Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2009. March 16. - 12:09
Néhány posttal elõrébb volt szó egy oldalról, nevezetesen errõl
Ez az elsõ weblapom, a kedvesemnek szeretnék valami mûködõ, egyszerû oldalt kreálni. Nem állandóan frissülõ, dinamikus tartalomról van szó, csak egyfajta kirakatról.
Ez, ahogyan a forrásban látható, frame-es szerkezetû, aminek gyakorlati korlátait most kezdem megérteni.
Tudnátok mondani olyan módot, amivel ki tudnám váltani relatíve egyszerûen a frame-eket, esetleg javasolhatnátok engine-t, ami megkönnyíti a munkát azzal a bizonyos alternatívával.
Elõre is köszönöm!
Más: free katalogizáló-nyilvántartó progi? Olyan kéne, mint a WhereIsIt, csak ugye ingyenes...
Posted 2009. March 16. - 12:06
kicsi ingyenes.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2009. March 16. - 11:26
http://flac.sourceforge.net/links.htmlHasznál valaki olyan asztali audio lejátszót, ami elboldogul a flac-kal? Eddig csak a Kiss Player-ekrõl hallottam/olvastam, hogy tudnak ilyet, de kicsit horror árban vannak. Ehhez meg barkácsolni kellene.
Posted 2009. March 16. - 11:22
Aktuális civil
Posted 2009. March 15. - 21:08
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Posted 2009. March 15. - 14:24
Köszi!Flac formátum a tuti.
A Nero-val is sikerült(máskor elõbb megnézem és utána kérdezk, ígérem)
A drága audio cd-ket mégsem karcoltatom össze a kocsiban, ugye
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2009. March 15. - 13:53
Flac formátum a tuti.Van valakinek bevált módszere arra, hogy 2 audio albumot egy lemezre hogy lehetne összehozni? Mindenképpen jó lenne egy veszteségmentes megoldás.
Mentsek wav-ba?
Posted 2009. March 15. - 13:49
Alapvetõen mindegy milyen domain alá jegyeztetsz be egy oldalt.Fotós weboldalhoz van valamilyen hátránya a .com-os domainnek?
Ponthu ~3 hét átfutás után használható, egy dotkom pedig akár aznap.
Ha külföld felé szeretnél "kereskedni" a lényeg inkább a szerverhosztingot végzõ cégnél kötött szerzõdés - ti. mennyi külföld felé a sávszélesség.
Posted 2009. March 15. - 13:48
Mentsek wav-ba?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2009. March 14. - 17:23
Hát .hu-ra korlátozott kereséssel nem fognak eljutni rá (googleban site:hu) de nem hiszem h sokan keresnének így fotóst. Eleve nem hiszem hogy sokan tudnak a domainre szûkítés lehetõségérõl:)Fotós weboldalhoz van valamilyen hátránya a .com-os domainnek?
A google.hu-n végzett keresésekben elõrébb vannak sorolva a magyar találatok, szal elképzelhetõ h emiatt itthonról végzett keresésekben hátrébb szorul a .com-os oldal, mintha .hu lenne (de az is lehet h nyelv alapján buzerálja a rangsort a google és nem domain alapján, majd az okosok megmondják).
Posted 2009. March 13. - 13:23
Posted 2009. March 13. - 10:54
köszönöm!Passzolom, nekem az elsõ installal fut vígan ma is így ez a "recovery manager" vadidegen.
Én telepítés után csináltam egy Ghost image-t a másik (nem op.rendszer) partícióra - onnan lehet(ne) reinstallálni ha szükséges.
Nézz körül itt: http://forums.msiwind.net
amikor elindul és megnyomom az F3-at, akkor felajánlja, hogy két "OK" jóváhagyás után formatálja a C-t és újratelepíti a gyári beállításokat (feltette az xp-t meg office-t is) - gondolom egy rejtett partícióról.
otthon majd megpróbálok memória karira tenni xp-t, s onnan telepíteni.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2009. March 13. - 10:22
Passzolom, nekem az elsõ installal fut vígan ma is így ez a "recovery manager" vadidegen.fõleg Zorgtól kérdezném:
MSI winden újratelepítettem "recovery manager"-rel a windows-t, de nem enged semmit sem feltelepíteni.
egyetlen egy exe-t nem tudok futtatni rajta.
mitõl lehet ez? mert így vírusirtót sem tudok rátölteni, hogy megtudjam, hogy vírus miatt van-e ez...
Én telepítés után csináltam egy Ghost image-t a másik (nem op.rendszer) partícióra - onnan lehet(ne) reinstallálni ha szükséges.
Nézz körül itt: http://forums.msiwind.net
Posted 2009. March 13. - 09:48
MSI winden újratelepítettem "recovery manager"-rel a windows-t, de nem enged semmit sem feltelepíteni.
egyetlen egy exe-t nem tudok futtatni rajta.
mitõl lehet ez? mert így vírusirtót sem tudok rátölteni, hogy megtudjam, hogy vírus miatt van-e ez...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2009. March 12. - 20:10
Posted 2009. March 12. - 19:55
Olyan problémám lenne Nekem, hogy körülbelül amiket vimeora 2 hete tettek fel videókat azoknál a hang megy rendesen, de a videó eléggé szaggat. Nincsenek HD ON-os módban. Ez a hiba megjelenik: Mozilla, IE, IE7, Opera.
A gépem: 2.4 celeron, 1gb ram, geforce fx5200.
A problémát eddig próbáltam 8, 9, 10es flash playerrel orvosolni sajnos egyikkel sem volt jó. Csak az idegesít, hogy a suliba gyengébb gépeken is tökéletesen fut a videó.
Akinek volt hasonló problémája, vagy aki tudja, hogy lehet orvosolni, annak nagyon örülnék.
üdv: szabolcska
Posted 2009. March 12. - 17:00
Posted 2009. March 12. - 16:57
Posted 2009. March 12. - 10:40
Ki vállalkozna rá? Vagy kit tudtok ajánlani?
Posted 2009. March 12. - 02:28
A SEO-s cégek nagy része kamu, ami meg nem az megmondja hogyan kellene felépíteni az oldalt, de nem õ csinálja meg.
Én is láttam ilyen tanulmányt, igen sokat fizetett érte az a cég.
De adok egy támpontot, ami olcsóbb.
Webbencs verseny
Persze a második találattól lefele, és a hup.hu-s a legjobb!
Ride everywhere.
.