Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2009. május 09. - 19:12
Írta 2009. május 09. - 15:55
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. május 09. - 15:41
Írta 2009. május 09. - 15:28
2 verzió van:Nem teljesen témábavágó kérdés, fülhallgatót szeretnék mp3-hoz. Görgõzéshez kellene, a mostanival max hangerõn is fõleg a görgõt hallom, tehát olyan kéne, hogy külsõ zajokat minél jobban kizárja, nem kell csúcs hangminõség, mert leginkább hangoskönyveket hallgatok, és lehetõség szerint az izzadság ne okozzon gondot.
1: bazinagy "DJ fülhallgató". Én ezeket utálom, drágák és görgõzéshez sztem nem jók.
2: Szilikonharangos "in-ear" füles. Nekem ilyen van, kényelmes, nem nyom, nem meleg, nem mozdul el, az egyetlen fülhallgató amit elvilselek. Sejtelmem sincs, miért gyárt vagy használ bárki másfélét. Elég sok zajt kiszûr és mivel a hangot nem szanaszét szórja mint a legtöbb más fülhallgató hanem direkt be a fülbe, brutális az érzékelt hangereje.
Gyárt ilyet a Sony meg egy csomó más cég, pl. Sennheiser.
Írta 2009. május 09. - 09:16
Írta 2009. május 09. - 08:55
aztán jómúltkor vettem egy Samsungot is egy másik gépbe (az már SATA-s): nekem lassabbnak tûnik és nagyon hangos is, pedig elvileg írási és olvasási sebességre ugyanazt tudják...egyedül a lightscribe miatt van még meg.
szóval szerintem LG, de érdemes teszteket olvasgatni - bár nagyon nem foghatsz mellé, ha márkásat veszel, azt gondolom: egy kutya mindegyik, apró eltérésekkel. kivéve Plextor, de az más árkategória.
Írta 2009. május 09. - 06:27
Privátban dobj már egy elérhetõséget hozzá. köszi!leegyszerûsítettem a problémát: felkerestem kedvenc online "boltomat", és megvásároltam a frissítéseket 2009. áprilisig tartalmazó, SATA-driverekkel felszerelt XP SP3-at.
-=B.B.B.=-
Írta 2009. május 08. - 23:16
-=B.B.B.=-
Írta 2009. május 08. - 20:37
Egy nekem való progi. Felismerte magától, majd copy to pc, és íme 1200 album:D
Írta 2009. május 07. - 20:47
Köszi!
Az Itunest az Ipodon kell kikapcsolni? MErt a gépemen nincsen semmi Ipod alkalmazás.
ha nincs telepítve, akkor nincs gond, csak nekem addig nem akart semmit felismerni amíg futott az a sz.r
most nézem, van honlapja, ahol fent van egy frisebb verzió, szerintem érdemes azt is megnézni, free
http://www.getsharepod.com/about/
Írta 2009. május 07. - 20:43
http://www.4shared.c...c/SharePod.html
arra vigyázz, hogy az iTunes-t kapcsold ki teljesen (=minden sz.rt lõjj ki feladatkezelõbõl is!), és csak utána indítsd el
elvileg fel kéne ismernie az iPod-ot minden gond nélkül
Köszi!
Az Itunest az Ipodon kell kikapcsolni? MErt a gépemen nincsen semmi Ipod alkalmazás.
Írta 2009. május 07. - 20:14
Írta 2009. május 07. - 20:11
Nagyon megköszönném:)
http://www.4shared.c...c/SharePod.html
arra vigyázz, hogy az iTunes-t kapcsold ki teljesen (=minden sz.rt lõjj ki feladatkezelõbõl is!), és csak utána indítsd el
elvileg fel kéne ismernie az iPod-ot minden gond nélkül
Írta 2009. május 07. - 18:25
Írta 2009. május 07. - 17:40
Would you, Quintus? Would I?
Írta 2009. május 07. - 16:01
"Enhanced Mode is designed for operating systems that will take advantage of this mode, such as Windows Vista, XP, and 2000."
"At the very least, the [S-ATA] choice, when using Enhanced mode, seems to be the fastest one."
