Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2009. március 12. - 00:02
Mi kell ahoz hogy megtalaljak az oldalad a google-ben?
- V1 kod az kellhet, jo
- Minel tobb weboldal mutasson az oldaladra.
- Minel ugyesebben add meg a meta tag-ben a keywords-oket
- Minel tobbet fizetsz a megfelelo cegnek annal elorebb kerulsz a talalati listaban az adott regioban
- Minel kozelebb all az oldalad cime vagy a cimsora a keresett mintahoz.
Tehat a cimsort is fontos jol megadni.
De biztos kismillio dolog van meg, nem veletlen szervezodnek e-kore cegek.
Asszem allando meloval is jar ezt "karbantartani"
Írta 2009. március 11. - 20:32
Maga a service port, mint fogalom nem volt tiszta. Kipipálódott a kapcsolat
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. március 11. - 20:19
Köszi!
Nincs sajnos!
Maga a gép kábelen csatlakozik rajta keresztül,csak a pda kommunikál wifi-n
na akkor valószínû, úgyis mindig ugyanazt az IP-t kapja szóval jó lesz amit fent írtam.
Írta 2009. március 11. - 20:14
Köszi!privi ment
Nincs sajnos!itt nincs a listában?
http://portforward.com/
Maga a gép kábelen csatlakozik rajta keresztül,csak a pda kommunikál wifi-n
-=B.B.B.=-
Írta 2009. március 11. - 20:12
http://portforward.com/
ha nincs akkor
utorrentben nézd meg a beállításoknál, hogy melyik portot használja. a random port indításnál ne legyen bekapcsolva.
utána a router configjában keress olyat, hogy "virtual servers" vagy "port forward"
állítsd be ezt a portot, minden protocolra (tcp+udp) és írd be azt az IP címet amit a számítógéped kap a routertõl. enabled vagy allow és mentsd el a beállítást.
elvileg minden forgalom ami a uttorrent portján megy az továbbítódik a gépedre.
Írta 2009. március 11. - 20:12
privi mentSegítene vki összehozni egy tp-link wifi routert és az utorrentet?
Írta 2009. március 11. - 20:05
-=B.B.B.=-
Írta 2009. március 11. - 18:36
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. március 11. - 17:15
Írta 2009. március 11. - 11:06
scriptekhez nem értek, de rátaláltam egy megoldásra ami akkor mi akkor mûködik csak, ha az oldal forrásában van könyvjelzõ, akkor lehet hivatkozni rá kívülrõlSzerintem nem, hacsak nem így jó: http://www.widelec.o...esc-2,2599.html
Egyébként szerintem írni kell egy kis scriptet, ami betölti és a megadott értékkel pedig eltolja az oldalt.
(a most linkelt oldalon volt emiatt tudom csak megvalósítani az alábbi linkelést.)
Megnézed az oldal forrásában mi a könyvjelzõ neve (itt: nam), majd beírod a hivatkozás végére egy # után (vvv.page.hu/oldal.htm#[könyvjelzõ neve])
http://mitglied.lyco...-hivat.html#nam
köszi a segítséget!
Írta 2009. március 10. - 22:26
Írta 2009. március 10. - 20:58
Hát ha belegondolsz, hogy hány új lap kerül fel/mennyi tartalom frissül naponta a neten, elég durva, hogy egyáltalán az indexelõ botok elég hamar eljutnak szinte mindenhova. És eljutnak... a fórumposztok szövege néha napokon belül bekerül az indexbe.Ok, mivel nincs robots.txt, így nincs mi elkergesse, tehát türelem-tornaterem...
Írta 2009. március 10. - 16:50
Írta 2009. március 10. - 16:37
Aktuális civil
Írta 2009. március 10. - 16:32
Ezeket a weblapokat nagyon egyszerûre terveztük, mert nem dinamikus a tartalom, gyakorlatilag egy internetes kirakat számára az induláshoz...
Természetesen még tisztulni fog, egységesebb, szebb lesz a megjelenése, a lényeg úgyis a fotókon és az elérhetõségen van.
Visszatérve: 6, és 7 verziójú IE alatt néztem de sehol semmi. Nekem is a Tûzróka volt a szeme elõtt, de nem gondoltam volna, hogy az a kis ikon ilyen nagy fejtörést okoz...
