Szokott lenni nekem nem linukszom is, de netet nem kötöm rá, mert pár nap alatt meghal.. (most is épp döglött..) Ismerem nagyonmélyen, supportoltam is hivatásból, de system crash, és egyéb okok miatt számomra nem használható.
De nekem ne mondja senki, hogy gyors egy vin telepítés, a rendszer felmegy ugyan 20 perc alatt, de kell ugye víruselleni szer, kell codec, kell vga sound, háló, wifi, stb száz féle driver, kell ugye cdíróprogi direktiksz wörd anyámkínnya összességében minimum fél nap, + újraindítások, ellentétben az én totálisan testreszabott fél órámmal, amit egy live cd-vel eljátszom, és rajta van még a kedvenc biliárdjátékom is...
ne mar hogy par nap alatt meghal a windows. miert halna meg? az sp3 tuzfala nem enged be semmit. raksz meg ra egy ingyenes antivirust hogy legyen aztan kesz. nalam is mukodik ugyanez a windows mar majd 2 eve. most is csak azert szedem le mert 32bites, meg mert kerul a gepbe egy uj alaplap.
amig ket evente kell ujratelepiteni addig nekem aztan tokmindegy hogy fel ora a telepites vagy 2es fel, kibirom. fel nap alkalmazasokkal egyutt sem lesz, ne essunk ordenare tulzasokba. 40perc a win install, max 1 ora a driverek es felhasznaloi programok, de nem rakom fel mindet egyszerre, es nem inditom ujra a gepet minden install utan. ha minden nap kellene telepiteni meg ertenem hogy mit mondasz, de igy... meccs nezes kozben kell csinalni, es akkor megvan hogy mit csinalsz az unatkozo masfel oradban "elfogadom" pipak kapcsolgatasa es restartok kozott.
online jatekok futnak linuxon? WoW? CoD? CS?