SATA módokat lehet állítgatni XP telepítés után is, de az már tényleg maceráns. Drivert hogyhogy nem találsz hozzá, gyártó oldalán nincsen?
XP moddolás meg 5 perc és 3 kattintás, aki videot vág annak nem lehet akadály.
De az miért is jó?
gyártó oldalán van egy driver, az lehet a SATA-s, de telepítésnél meg rinyál az okos, hogy hát neki bizony valami Pentium 4 vagy Pentium Mobile processzor kell...ebben meg T2500 van. mást nem találtam, majd körülnézek angol fórumokon is.
XP moddolás az az, amit itt írnak: http://logout.hu/cik...obe/teljes.html
este megcsinálom, mielõtt teletelepítem a rendszert minden mással..
a ventis dolog meg talán annak lehet jó, aki asztali gép helyett használja a notit, és nem csak szövegszerkeszt pl, hanem folyamatosan terheli - nem kell fel meg lepörögnie a ventiknek. szerintem hülyeség, de hát nem ez az egyetlen ilyen dolog, amit a gyátó jó dolognak tart, a user meg nem.
Írta 2009. május 07. - 15:35
iljicS: miért nem jó kikapcsolni a SATA Enhancedet? igaz, azóta nem találtam jó SATA-drivert az XP-hez (jelenleg csak SP2 van rajta), így nem tudtam visszakapcsolni...
"Enhanced Mode is designed for operating systems that will take advantage of this mode, such as Windows Vista, XP, and 2000."
"At the very least, the [S-ATA] choice, when using Enhanced mode, seems to be the fastest one."
SATA módokat lehet állítgatni XP telepítés után is, de az már tényleg maceráns. Drivert hogyhogy nem találsz hozzá, gyártó oldalán nincsen?
XP moddolás meg 5 perc és 3 kattintás, aki videot vág annak nem lehet akadály.
iljicS a BIOS-ban volt egy olyan beállítás, hogy ha AC-n van, akkor mindig mennek a ventik maxon.
De az miért is jó?
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2009. május 07. - 15:00
Írta 2009. május 07. - 14:47
igen, melós gép volt. valószínûleg az lehet a gond, hogy egy másolt lemezrõl telepítettem a wint (az összes gépet errõl a lemezrõl csináltam, amire wint tettem), és az úgy volt megcsinálva, hogy egyáltalán nem kért serialt. mondjuk alapértelmezésként cégnévnek BSA-FTPz volt megadva.:D
a BME-s dolognak utánanéztem, az Office liszensz hiánya végülis a legkisebb probléma. de ez tök ingyenes amúgy, vagy van némi anyagi vonzata is?
kibírni meg ki fogom, legálisan liszenszelt windows utoljára a win98-korszakomban láttam.
nekem legális az oprendszerem. ez az 1.
free. vik-esként msdnaa tag lehetsz simán, csak regisztrálnod kell majd, erre már nem emlékszem hogyan kell sort keríteni, de bme msdnaa-ra google biztos mond vmi okosat.
office meg van campus liszenszeléssel, az egyetemen belülrõl elérhetõ szervereken van, wifi + laptoppal az könnyen beszerezhetõ, de annak mikéntjeit nem ismerem igazából
Írta 2009. május 07. - 14:17
Maga a matrica nem elég a win eredetiségének igazolásához, kell számla is.,,
BME-n úgyis beszerezheted gyakorlatilag az összes M$ cuccot legálisan, msdnaa liszenszelés keretében. Addig bírd ki vhogy;)
igen, melós gép volt. valószínûleg az lehet a gond, hogy egy másolt lemezrõl telepítettem a wint (az összes gépet errõl a lemezrõl csináltam, amire wint tettem), és az úgy volt megcsinálva, hogy egyáltalán nem kért serialt. mondjuk alapértelmezésként cégnévnek BSA-FTPz volt megadva.:D
a BME-s dolognak utánanéztem, az Office liszensz hiánya végülis a legkisebb probléma. de ez tök ingyenes amúgy, vagy van némi anyagi vonzata is?
kibírni meg ki fogom, legálisan liszenszelt windows utoljára a win98-korszakomban láttam.