Jelentkezz be Regisztrálj
Autók - hírek, vágyak és a többi
Írta 2007. március 29. - 12:48
Miért kell mindig abból kiindulni, hogy valaki csak azért vesz jó kocsit, mert sznob. Tipikus magyar irigység.
Pedig valószínûleg van különbség egy M6-os és egy Felicia között másban is, mint az ár.
Írta 2007. március 29. - 12:46
Ésszerûségrõl beszélek. Én nem vennék szalonból autót.
Én is ezt az elvet követtem. A jelenlegi a 3. Saab-om, amit pár hónaposan pár ezer km-rel vettem úgy, hogy igazi tulajdonosa még nem volt. Az elsö nagy értékcsökkenést így nem én viselem. Mindet szalonban pezsgövel vehettem át.
Írta 2007. március 29. - 12:45
OFFOFF
Valóban nem helyes, ha a cél a meggazdagodás.
De lehet eredmény.
Ennyi. Köszi Hozé!
Írta 2007. március 29. - 12:42
én meg kénytelen vagyok mindkettõt mostanában ... bár az autóval is úgy vagyok, hogy "mert kell" , nem azért, hogy mutassam milyen pénzes vagyok meg a farkam sem akkora, hogy kocsival kelljen növeszteni remélem (jó,a kocsi nem csak az enyém,a családi...)pl én sem.....igaz nem csirke kategóriában, kicsit ocsóbbért de csak újat.....igaz bringát/alkatrészt se vesek használtan ---csak eladok
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. március 29. - 12:41
Valóban nem helyes, ha a cél a meggazdagodás.
De lehet eredmény.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2007. március 29. - 12:41
nem...legalábbis vannak kivételekHa annyi penzed lenne hidd el mogy megtenned
Az a baj, hogy amig az embernek nincs sok penze, azt hiszi magarol, hogy o nem lenne olyan mint a tobbi gazdag. Pedig dehogynem.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. március 29. - 12:39
Mások a céljaink Vole - szerencsémre...Nem errol van szo. Egyszeruen egy bizonyos szint folott ha az ember megteheti hogy uj autot vegyen, akkor meg is veszi
Te inkabb azt nem tudod elkepzelni hogy eljuthatsz egy ilyen szintre
Írta 2007. március 29. - 12:36
Te inkabb azt nem tudod elkepzelni hogy eljuthatsz egy ilyen szintre
I`m as fast as nobody!
Írta 2007. március 29. - 12:34
Nálam az autó semmiféle státusszimbólum szerepet nem játszik (akkor nem ezt a típust választottam volna).
Innentõl ha új autóm is lenne - ami már csak azért sem lesz, mert minden új modell pár hónapig igencsak "bugos" lásd még Rave_Ace régebbi hozzászólását - elsõdleges szempont a funkció - és hogy ne legyen feltûnõ.
Írta 2007. március 29. - 12:29
Az a baj, hogy amig az embernek nincs sok penze, azt hiszi magarol, hogy o nem lenne olyan mint a tobbi gazdag. Pedig dehogynem.
I`m as fast as nobody!
Írta 2007. március 29. - 12:25
pl én sem.....igaz nem csirke kategóriában, kicsit ocsóbbért de csak újat.....igaz bringát/alkatrészt se vesek használtan ---csak eladokÉn ismerek több olyan embert, aki soha nem ülne be más autójába. Mags ívbõl leszarja, hogy a Grand Cherokee évente 1-2 millát veszít. Neki másé nem kell.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. március 29. - 12:25
Nekem is van ismerõsöm, akinek mániája hogy õ legyen "az elsõ aki a vezetõülésbe f*ngik" - és teszi mindezt 2-3 évente.
Írta 2007. március 29. - 12:22
Kalapácsot nem veszel használtan. Ha sok pénzed lesz, autót sem fogsz.
Ez kényszer.
Írta 2007. március 29. - 12:21
???
Ki beszélt itt törvényességrõl? Ésszerûségbõl én nem vennék szalonból autót. ('hope so: egyszer majd keressek annyit, hogy kiguríthassak egy ******* **-t újonnan - más kérdés hogy megtenném-e...)
Én ismerek több olyan embert, aki soha nem ülne be más autójába. Mags ívbõl leszarja, hogy a Grand Cherokee évente 1-2 millát veszít. Neki másé nem kell.
Írta 2007. március 29. - 12:20
???Szerintem lehet annyit keresni törvényesen is...
Ki beszélt itt törvényességrõl? Ésszerûségrõl beszélek. Én nem vennék szalonból autót. ('hope so: egyszer majd keressek annyit, hogy kiguríthassak egy ******* **-t újonnan - más kérdés hogy megtenném-e...)
Írta 2007. március 29. - 12:16
Ismerek ilyeneket...
Írta 2007. március 29. - 12:15
Szerintem lehet annyit keresni törvényesen is...
Mit jelent a törvényesen? Hogy a törvény szerint nem büntethetõ?
Írta 2007. március 29. - 12:11
...Aki meg szalonból vesz autót - bármilyet, bármennyiért - annak úgy kell!
Szerintem lehet annyit keresni törvényesen is...
Írta 2007. március 29. - 11:23
Olee ajánlata nagyon fasza, amennyire én tudom, csak a 2 személy a baj
Már amúgy sem aktuális. Kitti lerakja a jogsit és megkapja.