Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2009. November 18. - 19:47
Posted 2009. November 18. - 19:43
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2009. November 18. - 19:36
Monitor vásárlás elõtt állok. 19-es körüli méretet szeretnék, max 40ezer forintért, de minél olcsóbb annál jobb Milyen márkát érdemes, milyet ne vegyek?
Elõre is kösz, Gábor
Posted 2009. November 18. - 08:31
Ja... mondjuk farmerzseb, meg bringazas kozben hasznalnam. Ez elgondolkodtato. Mert tenyleg megtort eddig minden fulesem kabele. Bonyolult az elet. Meg szetnezek, aztan majd meglatom.
Koszi a valaszokat mindenkinek!
Posted 2009. November 18. - 02:50
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. November 18. - 01:33
ezt tök felesleges megvenned, mégpedig azért, mert ha pl. mezzsebben vagy farmerzsebben, kabátzsebben hordod, akkor óhatatlanul is törik a kábel, és vághatod ki a kukába fél-egy év után. kábeltörésre pedig nincs garancia, és forrasztani se igen egyszerû (én megpróbáltam, fél óra után olyan 100 méterre biztos elhajítottam az egészet a francba..)
a másik meg, hogy az az "elv" gondolom megvan, hogy technikai rendszereknél az adott rendszer "minõsége" (ez lehet sebesség, fényerõ, hangminõség, stb..) mindig a leggyengébb komponens minõségével egyenlõ. (erõs ökölszabály...)
szóval te hiába veszel ilyen csodafülest, ha egyrészt a lejátszód nem a legjobb minõségû (van ilyen egyáltalán?), másrészt meg nem a legjobb minõségben (veszteségesen tömörített hangfile...) hallgatod vele a zenét.
ha jót akarsz, akkor sennheisert, akg-t, sonyt veszel, de nekem pl. a sima panasonic vált be meg a pioneer, sennheiserbõl az összesnek tört a kábele a csatlakozónál.
Posted 2009. November 18. - 01:16
Én a MediaMarkt-ban vettem Sony fülhallgatót 2500 Ft-ért. Valami Turbo rendszer van benne, iszonyat jól szól. Aki eddig meghallgatta, nem hitte el a különbséget a "sima" fölhallgatókhoz képest. Ha gondolod, meg is hallgathatod ha esetleg Pesten jársz.
De hogy 60ezer-ért mit tudhat egy fülhallgató..?:scared:
Posted 2009. November 17. - 22:42
De ha ez ilyen nyilvanvalo, akkor hogy irhatjak oda nyugodtan, hogy Sony? Vagy tenyleg Sony, csak nem mondjuk in USA, hanem in Kong Kong valtozat a por nepnek rosszabb minoseggel, olcsobban?
Üdv.
-Szerintem nyugodtan oda írhatják,attól hogy valamire nem Made in Japan van írva attól az még igen is lehet jó vagy nagyon jó minõségü szerintem.
-Nekem pld van egy ilyen http://theradiokitch...vc_rc838c_3.JPG mûszerem
ami már több mint 20 éves kb 8 kg és még mûködik,ez még igazi Made in Japan Tokyo termék.
-És van egy ilyenem is http://www.sonyszalo...ts/1975-1_b.jpg ez meg Made in Malaysia,de a hangja kiváló K800i hez használom.
Posted 2009. November 17. - 20:26
hallani meg 20 HZ alatt és 20 kHz fölött nemigen hallasz.volt szerencsém egy ilyen teszten részt venni - nálunk a nagy átlag az 50 Hz alatti hangot is csak "érzi" (reng az üveg:D), illetve olyan 17 kHz fölött se igazán tudod érzékelni.
mondjuk egy jó füles vagy hangszóró azért tudja azt a 20Hz-20kHz-t. amik gyengébbek, mondjuk 40-18 kHz, azok érezhetõen rosszabbul szólnak a többi tartományban is...amúgy meg MP3-fülesnél annyira nagy különbség szerintem nincsen, igazán ezek a különbségek egy jó külsõ hangkártyánál és sima cd-nél vagy 5.1 dvd-nél érzékelhetõek, rendes hallgatón...
amúgy meg próbálgasd ki õket, olvasgass utána, hátha van teszt, aztán amelyik kényelmesebb és jobban szól azon a zenei stíluson, amit te általában hallgatsz. elég meglepõ, amikor egy átlagos popszámnál jól szól a füles, aztán otthon meg nézel, hogy a kemény rocknál hol marad a tartomány fele?
