Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Mivel egész nap gép elõtt ülök a munkahelyemen, így hétközben max. 1-2 óra netezés, vagy film nézés. Játék elvétve. Most 17-es van, de ezt vissza kell vinnem leltár miatt...
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Mire fogod használni?

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Üdv!

Monitor vásárlás elõtt állok. 19-es körüli méretet szeretnék, max 40ezer forintért, de minél olcsóbb annál jobb :) Milyen márkát érdemes, milyet ne vegyek?

Elõre is kösz, Gábor
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Ha meg is veszem, nehogy azt gondoljatok, hogy boltbol.:) A Teszveszes is ugyanaz a forma, szoval azt fogom megvenni, mert iazabol ezt a fulbedugos rendszert akarom kiprobalni hosszutavon. Egyszer volt a fulemben haver Sony Ericcsonhoz valo fulese, az nagyon bejott.
Ja... mondjuk farmerzseb, meg bringazas kozben hasznalnam. Ez elgondolkodtato. Mert tenyleg megtort eddig minden fulesem kabele. Bonyolult az elet. Meg szetnezek, aztan majd meglatom.
Koszi a valaszokat mindenkinek!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en is ugy vagyok vele hogy inkabb legyen kenyelmes mint szoljon 5%-kal szebben, ugysem a tokeletes hangzasra vagyom egy fulbedugos vacaktol. ha nem recseg es normalisan hallani benne a zenet az mar pont eleg, a tobbi nagyjabol folosleges.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
PBG: most olvastam el, milyen fülesrõl van szó...60 rugóért már egy jó, csodatrükkel x.1-re is képes, minõségi házimozi fejest, vagy egy profi dj fejest vagy egy elég jó stúdiófejest is kapsz. de ha nincs otthon sokmillió forintos rendszered és a legminõségibb felvételeid, akkor felelsleges mindegyk.:D

ezt tök felesleges megvenned, mégpedig azért, mert ha pl. mezzsebben vagy farmerzsebben, kabátzsebben hordod, akkor óhatatlanul is törik a kábel, és vághatod ki a kukába fél-egy év után. kábeltörésre pedig nincs garancia, és forrasztani se igen egyszerû (én megpróbáltam, fél óra után olyan 100 méterre biztos elhajítottam az egészet a francba..)

a másik meg, hogy az az "elv" gondolom megvan, hogy technikai rendszereknél az adott rendszer "minõsége" (ez lehet sebesség, fényerõ, hangminõség, stb..) mindig a leggyengébb komponens minõségével egyenlõ. (erõs ökölszabály...)

szóval te hiába veszel ilyen csodafülest, ha egyrészt a lejátszód nem a legjobb minõségû (van ilyen egyáltalán?), másrészt meg nem a legjobb minõségben (veszteségesen tömörített hangfile...) hallgatod vele a zenét.

ha jót akarsz, akkor sennheisert, akg-t, sonyt veszel, de nekem pl. a sima panasonic vált be meg a pioneer, sennheiserbõl az összesnek tört a kábele a csatlakozónál.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.672 hozzászólás
ProBikeGear !
Én a MediaMarkt-ban vettem Sony fülhallgatót 2500 Ft-ért. Valami Turbo rendszer van benne, iszonyat jól szól. Aki eddig meghallgatta, nem hitte el a különbséget a "sima" fölhallgatókhoz képest. Ha gondolod, meg is hallgathatod ha esetleg Pesten jársz.
De hogy 60ezer-ért mit tudhat egy fülhallgató..?:scared:
Marci

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

De ha ez ilyen nyilvanvalo, akkor hogy irhatjak oda nyugodtan, hogy Sony? Vagy tenyleg Sony, csak nem mondjuk in USA, hanem in Kong Kong valtozat a por nepnek rosszabb minoseggel, olcsobban?

Üdv.

-Szerintem nyugodtan oda írhatják,attól hogy valamire nem Made in Japan van írva attól az még igen is lehet jó vagy nagyon jó minõségü szerintem.

-Nekem pld van egy ilyen http://theradiokitch...vc_rc838c_3.JPG mûszerem
ami már több mint 20 éves kb 8 kg és még mûködik,ez még igazi Made in Japan Tokyo termék.

-És van egy ilyenem is http://www.sonyszalo...ts/1975-1_b.jpg ez meg Made in Malaysia,de a hangja kiváló K800i hez használom.
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
fejhallgatóból én az AKG-re esküszöm, a fülesei nem tetszettek. abból 3000 forintig a panasonic vált be nagyon (a basszuslyukas:D), 5 rugóig meg most egy pioneer-t vettem, az is szépen szól..

hallani meg 20 HZ alatt és 20 kHz fölött nemigen hallasz.volt szerencsém egy ilyen teszten részt venni - nálunk a nagy átlag az 50 Hz alatti hangot is csak "érzi" (reng az üveg:D), illetve olyan 17 kHz fölött se igazán tudod érzékelni.

mondjuk egy jó füles vagy hangszóró azért tudja azt a 20Hz-20kHz-t. amik gyengébbek, mondjuk 40-18 kHz, azok érezhetõen rosszabbul szólnak a többi tartományban is...amúgy meg MP3-fülesnél annyira nagy különbség szerintem nincsen, igazán ezek a különbségek egy jó külsõ hangkártyánál és sima cd-nél vagy 5.1 dvd-nél érzékelhetõek, rendes hallgatón...

