Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2009. December 24. - 09:01
valamelyik samsungrol kiderult ilyen infokbol, hogy nem mutatja a lejatszando idot
tehat minnel csocsosabb annal jobb.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2009. December 24. - 02:44
Ezt az ad hoc dolgot nézegetem, de egyelõre minimális amit értek a szövegbõl.
próbáld ezt: http://lacy.hu/windo...oc_wifi_halozat
de lehet gyorsabb lekapcsolni az egyiket, kivenni a HDD-t, berakni a másikba, lemásolni a fileokat, aztán visszarakni.
Posted 2009. December 24. - 02:09
Sajnos ez nem jó, mert a semmi közepén szeretném összekötni a két gépet.vagy mindkét gépet rákötöd a routerre és megosztod a másolni kívánt fájlokat
Ezt az ad hoc dolgot nézegetem, de egyelõre minimális amit értek a szövegbõl.
A sebesség mindent megold.
Posted 2009. December 24. - 02:07
vagy mindkét gépet rákötöd a routerre és megosztod a másolni kívánt fájlokatKöszi, ez lesz a gond, router-pc kapcsolatra volt használva a kábel.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2009. December 24. - 01:54
Köszi, ez lesz a gond, router-pc kapcsolatra volt használva a kábel.ha olyan kábeled van, amit PC-switch/hub, router-switch/hub vagy router-pc kapcsolatra használtál (tehát egyenes kötésû), akkor az nem lesz nyerõ.
de ha olyan, ami két switch vagy két pc között volt eddig is (keresztkötésû, cross-link), akkor azt be kell jól dugni, aztán itt vannak leírva okosságok. de ha van bennük wifi, akkor egy ad-hocot ott gyorsabb összelõni, errõl is sok leírás van a neten...
Posted 2009. December 24. - 01:50
nekünk sony van, csak sima dvd-s, az megeszik minden másolt dvd-t, de ugyanúgy utálja a verbatim lemezeket, mint a laptopom és a samsung asztali írom..én nem tudom, mi van a verbatim lemezekkel, pedig elvileg elég jó minõségûek...az LG, az meg tényleg mindent megeszik...
Posted 2009. December 24. - 01:47
nem tudom most mi a helyzet de régebben a "nagyok" nem szerették megenni a mindenféle írott cuccokat. (feliratos neten "vásárolt" tartalmak pl) Asszony Pana felvevõs cucca mellé kellett venni egy occsó LG-t. az kb mindent visz.divx xvid? mp3 lejatszasara alkalmas
scartos tv-vel osszekapcsolhato dvd lejatszot keresek elegge gyorsan.
kb 15-20-ig
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. December 24. - 01:36
de ha olyan, ami két switch vagy két pc között volt eddig is (keresztkötésû, cross-link), akkor azt be kell jól dugni, aztán itt vannak leírva okosságok. de ha van bennük wifi, akkor egy ad-hocot ott gyorsabb összelõni, errõl is sok leírás van a neten...
Posted 2009. December 24. - 01:26
Posted 2009. December 24. - 01:18
Tök mindegy, amelyiken van SCART és passzol a többi bútorhoz.
10-ért már van lg philips samsung panasonic, 13-tól meg van sony meg az elõbbieik ilyen usb csatlakozóval, amin keresztül tudsz jól képeket vetíteni meg ilyesmi...tökmindegy, ami szimpatikus. mi philipset vettünk most ajándékba, mert azon volt scart és mert az nem zongoralakkfekete volt.
Posted 2009. December 23. - 23:20
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2009. December 23. - 23:18
A netezõs gépemben van egy kis kapacitású SSD az egyik IDE csatlakozóba dugva, eddig azon volt, de mostanság kevésnek bizonyul és átraknám valahogy a vinyóra, de nem engedi (a windows usb-s merevlemezrõl fut).
A szokásos módon próbáltam (My Computer, Properties, Advanced, Performance, stb.), el is fogadja, de újraindítás után ugyanúgy ragaszkodik az addigi helyéhez. Fizikailag sajnos nem tudom kiszedni, mivel a mini itx-es lap ebben a felállásban (usb-s vinyó) mindenképpen igényli valamilyen IDE eszköz jelenlétét (aminek okát szintén nem tudom).
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Posted 2009. December 23. - 21:39
scartos tv-vel osszekapcsolhato dvd lejatszot keresek elegge gyorsan.
kb 15-20-ig
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2009. December 23. - 17:43
Posted 2009. December 23. - 13:48
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2009. December 23. - 11:29
Igen, ez sztem is egy késõbbi típus lesz.LóFarkas: asszem mégis rosszul emlékeztem. Nem ez a kattogós, hanem az elõdje volt. A szóban forgó darab IBM KB-8926 tipusszámot visel.
--Trifo
Ami nekem kéne, az egy batár nagy közel 3 kilós dög a kilencvenes évek elejérõl, pingpongasztalnyi alapterülettel és ilyen rugós billentyûkkel.
A tiéd meg egy ilyen, ha jól sejtem, gumikupolás billentyûkkel.
Sebaj, kösz h utánanéztél.
Posted 2009. December 23. - 10:03
Kipróbáltam a Starcraftot is.NFS Porche XP alatt sem mûködik a gimme.dll törléséig, próbáld ki, hogy ezt kitörlöd a játék könyvtárából, hátha, vagy futtasd XP-módban. Az is elképzelhetõ, hogy valamilyen funkciót nem tud a GMA950-es és azért nem indulnak el / a játék nem támogatja mint VGA-t.
Gépigény:
CPU:Pentium 90 MHz or higherRAM:16 MB RAMVGA:DirectX-Compatible SVGA Video Card (DirectX-compatible)OS:Windows 95/98/NTHDD:80 MBHang:DirectX-compatible sound card for audio
Na most ennél is full ugyanazt csinálja, mint az összes többi játéknál, (rundll32 60%on, de nem történik semmi) kivéve LFS és Vice City.
WTF???
Posted 2009. December 23. - 01:22
Állítólag jobb rajta gépelni mint a most szokványos membránosokon. Kb. annyi h egyértelmûbben érezni h mikor nyomtál le egy billentyût. Persze az egésznek csak akkor van jelentõsége ha vakon gépelsz.
középsuliban volt olyan óránk, h. gyors- és gépírás, amit egy orosz származású tanárnõ, Tánya néni meg az akcentusa tartott.. na ez az akcentus hasított rendesen.
-nyomjátok lé äz o betut.
-nyomom.
-Feerenc! nemjo. az o betut.
-nyomomnyomom!
-Feerenc, mägä szorukozik Veelem.. äzt mondtäm, az oo betut nyomja le, erre mägä lenyomja az o betut.
-igen.
-de Een az o-ra gondoltam! tudja: o a b c...
volt vidámság:)
on..
Posted 2009. December 23. - 01:00
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2009. December 23. - 00:25
Engem érdekelne hogy miért jó ez a fajta billentyûzet amit lófarkas írt?
Állítólag jobb rajta gépelni mint a most szokványos membránosokon. Kb. annyi h egyértelmûbben érezni h mikor nyomtál le egy billentyût. Persze az egésznek csak akkor van jelentõsége ha vakon gépelsz.