Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2009. March 24. - 11:58
Posted 2009. March 24. - 11:54
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2009. March 24. - 11:33
Posted 2009. March 24. - 10:40
HWSW forumon azt codegenny-nek hivjak. szerintem ez mindent elmond a taprol. ivesen vall folott ha egy P3-nal komolyabb konfigot akarsz beletenni
asszem a ph!-n mikor teszteltek a tapokat kijott hogy valami 180wattnak felel meg a tenyleges teljesitmenye.
Vannak körök, ahol csak a chieftec a valami
Nekem semmi bajom nem volt eddig a codegennel. Nyilván van jobb, de ilyen alapon csak a Merci az autó, az XTR a váltó és csak a Doxa az óra...
Jelenlegi 400W-os codegen tápom idén 4éves és köszöni jól van, baráti körben sem füstölt el egy sem, mind 400W-osak.
Posted 2009. March 24. - 01:52
azt nem tudom h memóriából érdemes e az 1066 osat venni vagy elég lenne a 800 mhz-es is? :chin:
az alaplap kezeli az 1066-ot is azt néztem, csak azt nem tudom hogy ha 4G lesz benne akkor vennék e észre különbséget 800 ill 1066 között.
végülis árba nem vészes a difi.
Budapesti sporttársaktól lenne egy apró kérésem:
légyszi linkeljetek már nekem pár pesti boltot, hogy megnézhessem az árlistákat, mert ehét csütörtökön pont leszek lent pesten aztán ha vmi olcsóbb lenne akkor ....
a mostani elvi setup: (persze még változhat, madj még olvasgatok..)
- FSP 350W PNF Passiv 8500 Ft.
- Gigabyte GA MA78G S2H AMD780 AM2+ DDR2 VGA 1393 21.300 Ft
- AMD ATHLON 64 X2 5400+ AM2 64bit boksz 18.200 Ft
- 2 GB DDR-2 1066Mhz KINGMAX 3ÉV GAR 6.800 Ft
Posted 2009. March 24. - 01:33
10 ezres FSP táp már szóba jöhet akkor nemde? ezt haver dicsérte
egyébként csak egy olyan "csirke" géphez kéne hogy:
-Gigabyte MA 78G s2H AM780 (integrált ATi 3200 Hd)
-AMD aM2 5400+
-4 Gb ram 1066 mhz kingmax
a fent emlitett alaplapról vmi vélemény? elég az integrált VGA mert játék nem kell semmi. HD filmet meg csak nem akadály már neki...
ennek a lapnak a kistesóját hajtom 4200+al 2 gb 800 mhz memókkal egy 350-es fsp táppal,minden gond nélkül...egy 350w-osat nyugodt szívvel vehetsz hozzá(válság miatt felment kb 8k-ra az ára),a codegen,mercury és egyéb csodanevû tápokat pedig messze elkerülni...
Posted 2009. March 24. - 01:08
egyébként csak egy olyan "csirke" géphez kéne hogy:
-Gigabyte MA 78G s2H AM780 (integrált ATi 3200 Hd)
-AMD aM2 5400+
-4 Gb ram 1066 mhz kingmax
a fent emlitett alaplapról vmi vélemény? elég az integrált VGA mert játék nem kell semmi. HD filmet meg csak nem akadály már neki...
Posted 2009. March 24. - 01:01
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. March 24. - 01:00
edit: tam, ez hamar ment, kb. 40 másodperc telt el a postok között.
Posted 2009. March 24. - 00:57
asszem a ph!-n mikor teszteltek a tapokat kijott hogy valami 180wattnak felel meg a tenyleges teljesitmenye.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. March 24. - 00:42
van saját codegen tápja?
vagy mi van és mit tud kb? mennyire megbízható?
Posted 2009. March 23. - 22:04
elfoglalja a sávszélességet a torrentkliens.
korlátozd a letöltést, illetve a feltöltést.
ha ADSL-ed van akkor fõleg a feltöltést .p
Nem valószínû, mert eddig évekig jól ment az XP-n, csak amióta Vista van, azóta csinálja ezt. Valamint akkor is ez történik, ha nincs se letöltés, se feltöltés.
