Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát nekem elég régóta van egy nagy APC szünetmentesem :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
A gagyi táppal nem akkor van gond, amikor homlokán borús felhõkkel, csendes magányában megdöglik, hanem amikor viszi magával a deszkát, procit, VGA-t egy zárlat/túláram esetén.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nekem is volt egy Codegen tápom, aztán megállt benne a ventilátor, bennem meg az ütõ. De szerencsémre, nem lett semmi baj. Kicseréltem a ventit egy golyóscsapágyasra, és használtam még egy évig. És azóta is mûködik egy másik gépben. De ez tényleg eléggé lutri...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts

HWSW forumon azt codegenny-nek hivjak. szerintem ez mindent elmond a taprol. ivesen vall folott ha egy P3-nal komolyabb konfigot akarsz beletenni

asszem a ph!-n mikor teszteltek a tapokat kijott hogy valami 180wattnak felel meg a tenyleges teljesitmenye.

Vannak körök, ahol csak a chieftec a valami
Nekem semmi bajom nem volt eddig a codegennel. Nyilván van jobb, de ilyen alapon csak a Merci az autó, az XTR a váltó és csak a Doxa az óra...
Jelenlegi 400W-os codegen tápom idén 4éves és köszöni jól van, baráti körben sem füstölt el egy sem, mind 400W-osak.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
aha ok. köszi. az egyik helyi (miskolci boltba) is pont 8500 ft a 350 es fsp. :)

azt nem tudom h memóriából érdemes e az 1066 osat venni vagy elég lenne a 800 mhz-es is? :chin:
az alaplap kezeli az 1066-ot is azt néztem, csak azt nem tudom hogy ha 4G lesz benne akkor vennék e észre különbséget 800 ill 1066 között.
végülis árba nem vészes a difi.

Budapesti sporttársaktól lenne egy apró kérésem:

légyszi linkeljetek már nekem pár pesti boltot, hogy megnézhessem az árlistákat, mert ehét csütörtökön pont leszek lent pesten aztán ha vmi olcsóbb lenne akkor ....

a mostani elvi setup: (persze még változhat, madj még olvasgatok..)
- FSP 350W PNF Passiv 8500 Ft.
- Gigabyte GA MA78G S2H AMD780 AM2+ DDR2 VGA 1393 21.300 Ft
- AMD ATHLON 64 X2 5400+ AM2 64bit boksz 18.200 Ft
- 2 GB DDR-2 1066Mhz KINGMAX 3ÉV GAR 6.800 Ft

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts

10 ezres FSP táp már szóba jöhet akkor nemde? ezt haver dicsérte :)

egyébként csak egy olyan "csirke" géphez kéne hogy:

-Gigabyte MA 78G s2H AM780 (integrált ATi 3200 Hd)
-AMD aM2 5400+
-4 Gb ram 1066 mhz kingmax

a fent emlitett alaplapról vmi vélemény? elég az integrált VGA mert játék nem kell semmi. HD filmet meg csak nem akadály már neki...

ennek a lapnak a kistesóját hajtom 4200+al 2 gb 800 mhz memókkal egy 350-es fsp táppal,minden gond nélkül...egy 350w-osat nyugodt szívvel vehetsz hozzá(válság miatt felment kb 8k-ra az ára),a codegen,mercury és egyéb csodanevû tápokat pedig messze elkerülni...

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
10 ezres FSP táp már szóba jöhet akkor nemde? ezt haver dicsérte :)

egyébként csak egy olyan "csirke" géphez kéne hogy:

-Gigabyte MA 78G s2H AM780 (integrált ATi 3200 Hd)
-AMD aM2 5400+
-4 Gb ram 1066 mhz kingmax

a fent emlitett alaplapról vmi vélemény? elég az integrált VGA mert játék nem kell semmi. HD filmet meg csak nem akadály már neki...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
jaja, tapon nem szabad sporolni, mert rossz esetben vihet magaval egy-ket masik alkatreszt is.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
tápból szerintem az átlag felhasználónak corsair cx400 (15k), kicsit komolyabb géphez meg 450vx (20-22k). a többi, drága alkatrészhez képest filléres eszköz, és mégis tönkre tudja tenni a drágábbakat...;)

edit: tam, ez hamar ment, kb. 40 másodperc telt el a postok között.:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
HWSW forumon azt codegenny-nek hivjak. szerintem ez mindent elmond a taprol. ivesen vall folott ha egy P3-nal komolyabb konfigot akarsz beletenni

asszem a ph!-n mikor teszteltek a tapokat kijott hogy valami 180wattnak felel meg a tenyleges teljesitmenye.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
a codegen házakba milyen tápot adnak? (ilyen 10 ezres ház 400W-os táppal)
van saját codegen tápja?
vagy mi van és mit tud kb? mennyire megbízható?

