Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Zorg, Konás!
Errõl mi a véleményetek?

Amit a kiállításon is mondtam: korrekt ár.
Azzal az akkuval pedig brutál üzemidõd lesz -túrsz rá egy a Win7-et és még brutálabb! :D
"In idem flumen bis non descendimus"

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 hozzászólás
Valaki hallott az állítólagos április elsejei nagy vírustámadásról?
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mit jelent a "nagy csoda"?
Ez a kis szaros gép gyakorlatilag simán lealáz egy 1.6 cerkával szerelt régebbi laptopot. Az elõbb említett haver egy ideig munkára használta. Nagy monitor, külsõ billentyûzet, egér rádug, és lehet meglepõdni!
Na nem vág oda egy Core 2-es 4G-s gépnek, de azért elég tisztességesen helytáll.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
TripleB: annyit megér az Msi, de nagy csodát ne várj tõle.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Na... bekapcsol...!

Köszi!

Amúgy mi lett a megoldás? Törlés, formázás, csülkös bablevesbe mártás? ;)

Amúgy imádom a M$ környezetben való programozást. Megnyitok írásra egy MDB fájl, lezárom, eldobom az õt kezelõ objektumot, és még mindig fogja a kis geci. És mindezt lehet, hogy a Visual Studio okozza, mert a tesztelõknél nem jön elõ.
A tizedesvesszõ és a tizedepont okozta totális káoszt meg már nem is említem...
24 év programozás után mindig elcsodálkozom, hogy egyesek mennyire szeretik túlbonyolítani a dolgokat :D

MSI Wind-re lehet MacOS-t is hegeszteni, de utoljára amikor a haver próbálta (~január vége), akkor a WLAN-t nem akarta használni.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

továbbá a max fájl méret 4 GB a fat32-n, dvd iso-knál ez kellemetlen lehet

Ja igen, ez kimaradt..köszi.

Zorg, Konás!
Errõl mi a véleményetek?

Me beleszól:
Szerintem korrekt ár, csak az xp nem kéne rá...

Ride everywhere.

.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Na... bekapcsol...!

Köszi!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na, ez már kicsit többet elárul, és így a google is tud kicsit segíteni:
Walkman mp3 FAQ
pl. a 12. az kb. ezt a problémát írja le. Ott azt írják, hogy 120M szabad helynek kell maradnia jó mûködéshez.
De rögtön az elsõ válasszal jól lehet járni. Az egészet leformázzátok, és töltheti újra a zenéket.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Sony Walkman MP3 lejátszó... "memory is full remove content"==> Ezt írja ki, amikor be akarja kapcsolni. A géphez bírja csatlakoztatni, ki is írja, mi van rajta stb. stb.... És igen, csaj(méghozzá szõke:D), a többi szerintem nem nagyon érdekelne:D

Na... megvan a típus: Sony NWD-B103

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

Az egyik osztálytársam letörölt egy fájlt az MP3 lejátszójáról... most nem indul el... mi lehet a baj? hogy lehet megcsinálni?

Hát a firmware fájlai illene hogy rejtettek és védettek legyenek, de ezexerint csak sikerült valahogy lezúzni egyet-kettõt. Nézze meg h a típus gyártója rak-e fel a netre firmware update-eket. Mondjuk ha van elérhetõ firmware akkor is valszeg kell egy mûködõ lejátszó a telepítéséhez is...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Az elõbb letöröltem egy fájlt.
Kitaláljátok, hogy melyik volt az? ;)

Ha nincs mp3 a lejátszón, akkor mit játszana le? Kis segítséget adhatnál. Pl. ha csaj akkor a méreteit, telefonszámot, apukájának a bankszámla kivonatát ;)
Szerinted hány féle mp3 lejátszó létezik a piacon? ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Az egyik osztálytársam letörölt egy fájlt az MP3 lejátszójáról... most nem indul el... mi lehet a baj? hogy lehet megcsinálni?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Zorg, Konás!
Errõl mi a véleményetek?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
továbbá a max fájl méret 4 GB a fat32-n, dvd iso-knál ez kellemetlen lehet

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Ja, annak a filmnek a neve engem is érdekelt :)

Igen mostanában nem a mnt/hda/x sd.. hanem media/ akármi ez a mandrake/susue/rpm cuccok miatt lett így... de ha a gnome normálisan lett beállítva akkor autmuntosan megjelenik a vinyó a desktopon.. meg ha berakod akkor a dvd cd és a penydrájv stb is, ált hasonló helyeken és nevekkel.
Nekem a spíker alapból ki van szedve...idegesít mikor éjszaka pl valami számítás konvertálás közben elõszedem az egyik dosos gémet és a szomszéd felsóhajt, hogy mááár meginttt :D

