Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2009. április 09. - 14:53
Most épp azzak harcolok, hogy php-t hegesszek lighthttpd alá a NAS-ra, és akkor lesz belõle családi fotóalbum is.
Még egyéb hackek: a nyomtatószerver hivatalok támogatási listáján alig pár nyomtató van fenn, de valójában szinte bármivel mûködésre bírható egy kis túrás árán. Az USB-rõl is az a hivatalos álláspont, hogy csak printer dugható bele, valójában viszont - szint-n egy kicsi hack után - bele lehet dugni USB diszket is (NTFS csak readonly, de FAT és ext3 read/write módban is megy. Satöbbisatöbbisatöbbi.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2009. április 09. - 13:46
én is régóta szemezek ezekkel a NAS-okkal, azokból is ugye a biztonság miatt a 2 HDD-s verziókkal. ezt a 323-at néztük ki, simán ki tudnánk használni, csak a torrentletöltés hiánya miatt elvetettük. ahogy észrevettem, a torrentes dolog csak a drágább NAS-ok privilégiuma...de akkor ebben is van?
Írta 2009. április 09. - 13:44
Ez a pile dolog is egy az egyben egy foldernek tûnik nekem, csak kicsit tunningoltak rajta. Egy rendetlen ember úgy összebaszná ezt a rendszert, hogy rosszabbul jönne ki belõle, mintha nem váltott volna. Igazából a meta tag-ek kellenének már fájlrendszer szinten (hordozható, multiplatform, stb.), és rákényszeríteni az embereket, hogy használják. És már az email-ben is úgy kéne megkapni a mellékletet, hogy pl. egy projekt saját tag-je rajta legyen. Aztán akár hova lehetne menteni, és a projekt saját "gyûjteményében" ott lenne.
Áh, inkább nem is álmodozok.
Írta 2009. április 09. - 13:22
--Trifo
Írta 2009. április 09. - 11:19
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2009. április 08. - 11:42
Vettem egy D-Link DNS-323-at otthonra, és most boldog ember vagyok
Vigyáz a cuccaimra (tükör diszkek), fileserver a Windowsos gépeknek, nyomtatószerver, letölti a torrendtjeimet, ssh átjárót biztosít, webszerverként üzemel, satöbbi satöbbi. Mindezt kb 20W fogyasztás mellett szép csendben.
És mindemellett agyonhekkelhetõ a készülék, egyszerûen és biztonságosan, mert a rajta futó Linuxot nem rejtették nagyon mélyre.
Meg is szabadulok az deskside gépemtõl
--Trifo
Írta 2009. április 07. - 21:11
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2009. április 07. - 19:30
Írta 2009. április 05. - 13:50
Persze az is lehetseges es a te esetedben ez valoszinu: Hogy a center es a mely kozositve van a miki/fejhallgatoval ezert vagy az egyik vagy a masik hasznalhato egyidejuleg. Csinald azt hogy a haz elolapira vezeted ki es akkor ok lesz
Írta 2009. április 04. - 23:01
Írta 2009. április 02. - 20:34
indavideó-ról milyen úton-módon tudok letölteni?ami youtube-nál mûködik,itt nem nagyon...
Firefox+DownloadHelper. Flv-be menti le, mint általában.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2009. április 02. - 19:54
Köszi! A wep kulcs miatt szórakozott...Végignézted?
http://wiki.msiwind....leshooting#WiFi
Mindenesetre elmentem ezt az oldalt
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. április 02. - 19:33
Végignézted?Van itthon wifi router,a pda talál is hálózatot, a Wind viszont nem...
Mit kellene beállítanom?
http://wiki.msiwind....leshooting#WiFi
Írta 2009. április 02. - 19:30
Mit kellene beállítanom?
-=B.B.B.=-
Írta 2009. április 02. - 19:28
Írta 2009. április 01. - 20:41
Elég jó az a HD, ne panaszkodjÉn 2 hete errõl nyomtam prezentációt több mint egy tucatnyi portálmanaggggernek - azt hitték valami púderdoboz.
(A telefonomról szerettem volna, de nem sikerült wifin kersztül összelõni a kivetítõvel - pedig az lett volna a poén...)
Holnap érkezik a cucc, persze fekete Vmi tokot kellene hozzá szerválni...
-=B.B.B.=-
Írta 2009. április 01. - 11:24
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. április 01. - 10:46
Én 2 hete errõl nyomtam prezentációt több mint egy tucatnyi portálmanaggggernek - azt hitték valami púderdoboz.köszi!
Még hétfõn megjött a peh-pénz
AGA, marad rajta a windóz
Gabe, kizárólag wifi-s net és apróbb prezentációs dolgok futnak majd rajta.
(A telefonomról szerettem volna, de nem sikerült wifin kersztül összelõni a kivetítõvel - pedig az lett volna a poén...)
Írta 2009. április 01. - 10:35
köszi!Amit a kiállításon is mondtam: korrekt ár.
Azzal az akkuval pedig brutál üzemidõd lesz -túrsz rá egy a Win7-et és még brutálabb!
Még hétfõn megjött a peh-pénz
AGA, marad rajta a windóz
Gabe, kizárólag wifi-s net és apróbb prezentációs dolgok futnak majd rajta.
-=B.B.B.=-