Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
CAT 5 kábel kell neked.
trifo thx.
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
miféle kábelt kell nekem kérnem a boltban, ha csak egy sima, ~40 méteres hálózati kábelt szeretnék egy számítógép és egy router közé eszkábálni? csak maga a kábel kell, csatlakozó meg krimpelõfogó van..

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

Pendrive gond:
"A meghajtóban lévõ lemez nincs formázva. Kívánja most megformázni?"
mivel nincs rajt semmi fontos, ám legyen
"A lemez nem formázható"

Nem írásvédett. Lehet evvel kezdeni valamit, hogy mûködjön? :(

Linux segített. Az alatt sikerült újrapartícionálni/formázni.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
az miért van, hogy minden bekapcsolás után a notimom a feljövõ ablak szabad helyet követel a merevlemezen? Én minden nap törlök 2 filmet, de azok másnap ismét megjelennek a merevlemezen:confused:

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
Pendrive gond:
"A meghajtóban lévõ lemez nincs formázva. Kívánja most megformázni?"
mivel nincs rajt semmi fontos, ám legyen
"A lemez nem formázható"

Nem írásvédett. Lehet evvel kezdeni valamit, hogy mûködjön? :(

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
_kz_: itt egy topic: http://forum.dsmg600...4328.html#p4242
van benne egy script, ami a fonz féle hdd toolt és fantool-t használja. Érdemes végigolvasni az egészet. Én nem használok ilyet, mert ahol a kütyü van, ott zúgolódhat magának, ha akar.

iljics: Ójeóje!!! trifo75 kukac gmail pont kom

--Trifo

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Amit kicsit sajnálok, az a Csík zenekar teljes diszkográfiája volt, és mivel azóta nincs már Darkside, nem is tudom, hogy...

Ha mondasz egy mail címet küldök kariajit! ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
Trifo, a DNS-323 esetében mi a legtutibb módszer üresjáratban a HDD lepörgetésre és a ventillátor fordulatának szabályzására?
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Nem volt meg, de végül megtaláltam azt a két tetves kernel modult a neten (korábban többször is tettem sikertelen kisérleteket). Amit kicsit sajnálok, az a Csík zenekar teljes diszkográfiája volt, és mivel azóta nincs már Darkside, nem is tudom, hogy...

De a lényeg, hogy elvileg tudok mountolni NTFS-re formázott USB diszket a DNS-323-as hálózati tárolómra, de csak a kernel modult tudtam rátölteni, mert 200km mégiscsak túl sok ahhoz, hogy fizikai eszközt is csatlakoztatni tudjak.

--Trifo

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
GetDataBack gondolom már megvolt?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Na, kollégák, most én voltam balfasz.

Akartam egy diszk klónt csinálni a kis USB-s diszkemre és azt gondoltam, hogy a Paragon partition manager ezt egy fáljba fogja tenni. De nem. Nekilátott felülírni a diszket úgy ahogy volt.

Namost, volt (van) ezen a diszken kettõ darab picsányi kis fálj, ami tényleg kellene, de a szabvány filevisszaállító programok nem nagyon fognak segíteni, mert nem az általuk támogatott szokvány adatformátumról van szó: 2 db ARM archhitekturájú Linux kernel modul. Erre van-é ötlete a nagyérdemûnek?

--Trifo

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

Ha a nyomtatód kizárólag GDI-ül ért, akkor szükséged lesz valamire, ami beszéli azt a nyelvet. Ha ezt a fent linkelt hardver tudja, akkor jó lesz.

--Trifo

elvileg a mostani eszköz is beszéli a GDI-t, de valamiért csak a hp nyomtatóknak...

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Ha a nyomtatód kizárólag GDI-ül ért, akkor szükséged lesz valamire, ami beszéli azt a nyelvet. Ha ezt a fent linkelt hardver tudja, akkor jó lesz.

--Trifo

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
van nekem egy nyomtatóm: KonicaMinolta 1350w
meg egy nyomtatószerver: trendnet TE100-P21

akármit csinálok, nem jó, pedig milliószor állítottam már be, win7 alapból viszi a nyomtatót, xp-re meg simán felmegy a driver. utánanéztem, és elvileg ez ilyen GDI-s nyomtató (???), de a nyomtatószerver azt nem támogatja, csak bizonyos hp nyomtatók esetén...megnéztem ezzel a kiskubai-féle bonjour szoftverrel, az is úgy állítja be, ahogy be kell, de az se mûkõdik...van valami mód, hogy mûködjön ez így, vagy mindenképp be kell szereznem pl. egy ilyet:

http://www.edimax.co..._id=7&pl2_id=34

?

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,354 posts
Webmesterek; van olyan galéria-program (album?) mellyel sok képet egyszerûen tudok publikálni a weben, és a vezérlõelemeket nem csak elõre megírt sémák alapján tudom kiválasztani, hanem saját grafikai elemeket is beilleszthetek? Tehát mondjuk a gyári "tovább" nyíl helyett egy saját rajzolású háromszöget pakolok be, stb....

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
óccsó szar dvd kell, az a söralátétet is lejácca....

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Én se.

Ha szánsz rá idõt itt majd' mindent megtalálsz egy rakás játékosról:

http://www.m4p.hu/in...age=players.php

Mer' egy állat vagyok !

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Technika márkájú bármit én nem vennék. soha
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
én is kerestem most dvd playat és az volt a bajom hogy a nagyokra nem is nagyon volt ráírva hogy xvidet támogat :S vagy ami divxet tud az tudja azt is?
mindenesetre találtam két megoldást
az egyik valami Sencor márkájú csoda ezer csatlakozóval Divx, xvid, usb, sub, srt stb. 8ezer pénz lesz 27-tõl a metróban
a másikat meg tescoban láttam Technika néven. ugyanaz mint a fenti csak kártyaolvasó is van benn. 8500huf

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

próbáld ezt: http://lacy.hu/windo...oc_wifi_halozat

de lehet gyorsabb lekapcsolni az egyiket, kivenni a HDD-t, berakni a másikba, lemásolni a fileokat, aztán visszarakni.:D

Köszönöm, végre egy normális leírás.

A sebesség mindent megold.