyõképpel

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
Posted Image
egy hosszú oldalt szeretnék linkelni úgy hogy ne kelljen görgetni, és ha a linkre kattintanak akkor alapból pozicionáltan jöjjön be az oldal. pl ezen a lapon az emós csajhoz legyen görgetve.
http://www.widelec.o...cia-ludzie.html

valahogy lehet paraméterezni?

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
köszi!én is erre gondoltam,hogy egy format c:,aztán ujraregelni a dolgokat..amugy a mél citromailes volt,mig az iwiwes regisztrációja freemailes. jó hogy vannak ilyenek akik ezzel szórakoznak:S

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Sziasztok!

Egy hozzáértõ ember segítségére lenne szükségem!
Ha belépek a Bikemag.hu-ra, csak a kezdõ oldal egy részét látom, jó nagyban. Ez csak pár napja van így, elõtte jó volt. A géppen nem állítottam át semmit. Az apró, a fórum rendesen mûködik.
Mit tegyek?

Esetleg:
- képernyõképpel

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
Sziasztok!

Egy hozzáértõ ember segítségére lenne szükségem!
Ha belépek a Bikemag.hu-ra, csak a kezdõ oldal egy részét látom, jó nagyban. Ez csak pár napja van így, elõtte jó volt. A géppen nem állítottam át semmit. Az apró, a fórum rendesen mûködik.
Mit tegyek?

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts

A http://www.yousendit.com/ esetleg?

Köszönöm.
Ez lett a befutó,bár lehet a zOrg által javasolt egyszerûbb lett volna.
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Jól gondolom, hogy az adott emilrõl lett regelve az Iwiw-es és MSN-es account is? Mondjuk az jó jel, hogy nem változtatta meg az illetõ a jelszavakat, az valamivel kellemetlenebb lenne. :) Nem lehet, hogy a párod bejelentkezett vhol máshol az emiljére, és az megjegyezte a jelszavát? Ennek birtokában már küldhetett jelszó-emlékeztetõt magának a gonosz illetõ az MSN-re és Iwiw-re vonatkozóan. (Nõm huga pl emilezett a notimon, amíg fõztem, megnézte az emiljét. Oké, visszaülök a géphez, és látom, hogy kilépett ugyan, de az emil cím beírása után elfelejtett elõször tab-ot nyomni, és a legördülõ címek között ott volt, hogy mittomén xxxx@gmail.comkutyusmutyuska. :D Persze nem éltem vissza vele, de ennyi is elég.)

Természetesen azonnal változtassa meg a párod a jelszavát mindhárom helyen, MSN-t meg célszerû újraregelni, gépet megpucolni adott esetben, jelszómegjegyzést sehol sem használni, vagy max password managerrel pároztatva, régebbi IE-t nem használni, scripteket, java-t, active x-eket alapból mindenhol tiltani, és a megbízható oldalakon egyesével engedélyezni, ha szükséges.

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
egyik este emlitette párom,hogy vki járt a méljében,mert általa nem olvasott levelek voltak megnyitva,aztán másnap láttam fent msnen,ami érdekes mert õ nem lehetett,ekkor megnéztük mikor járt utoljára iwiwjén,ami megint nem egyezõ idõpont volt..az,hogy az õ gépükrõl esetleg tesója,nem lehet mert még az msn is jelszót kér,semmit nem jegyez meg..

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Honnan tudod, hogy feltörték? Mármint mik a jelek?

Távolról egy ép géprõl max brute force-szal, de ahhoz nagyon akarni kell, hogy vki ien "fontos" dolgokat, mint Iwiw, meg MSN feltörjön. Ha volt a gépen vmi backdoor vagy egyéb lépfene, az mondjuk kipecázhatta a böngészõbõl a jelszavakat. Ha master password-öt használ vki, akkor ugye elég azt feltörni.

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
mielõtt rosszra gondolnátok, nem szeretnék senki életében turkálni vagy ilyesmi,csak ugy néz ki feltörték párom msn,iwiw és mail jelszavát,véletlen kizárva ,mert egyszer még csak rábök valaki nagy szerencsével..de nem egy jelszó volt ezekhez. az érdekelne,hogy az "okosabbak" hogy indulnak neki ilyennek,hogy milyen uton modon tudnánk elérni,hogy még egyszer ilyen ne forduljon elõ..

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Tud valaki olyan fájlmegosztó oldalt ajánlani ,ami hasonlít a "toldacuccot.hu"-ra?
csak éppen mûködõképes.
:-(
Egy 20MB-os fájlról lenne szó,aminek a linkjét aztán elküldhetném több mail címre.

Én a Rapidshare szolgáltatását használom.

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
informatikus van köztetek?vagy csak aki szimplán ért a jelszavakhoz?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Tud valaki olyan fájlmegosztó oldalt ajánlani ,ami hasonlít a "toldacuccot.hu"-ra?
csak éppen mûködõképes.
Egy 20MB-os fájlról lenne szó,aminek a linkjét aztán elküldhetném több mail címre.

A http://www.yousendit.com/ esetleg?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
csak éppen mûködõképes.
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 posts
Köszönöm. Úgy tûnik a telepítés lesz a megoldás.
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)