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Posted 2009. March 23. - 18:53
korlátozd a letöltést, illetve a feltöltést.
ha ADSL-ed van akkor fõleg a feltöltést .p
Posted 2009. March 23. - 18:07
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Posted 2009. March 23. - 15:30
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2009. March 23. - 14:45
hahó
ujra van a laptopon wlan kártya..de elfelejtettem már hogy kel lezt mukodésre bérni
valaki tud segiteni?
Ezzel jatszottam en is par napja. vendozhoz adnak egy kis cd-t berakod a gepbe, 3 mp es megy a net. persye ha a ruoternek engedelyezted a mac cimet, meg meg a wpa wep dolgokat megadtad... linux alatt most is szarolok vele kernelfrissitessel, meg ilyesmivel *uj rendszer, (mint most ez is epp) alapbol megy... ez egy atheros procis picimaci wlan kartya, gondolom az is az. Magyar laptob bill angol kiosztassal... 10 percig tartott amig javitottam a betuket... vakongepeles...soha
Ride everywhere.
.
Posted 2009. March 23. - 01:13
az általam ismert online mail-rendszerek közül a gmail-nek van a létezõ legjobb spam szûrõje - nem is értem, te hogy kaphatsz napi 8-10 spamet..:chin:
nekem havonta olyan 400-450 spamnek minõsülõ levelem jön, ezeket hónap végén egy elegáns mozdulattal törlöm, aztán kezdõdhet elölrõl...csodálkoztam is, hogy a múltkor 1 év után jött egybõl két darab kéretlen levél...
viszont az ilyen spamszûrõs levelezõszolgáltatásoknál érdemes arra figyelni, hogy ha direkt iratkozol fel egy hírlevélre vagy levlistára vagy valami ilyesmire, akkor ezek a szûrõk hajlamosak a spam mappába rakni azokat a leveleket...
Igen köszi,
Én pont ezért választottam a Gmail-t meg hát lassan már 8 Gb azért nem kevés és ezt én is úgy oldom meg hogy ha látom hogy gyanús sõt ha egyáltalán nem is magyarúl van írva.
Ált csak ilyeneket vagyis angol nyelven írodottat kapok,de persze ha van köztük magyar azt be jelölöm hogy nem spam és utánna nem kezeli spam-ként a többi meg végleges tõrléssel mehet a levesbe.:wtf:
A múltkor majdnem be húztak a csõbe mert nem a spamok kozzé jött egy ilyen levél,de figyeltem és már törõltem is.
Az érdekes viszont az hogy a másik két Gmail.emre miért nem jön egysem?:chin:
Párnapja vólt a TV-ben valamelyik csatornán szó ezekrõl a spam levelekrõl hogy sok gépet megfertõztek,de gondolom ezekszerint õk elolvasták ezeket a spam leveleket?
Posted 2009. March 23. - 00:46
Üdv mindenkinek.
Az egyik Gmail cimemre mindig jön egy rakat angol nyelven írt spam kb 8-10db/nap.
az általam ismert online mail-rendszerek közül a gmail-nek van a létezõ legjobb spam szûrõje - nem is értem, te hogy kaphatsz napi 8-10 spamet..:chin:
nekem havonta olyan 400-450 spamnek minõsülõ levelem jön, ezeket hónap végén egy elegáns mozdulattal törlöm, aztán kezdõdhet elölrõl...csodálkoztam is, hogy a múltkor 1 év után jött egybõl két darab kéretlen levél...
viszont az ilyen spamszûrõs levelezõszolgáltatásoknál érdemes arra figyelni, hogy ha direkt iratkozol fel egy hírlevélre vagy levlistára vagy valami ilyesmire, akkor ezek a szûrõk hajlamosak a spam mappába rakni azokat a leveleket...
Posted 2009. March 23. - 00:27
ujra van a laptopon wlan kártya..de elfelejtettem már hogy kel lezt mukodésre bérni
valaki tud segiteni?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!