Posted 2009. November 17. - 19:08
Posted 2009. November 17. - 16:25
Posted 2009. November 17. - 15:17
Hát mondjuk a vatera-n is van egy és ott az okos kérdés:Egyebkent az hogy lehet, hogy az elozo hsz.-emben emlitett fules boltokban ilyen 60-70ezer, Teszveszen meg 5000?
ez eredeti vagy az ebayes 1500ft-os hongkongi?
Szóval így
Posted 2009. November 17. - 15:04
ez mondjuk érdekes. külföldön meg 5nél is olcsóbb...
Üdv.
-Akkor az is lehet sõt talán biztos hogy kevesebb adó van rajta kûlfõldön mint nálunk + még mindenki ráteszi a maga (nem kis)hasznát stb...:chin:
Posted 2009. November 17. - 01:46
Egyebkent az hogy lehet, hogy az elozo hsz.-emben emlitett fules boltokban ilyen 60-70ezer, Teszveszen meg 5000?
ez mondjuk érdekes. külföldön meg 5nél is olcsóbb...
Posted 2009. November 17. - 01:18
Oldalfüggõ a linkelgetés. Legtöbb helyen csak elég simán kimásolni a címsort. De ahol nem ott meg jobbgomb-> hivatkozás címének másolása (firefoxban), IEben meg jobbgomb>tulajodnságok és ott a link.
Üdv.
-Megtaláltam és pont erre gondoltam!
-Nagyon köszönöm a segítséget örök hála.....:beer:
-A fílmajánlóba már gyorsan be is linkeltem amit akartam.
Posted 2009. November 17. - 01:04
Posted 2009. November 17. - 00:57
Vazz... hogy Neked milyen igazad van.
Koszi a gyors valaszt.
Nem voltam ilyen teren valogatos. Mindig ilyen 1000,-Ft-os fuleseim voltak. Megvoltam azokkal is. De most kiprobalom ezt az in-ear cuccot. Egyebkent az hogy lehet, hogy az elozo hsz.-emben emlitett fules boltokban ilyen 60-70ezer, Teszveszen meg 5000?
Üdv.
-A teszvesz az valami használtcikk csereberélõ?
-Csak azért mert szerintem az valszinü hogy használt meg szét van hajtva és lehet hogy már nem tökéletes vagyis majdnem kuka?:chin:
Posted 2009. November 17. - 00:50
Atesz, simán ha bemásolsz egy www.valami.hu vagy http://ize.hu formátumú szöveget, a fórummotor kattinthatóvá alakítja át
Üdv.
-Oké ezt értem meg ezzel nem is volt gondom,viszont lehet hogy rosszúl tettem fel a kérdésem,én arra gondoltam hogy ha találok valami cuccot egy honlapon jól elrejtve valami al menüben és azt meg szeretném mutatni másoknak is,én annak a konkrét lapnak vagy oldalnak a linkjére gondoltam ami pont azt az oldalt és azt a cuccot adja be vagy jelöli amit találtam az meg valami hosszabb szöveg szokott lenni betü szám meg írásjelek sokasága,kb olyan mint amikor itt a fórumon egy másik topik címét adjuk meg.
-Adott lapra vagy oldalra mutató link vagy mi volt a neve annó?
Posted 2009. November 17. - 00:45
Koszi a gyors valaszt.
Nem voltam ilyen teren valogatos. Mindig ilyen 1000,-Ft-os fuleseim voltak. Megvoltam azokkal is. De most kiprobalom ezt az in-ear cuccot. Egyebkent az hogy lehet, hogy az elozo hsz.-emben emlitett fules boltokban ilyen 60-70ezer, Teszveszen meg 5000?
Posted 2009. November 17. - 00:28
szerintem ne adatok alapján vásárolj, úgyis azt írnak rá amit akarnak. próbáld ki és amelyik füles neked szépen szól azt vedd. ízlés dolga is. sokan esküsznek erre-arra míg másoknak ugyanaz tök nem bejövõs.
Atesz, simán ha bemásolsz egy www.valami.hu vagy http://ize.hu formátumú szöveget, a fórummotor kattinthatóvá alakítja át