Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
no latjatok ezek eredekelnek engem
valamelyik samsungrol kiderult ilyen infokbol, hogy nem mutatja a lejatszando idot

tehat minnel csocsosabb annal jobb.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Ezt az ad hoc dolgot nézegetem, de egyelõre minimális amit értek a szövegbõl.

próbáld ezt: http://lacy.hu/windo...oc_wifi_halozat

de lehet gyorsabb lekapcsolni az egyiket, kivenni a HDD-t, berakni a másikba, lemásolni a fileokat, aztán visszarakni.:D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

vagy mindkét gépet rákötöd a routerre és megosztod a másolni kívánt fájlokat

Sajnos ez nem jó, mert a semmi közepén szeretném összekötni a két gépet. :)

Ezt az ad hoc dolgot nézegetem, de egyelõre minimális amit értek a szövegbõl.

A sebesség mindent megold.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Köszi, ez lesz a gond, router-pc kapcsolatra volt használva a kábel.

vagy mindkét gépet rákötöd a routerre és megosztod a másolni kívánt fájlokat

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

ha olyan kábeled van, amit PC-switch/hub, router-switch/hub vagy router-pc kapcsolatra használtál (tehát egyenes kötésû), akkor az nem lesz nyerõ.

de ha olyan, ami két switch vagy két pc között volt eddig is (keresztkötésû, cross-link), akkor azt be kell jól dugni, aztán itt vannak leírva okosságok. de ha van bennük wifi, akkor egy ad-hocot ott gyorsabb összelõni, errõl is sok leírás van a neten...

Köszi, ez lesz a gond, router-pc kapcsolatra volt használva a kábel.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Tig: az a mondás még mindig igaz,hogy minél olcsóbb, annál jobb benne az ilyen másolt, számítógépes formátumokat vivõ dekóder.:D

nekünk sony van, csak sima dvd-s, az megeszik minden másolt dvd-t, de ugyanúgy utálja a verbatim lemezeket, mint a laptopom és a samsung asztali írom..én nem tudom, mi van a verbatim lemezekkel, pedig elvileg elég jó minõségûek...az LG, az meg tényleg mindent megeszik...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

divx xvid? mp3 lejatszasara alkalmas
scartos tv-vel osszekapcsolhato dvd lejatszot keresek elegge gyorsan.

kb 15-20-ig

nem tudom most mi a helyzet de régebben a "nagyok" nem szerették megenni a mindenféle írott cuccokat. (feliratos neten "vásárolt" tartalmak pl) Asszony Pana felvevõs cucca mellé kellett venni egy occsó LG-t. az kb mindent visz.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ha olyan kábeled van, amit PC-switch/hub, router-switch/hub vagy router-pc kapcsolatra használtál (tehát egyenes kötésû), akkor az nem lesz nyerõ.

de ha olyan, ami két switch vagy két pc között volt eddig is (keresztkötésû, cross-link), akkor azt be kell jól dugni, aztán itt vannak leírva okosságok. de ha van bennük wifi, akkor egy ad-hocot ott gyorsabb összelõni, errõl is sok leírás van a neten...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Lenne egy teljesen amatõr kérdésem. Összeszeretnék kötni két laptopot, van olyan kábelem amin a net jön és mindkét felét be lehet dugni mindegyik gépbe (ennyire amatõr vagyok, hogy még a kábel nevét sem tudom :) ). Ezzel egyáltalán össze lehet kötni a gépeket? Szerintem igen, mert mindkét gép jelez valamilyen hálózatot, de nem látják egymást (tûzfalak kikapcsolva). Mit kell ahhoz tennem, hogy az egyik géprõl a másikra tudjak másolni?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Tök mindegy, amelyiken van SCART és passzol a többi bútorhoz.