Nem lesz gond az ideiglen fattal, Sõtt azt minden korrektül használja jogok nélkül, (a pendrájvok is fat32-õk.)
De ne feledd!!! A fat 12 gigabyte felett megbízhatatlan! Ezt annó kifejtettem a zolléval folytatott vitánkban, nem egyszer volt jelentõs adatvesztésem, pl töröltem egy 2 gigás könyvtárat, és húzott vele még vagy hatot... Gigabájtból hatot..
Gratola a szigszalaghoz :D

Azt a filmet meg meg kell szereznem :) !

A kép már nincs ott..

Ride everywhere.

.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Asszem talán A Mag-ban (The Core) volt, és persze D.J. Qualls játszotta a hekkert. :) http://images.allmov...he_core_005.jpg

Szerk. eltaláltam! :)
"Meanwhile, the FBI knock on the door of some Script Kiddie. With a long nose, stupidly high voice, and around three computers. He runs a ‘core purge’ command on all three, presumably wiping the hard disks, sticks his CDs in a toaster and microwave, and then tries to wipe the computers double by running a magnet down the front of the tower."

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Azt mán kivettem, csak a kép még elõtte készült. Mondjuk elvileg nem lenne baja, mivel rendszerint a szpíkerek a házak elejében vannak, jellemzõen a HDD rack-eknél, meg hát vmi bazinagy ipari mágnes kéne, hogy megkettyenjen a vinya (mint abban a filmben, amikor csöngetnek a hekkersráchoz, az meg dobálja a mikróba a lemezeket, és húzza végig a wc-deszkányi patkómágnest a rack-eken). :D De persze jobb a békesség. Ja és persze a vinya alatt antistat zacsi van. :)

akkorjó .)
ez melyik film amúgy? :D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Azt mán kivettem, csak a kép még elõtte készült. Mondjuk elvileg nem lenne baja, mivel rendszerint a szpíkerek a házak elejében vannak, jellemzõen a HDD rack-eknél, meg hát vmi bazinagy ipari mágnes kéne, hogy megkettyenjen a vinya (mint abban a filmben, amikor csöngetnek a hekkersráchoz, az meg dobálja a mikróba a lemezeket, és húzza végig a wc-deszkányi patkómágnest a rack-eken). :D De persze jobb a békesség. Ja és persze a vinya alatt antistat zacsi van. :)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
jó meló lehetett :)
speaker nincs túl közel a vinyóhoz? én tuti szétparáznám az agyam és inkább kivenném .)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
GPart-ot szedtem végül hozzá. Az ódon IBM házat persze nem készítették fel arra, hogy egyszerre 2 db HDD-t fogadjon. :) A HDD fölötti FDD helyére szemre befért volna a vinya, de amikor egy 20 perces mûtét során kimûtöttem a berohadt, elnyalt csavarokat, rájöttem, hogy a 2 HDD nem fér el egymáson. :) Így aztán szépen beraktam a ház aljába, de oda meg nem ért el a 12V-s ág, szal kicsit gimnasztikázni kellett, mire összeeszkábáltam egy hosszabbítót. Végül bent volt (lásd a képet!) Ja, a szxalagos b*szakodás nem az én mûvem! :D

Feltöltött kép

GPart-tal aztán szétdobtam kettõbe, elõször Ext3-at kaptak, de ott volt némi misunderstood a jogosításokkal, és mivel az utánfutó ott sípolt mögöttem, hogy de mikor lehet már használni, ezért felhúztam az egyikre egy FAT32-t ideiglenesen, hogy elhallgasson a sípolás. :) Van/lesz ennek vmi hátránya?
Mûxik minden faján, bár kicsit furcsa volt elsõre, hogy a köteteket a \home\media\disk1 mappában találom. :)

Elvileg az ubuntu is tokeletesen kezeli az ntfs-t ugyhogy nincs dolgod vele, de ha csak ubuntu van a gepen akkor ajanlott a reiserfs, vagy ext3. En mind a kettott csinalok.
Linuxnak rohadtmindegy, hogy melyik, logikai vagy prajmeri, csak az unstable kerneles rendszereknek okoz gondot. Neked nem az van..
Ha van az udbidban gparted progi csinald meg azzal. egyszeru, gyors atlathato ;)