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts

elfoglalja a sávszélességet a torrentkliens.
korlátozd a letöltést, illetve a feltöltést.
ha ADSL-ed van akkor fõleg a feltöltést .p

Nem valószínû, mert eddig évekig jól ment az XP-n, csak amióta Vista van, azóta csinálja ezt. Valamint akkor is ez történik, ha nincs se letöltés, se feltöltés.

[highlight] The bike way of life [/highlight]

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
elfoglalja a sávszélességet a torrentkliens.
korlátozd a letöltést, illetve a feltöltést.
ha ADSL-ed van akkor fõleg a feltöltést .p

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
Az mitõl lehet, hogy ha elindítom a Utorrent-et, akkor semmi más nem tudja használni az internetet? A firefox is csak tölt, de nem hozza be az oldalt? Viszont ha kikapcsolom a torrentklienset, utána kb. fél perc után minden helyreáll?

[highlight] The bike way of life [/highlight]

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jaja az abaj hogy azt a cd-t nem találom :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts

hahó

ujra van a laptopon wlan kártya..de elfelejtettem már hogy kel lezt mukodésre bérni
valaki tud segiteni?

Ezzel jatszottam en is par napja. vendozhoz adnak egy kis cd-t berakod a gepbe, 3 mp es megy a net. persye ha a ruoternek engedelyezted a mac cimet, meg meg a wpa wep dolgokat megadtad... linux alatt most is szarolok vele kernelfrissitessel, meg ilyesmivel *uj rendszer, (mint most ez is epp) alapbol megy... ez egy atheros procis picimaci wlan kartya, gondolom az is az. Magyar laptob bill angol kiosztassal... 10 percig tartott amig javitottam a betuket... vakongepeles...soha :)

Ride everywhere.

.

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

az általam ismert online mail-rendszerek közül a gmail-nek van a létezõ legjobb spam szûrõje - nem is értem, te hogy kaphatsz napi 8-10 spamet..:chin:

nekem havonta olyan 400-450 spamnek minõsülõ levelem jön, ezeket hónap végén egy elegáns mozdulattal törlöm, aztán kezdõdhet elölrõl...csodálkoztam is, hogy a múltkor 1 év után jött egybõl két darab kéretlen levél...:D

viszont az ilyen spamszûrõs levelezõszolgáltatásoknál érdemes arra figyelni, hogy ha direkt iratkozol fel egy hírlevélre vagy levlistára vagy valami ilyesmire, akkor ezek a szûrõk hajlamosak a spam mappába rakni azokat a leveleket...

Igen köszi,
Én pont ezért választottam a Gmail-t meg hát lassan már 8 Gb azért nem kevés és ezt én is úgy oldom meg hogy ha látom hogy gyanús sõt ha egyáltalán nem is magyarúl van írva.
Ált csak ilyeneket vagyis angol nyelven írodottat kapok,de persze ha van köztük magyar azt be jelölöm hogy nem spam és utánna nem kezeli spam-ként a többi meg végleges tõrléssel mehet a levesbe.:wtf:
A múltkor majdnem be húztak a csõbe mert nem a spamok kozzé jött egy ilyen levél,de figyeltem és már törõltem is.
Az érdekes viszont az hogy a másik két Gmail.emre miért nem jön egysem?:chin:
Párnapja vólt a TV-ben valamelyik csatornán szó ezekrõl a spam levelekrõl hogy sok gépet megfertõztek,de gondolom ezekszerint õk elolvasták ezeket a spam leveleket?
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

Üdv mindenkinek.

Az egyik Gmail cimemre mindig jön egy rakat angol nyelven írt spam kb 8-10db/nap. :(

az általam ismert online mail-rendszerek közül a gmail-nek van a létezõ legjobb spam szûrõje - nem is értem, te hogy kaphatsz napi 8-10 spamet..:chin:

nekem havonta olyan 400-450 spamnek minõsülõ levelem jön, ezeket hónap végén egy elegáns mozdulattal törlöm, aztán kezdõdhet elölrõl...csodálkoztam is, hogy a múltkor 1 év után jött egybõl két darab kéretlen levél...:D

viszont az ilyen spamszûrõs levelezõszolgáltatásoknál érdemes arra figyelni, hogy ha direkt iratkozol fel egy hírlevélre vagy levlistára vagy valami ilyesmire, akkor ezek a szûrõk hajlamosak a spam mappába rakni azokat a leveleket...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hahó

ujra van a laptopon wlan kártya..de elfelejtettem már hogy kel lezt mukodésre bérni
valaki tud segiteni?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Ha nem nyitod meg nem tehet kárt.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám