Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

ez az astra nagyon szep! :)

alapból opel ellenes (is) vagyok, de külsõre tényleg zsír verda! :)

múltkor linkeltétek az a ford connect-et, amibe motort cseréltek...
megtetszettek ezek a kis furgonok. tök jóók!
japánok nem csinálnak hasonlót ugye!?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ez az astra nagyon szep! :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Egyetértek, lehetõség szerint ki kell próbálni; az ember jó idieg fizetni úgyis...
Papírin 75 és 75 110 és 110 le között is már óriási különbségek vannak, de fék/futómû/ergonómia és még sok-sok minden van. Mondjuk én aminek legalább 3 kereke van azt mind kipróbálom :D

kela 308at nem is a négyeshaz hasonlítottam hanem az ötöshöz.

frontway, hányat vezettél amúgy? :) Van pár aminek oldalra is mozog fokozatban de pl ujabbaknak nem ilyen a váltója, bár a 15000 alatt egyszer sem váltotam félre, meg gondolom mások sem sokan. Az urban legendeket (mindet ) q..ra nem szeretem :prosze:
Corsát 3at próbáltam, 1,2; 1,4; 1,7... hátõ... ha utóbbi nem szívó lett volna akkor még so-so; bár fék ***, mûszerek ugyanaz omegáig meg vissza... rém unalmas és nem kellemes volt vezetni õket. Ja, meg 4 ajtós isuzu 1,5 is; na az frankó volt, csak 4 ajtós - igaz, szerelni horror. Opel fornton H astra és zafira amikkel jóba vagyok, bár zafira mellett nem so k minden szól a többi egyterû mellett, távol kelet meg kicsit nyugatabbra tudnak még... (mondjuk egy Corolla verso meg egy C4 Pic között ... ha kipróbálod õket meglátod :prosze: Igaz, mazda5 meg scenic meg touran mellett még ok.)

szerk: ha opc meg, akkor vts is; 9 sec alatt vannak a kis méregzsákok is százon 1 milla alatt is; vagy újak meg 8,3 alatt lightos 1,6 ossal :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

frontway

frontway

vendég

• fórumtag
  • 125 hozzászólás
A francia autóknak egy kalap takonyban turkálás a váltója. Olyat ne! Egyébként is 3 évre vannak tervezve utána szétesnek. C5
Corsából meg van 1.5TD pl.
Corsát azért szeretem, mert 500ért megkapod, igazi kis városi autó, 1.4 motorral már pálára is ajánlható, amelyik nem volt törve az nem is rozsdásodik. Kevés gond van vele. Nekem nincsen, de két ismerõsömnek is van és nagyon meg vannak vele elégedve. Nem tervezik eladni, pedig mind a kettõ B Corsa, tehát elég régi.
Nekem egy 2002 Astra G bertone cabrióm van. 2005-ben hoztam kintrõl és azóta csak a kötelezõ vezérlés és olaj cserén volt +szûrõk.
Hibamentes! Azóta 25ekm ment bele részemrõl.
Itt épp horvátban voltunk vele :)
Scott G-Zero FX, Csepel Royal 3* flip-flop, Bulls Cross Nexus 8

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Pite a két kocsi ára között - a méreteiket is figyelembe véve - nem volt óriási különbség... És nem szeretnék senkit sem meggyõzni, nálunk bevált, használjuk.

szerk: Golv IV meg 308 sztem nem egyidõsek.-> ne hasonlítsuk õket össze.
szerk2: anno cserélhettük volna fullos Xsara Picassora, de nem tettük.--> nem volt szimpi, vagy elõzõ szériás Passatra is annak meg nem lett volna értelme, hiszen 2 autóra van szükség.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
mindig is utáltam a katalógusadatokat.. :)

ha egyben van, és mûködik, onnantól teljesen szubjektív kinek mi a jó, a fontos.

szal innentõl a meggyõzés:) szinte felesleges.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Értem én, de volt egy olyan sejtésem hogy nem árba lévõ autókat hasonlítasz :). C3 vs polo vagy pug308 vs golf5nél nem erre jutnál szerintem ;) (olvass utána, eég totalcarig menni; motorikusan meg a 120lovas bmw-psa közös benzines fincsibb a sima meg az fsnél is állítólag, a lefûrészelt pdtdi meg a 4 hengees hdi között meg megint rengeteg különbség van. Golfban földön ülsz és egyszerû, konzervatív, sportosabbnak szánták(?), bár 308 megint inkább sportos, de 'teljesebb' kicsivel. Eleje idáig jobb mint a 307eseké, mert ott biza akadtak gyerekbetegségek... bár golfba meg 4esbõl átvettek több ott kritizált dolgot is... kinek a pap, kinek papné :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
C3 1.4 hdi meg Golf IV 1.6 benzines.. A Golf sokkal jobban egyben van.. gondolok itt anyagminõségre, úttartásra.. Én jobban szeretem, igaz vezetési élményrõl nemigen tudok beszámolni, mentem mindkettõvel de csak elhagyott útszakaszokon. anyósülésrõl figyelve, viszont látszik a különbség, a Golf tök jó nyaraláshoz ,nagyobb utakra ( autópályán 130-140 kényelmes utazótempó) nem billeg ide-oda, míg a C3 egy lendületes kis kocsi városban ill. Gyõr - Csorna tengelyen, de mind a kárpitok, mind a mûszerfal minõsége gyengébb. Szeretjük mindkettõt, de látszanak a határaik. Szerintem egyiket sem cserélnénk el, mert funkciójukat tökéletesen betöltik.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Ha nem off mi és mi és miért? Nekünk van japán meg francia meg francia (japó nagymuteréké) de a csigazabálók munkája nekem jobban tetszik sokkal :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
nekünk van francia meg német is, de a német gefällt mir viel besser...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

oooo :)
audi.

Attat vágom; atta nem hogy ez emocionális autó hogy jön a listához - de végülis értem már. Ez a német vs franciára hogy nem kell azért mindentõl félni... mindkettõbõl van jó és jóóóxar is :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
oooo :)
audi.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
TT? :chin:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
csak aki egy tt-t néz, az utána nem biztos hogy ilyet vesz :) (sõt, biztos nem)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Azért ha ezt az egyet megengeditek a 2 nagy európai autósnemzet adott kategóriában való összehasonlítását... (és tegyük hozzá hogy arrafele sokkal hazaibb pálya a német autó!) :prosze:
" A felmérésbe az 1999 és 2004 között legalább három évig változatlan formában gyártott és legalább évi 10 000-es darabszámban értékesített típusokat vették be. E feltételeknek végül 92 modellsorozat felelt meg. Az értékelésnél azt vették figyelembe, hogy 1000 gépkocsiból hány hibásodott meg."
http://www.automagaz.../10/1110006.jpg

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát a 1.6 szívó azért nem iszonyú erõs, és autópályán kicsit soványka, ezért aztán taposom neki, hogy haladjuk is. És akkor azért megy :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
simán mozdonynak hívod? :D

én gyárkéménynek :)
ugye a füstölõs dízel erõs.
enyém ül, tiltáson meg csinál füstfelhõt :) magyarul jó autó :D
nemteccõ ember meg szagolhatja, csak sajna nem lódul meg tõle az autó :-) dehát, ez ilyen sport.

Pite: ok.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Az valami festõ nem? Mi köze a kocsikhoz? :D

Ma voltam a mozdonnyal füstpróbázni. Kapott matricát, meg egy zöld fecnit. De hát, azért trükkösek ezek a szakik :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Citroen, Pite?

Picasso, thez.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Citroen, Pite?