Amúgy fontosabb lenne a google indexelés...
elhelyeztem mindenféle keresõszavakat az index.html-ben, van <Title> meg minden, de a Google nem találja...
Ez fontosabb lenne, mint a favicon...
Írta 2009. március 10. - 16:13
"Engine" (avagy "motor") avagy valamiféle tartalomkezelõ rendszer - hogy ne kelljen mindent bitrõ-bitre HTML-ben faragni...Õõõõ, motort?
Nem, ennyire nem vágom a dolgot. Ez egy egyszerû keretes oldal.
index.html tartalmazza a framesetet, van egy frame, amibe a tartalom töltõdik. Ennyi...
Rém egyszerû az oldal. Robots.txt nincs a gyökérkönyvtárban (máshol sem), így nincs ami tiltsa...
Amúgy ez az:
www.ducsaijudit.hu
A favicon.hu-t néztem, ott látható ez:
<Link rel="shortcut icon" href="/favicon.ico">
így nekem nem látszik IE alatt, sehogy sem (könyvjelzõzve, frissítve sem)
Milyen verziójú IE-t használsz? v6 alatt a Bikemagé sem jön be - mondjuk én IE-re kizárólag annyira optimalizálok, amennyire muszáj (korrekt megjelenés és mûködés, de semmi több).
Írta 2009. március 10. - 15:35
Nem, ennyire nem vágom a dolgot. Ez egy egyszerû keretes oldal.
index.html tartalmazza a framesetet, van egy frame, amibe a tartalom töltõdik. Ennyi...
Rém egyszerû az oldal. Robots.txt nincs a gyökérkönyvtárban (máshol sem), így nincs ami tiltsa...
Amúgy ez az:
www.ducsaijudit.hu
A favicon.hu-t néztem, ott látható ez:
<Link rel="shortcut icon" href="/favicon.ico">
így nekem nem látszik IE alatt, sehogy sem (könyvjelzõzve, frissítve sem)
Írta 2009. március 10. - 15:17
Ha elárulnád, milyen motort használsz akkor könnyebb lenne.Webmesterektõl kérnék némi gyakorlati tapasztalatot.
Készítettem a páromnak egy weboldalt, rendes (nem free) helye van feltöltve.
1. Google Sitemap-on kaptam egy verify-v1 kódot, beillesztettem, igazoltam a weboldalt. Mikorra várható hogy beindexeli a Google? úgy sem találja most meg, hogyha keresõbe beírom a komplett URL-t.
2. Szintén Sitemap-oldalról az xml minta alapján csináltam egy webhely térképet, feltöltöttem a gyökérkönyvtárba és azt mondja: nem támogatott fájlformátum.
3. favicon.ico-t hogy hivatkozzam meg, hogy végre lássam IE alatt is??
W3C-n lévõ leírás szerint nem látja, Firefoxnál minden OK, de IE alatt semmi.
Az ikon 16x16 4bit színmélységû, szabályosan lett konvertálva, nem átneveztem
Köszönöm a válaszokat
Sitemap:
Nézz körül a gyökérben van-e "robots-txt" és abban nincsenek-e tiltva a keresõrobotok.
http://www.google.co...bmasters/?hl=hu
Favicon:
http://www.favicon.hu
Írta 2009. március 10. - 15:02
Készítettem a páromnak egy weboldalt, rendes (nem free) helye van feltöltve.
1. Google Sitemap-on kaptam egy verify-v1 kódot, beillesztettem, igazoltam a weboldalt. Mikorra várható hogy beindexeli a Google? úgy sem találja most meg, hogyha keresõbe beírom a komplett URL-t.
2. Szintén Sitemap-oldalról az xml minta alapján csináltam egy webhely térképet, feltöltöttem a gyökérkönyvtárba és azt mondja: nem támogatott fájlformátum.
3. favicon.ico-t hogy hivatkozzam meg, hogy végre lássam IE alatt is??
W3C-n lévõ leírás szerint nem látja, Firefoxnál minden OK, de IE alatt semmi.
Az ikon 16x16 4bit színmélységû, szabályosan lett konvertálva, nem átneveztem
Köszönöm a válaszokat
Írta 2009. március 10. - 11:45
Fényerõt nem állítottad el?
Nem rémlik :-) Igazából azzal is próbálkoztam de akkor sem lett fényesebb csak "világosabb" de ezt inkább fakónak mondanám... :-/