10-ért már van lg philips samsung panasonic, 13-tól meg van sony meg az elõbbieik ilyen usb csatlakozóval, amin keresztül tudsz jól képeket vetíteni meg ilyesmi...tökmindegy, ami szimpatikus. mi philipset vettünk most ajándékba, mert azon volt scart és mert az nem zongoralakkfekete volt.:D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Tök mindegy, amelyiken van SCART és passzol a többi bútorhoz.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Hogyan lehet a pagefile.sys-t átirányítani más helyre?
A netezõs gépemben van egy kis kapacitású SSD az egyik IDE csatlakozóba dugva, eddig azon volt, de mostanság kevésnek bizonyul és átraknám valahogy a vinyóra, de nem engedi (a windows usb-s merevlemezrõl fut).
A szokásos módon próbáltam (My Computer, Properties, Advanced, Performance, stb.), el is fogadja, de újraindítás után ugyanúgy ragaszkodik az addigi helyéhez. Fizikailag sajnos nem tudom kiszedni, mivel a mini itx-es lap ebben a felállásban (usb-s vinyó) mindenképpen igényli valamilyen IDE eszköz jelenlétét (aminek okát szintén nem tudom).

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
divx xvid? mp3 lejatszasara alkalmas
scartos tv-vel osszekapcsolhato dvd lejatszot keresek elegge gyorsan.

kb 15-20-ig

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Valaki tud neme adni/linkelni jó Safari böngészõ skin-eket?

nagyon hálás lennék

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
LóFarkas: Talán ezen a címen találsz olyasmit, amit szeretnél...

--Trifo

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

LóFarkas: asszem mégis rosszul emlékeztem. Nem ez a kattogós, hanem az elõdje volt. A szóban forgó darab IBM KB-8926 tipusszámot visel.

--Trifo

Igen, ez sztem is egy késõbbi típus lesz.
Ami nekem kéne, az egy batár nagy közel 3 kilós dög a kilencvenes évek elejérõl, pingpongasztalnyi alapterülettel és ilyen rugós billentyûkkel.
A tiéd meg egy ilyen, ha jól sejtem, gumikupolás billentyûkkel.

Sebaj, kösz h utánanéztél.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

NFS Porche XP alatt sem mûködik a gimme.dll törléséig, próbáld ki, hogy ezt kitörlöd a játék könyvtárából, hátha, vagy futtasd XP-módban. Az is elképzelhetõ, hogy valamilyen funkciót nem tud a GMA950-es és azért nem indulnak el / a játék nem támogatja mint VGA-t.

Kipróbáltam a Starcraftot is.

Gépigény:
CPU:Pentium 90 MHz or higherRAM:16 MB RAMVGA:DirectX-Compatible SVGA Video Card (DirectX-compatible)OS:Windows 95/98/NTHDD:80 MBHang:DirectX-compatible sound card for audio
Na most ennél is full ugyanazt csinálja, mint az összes többi játéknál, (rundll32 60%on, de nem történik semmi) kivéve LFS és Vice City.
WTF???
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Állítólag jobb rajta gépelni mint a most szokványos membránosokon. Kb. annyi h egyértelmûbben érezni h mikor nyomtál le egy billentyût. Persze az egésznek csak akkor van jelentõsége ha vakon gépelsz.

középsuliban volt olyan óránk, h. gyors- és gépírás, amit egy orosz származású tanárnõ, Tánya néni meg az akcentusa tartott.. na ez az akcentus hasított rendesen.
-nyomjátok lé äz o betut.
-nyomom.
-Feerenc! nemjo. az o betut.
-nyomomnyomom!
-Feerenc, mägä szorukozik Veelem.. äzt mondtäm, az oo betut nyomja le, erre mägä lenyomja az o betut.
-igen.
-de Een az o-ra gondoltam! tudja: o a b c...

volt vidámság:)

on..

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
LóFarkas: asszem mégis rosszul emlékeztem. Nem ez a kattogós, hanem az elõdje volt. A szóban forgó darab IBM KB-8926 tipusszámot visel.

--Trifo

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

Engem érdekelne hogy miért jó ez a fajta billentyûzet amit lófarkas írt?

Állítólag jobb rajta gépelni mint a most szokványos membránosokon. Kb. annyi h egyértelmûbben érezni h mikor nyomtál le egy billentyût. Persze az egésznek csak akkor van jelentõsége ha vakon gépelsz.