amúgy meg próbálgasd ki õket, olvasgass utána, hátha van teszt, aztán amelyik kényelmesebb és jobban szól azon a zenei stíluson, amit te általában hallgatsz. elég meglepõ, amikor egy átlagos popszámnál jól szól a füles, aztán otthon meg nézel, hogy a kemény rocknál hol marad a tartomány fele?:D

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
De ha ez ilyen nyilvanvalo, akkor hogy irhatjak oda nyugodtan, hogy Sony? Vagy tenyleg Sony, csak nem mondjuk in USA, hanem in Kong Kong valtozat a por nepnek rosszabb minoseggel, olcsobban?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
sonynál nem tom hogy van de pl AKG meg Sennheiser van ebayen eredeti ilyen áron. Utóbbi nem is hongkongból hanem UK.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Egyebkent az hogy lehet, hogy az elozo hsz.-emben emlitett fules boltokban ilyen 60-70ezer, Teszveszen meg 5000?

Hát mondjuk a vatera-n is van egy és ott az okos kérdés:
ez eredeti vagy az ebayes 1500ft-os hongkongi?
Szóval így ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

ez mondjuk érdekes. külföldön meg 5nél is olcsóbb...

Üdv.

-Akkor az is lehet sõt talán biztos hogy kevesebb adó van rajta kûlfõldön mint nálunk + még mindenki ráteszi a maga (nem kis)hasznát stb...:chin:

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Egyebkent az hogy lehet, hogy az elozo hsz.-emben emlitett fules boltokban ilyen 60-70ezer, Teszveszen meg 5000?

ez mondjuk érdekes. külföldön meg 5nél is olcsóbb...

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

Oldalfüggõ a linkelgetés. Legtöbb helyen csak elég simán kimásolni a címsort. De ahol nem ott meg jobbgomb-> hivatkozás címének másolása (firefoxban), IEben meg jobbgomb>tulajodnságok és ott a link.

Üdv.

-Megtaláltam és pont erre gondoltam!:)
-Nagyon köszönöm a segítséget örök hála.....:beer:

-A fílmajánlóba már gyorsan be is linkeltem amit akartam.:D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Oldalfüggõ a linkelgetés. Legtöbb helyen csak elég simán kimásolni a címsort. De ahol nem ott meg jobbgomb-> hivatkozás címének másolása (firefoxban), IEben meg jobbgomb>tulajodnságok és ott a link.

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

Vazz... hogy Neked milyen igazad van.:D
Koszi a gyors valaszt.
Nem voltam ilyen teren valogatos. Mindig ilyen 1000,-Ft-os fuleseim voltak. Megvoltam azokkal is. De most kiprobalom ezt az in-ear cuccot. Egyebkent az hogy lehet, hogy az elozo hsz.-emben emlitett fules boltokban ilyen 60-70ezer, Teszveszen meg 5000?

Üdv.

-A teszvesz az valami használtcikk csereberélõ?
-Csak azért mert szerintem az valszinü hogy használt meg szét van hajtva és lehet hogy már nem tökéletes vagyis majdnem kuka?:chin:

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

Atesz, simán ha bemásolsz egy www.valami.hu vagy http://ize.hu formátumú szöveget, a fórummotor kattinthatóvá alakítja át ;)

Üdv.

-Oké ezt értem meg ezzel nem is volt gondom,viszont lehet hogy rosszúl tettem fel a kérdésem,én arra gondoltam hogy ha találok valami cuccot egy honlapon jól elrejtve valami al menüben és azt meg szeretném mutatni másoknak is,én annak a konkrét lapnak vagy oldalnak a linkjére gondoltam ami pont azt az oldalt és azt a cuccot adja be vagy jelöli amit találtam az meg valami hosszabb szöveg szokott lenni betü szám meg írásjelek sokasága,kb olyan mint amikor itt a fórumon egy másik topik címét adjuk meg.
-Adott lapra vagy oldalra mutató link vagy mi volt a neve annó?

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Vazz... hogy Neked milyen igazad van.:D
Koszi a gyors valaszt.
Nem voltam ilyen teren valogatos. Mindig ilyen 1000,-Ft-os fuleseim voltak. Megvoltam azokkal is. De most kiprobalom ezt az in-ear cuccot. Egyebkent az hogy lehet, hogy az elozo hsz.-emben emlitett fules boltokban ilyen 60-70ezer, Teszveszen meg 5000?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
gyanítom semmiben, mivel nem vagy kutya és nem hallod a 20kHz fölötti hangokat.
szerintem ne adatok alapján vásárolj, úgyis azt írnak rá amit akarnak. próbáld ki és amelyik füles neked szépen szól azt vedd. ízlés dolga is. sokan esküsznek erre-arra míg másoknak ugyanaz tök nem bejövõs.

Atesz, simán ha bemásolsz egy www.valami.hu vagy http://ize.hu formátumú szöveget, a fórummotor kattinthatóvá alakítja át ;)