Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás

A hír...
http://www.origo.hu/...-honvedseg.html

...és a kommentek
http://origo.blogter...dit-a-honvedseg

Nem valószínû, hogy kacsa a Palik régi autójával mennek.
Kíváncsi leszek mit mûvelnek majd a katona bácsik....
Azért ez nem egy olyan sport, ahol tapasztalat nélkül sokáig lehet játszani.
Illetve igen, de marha drága lesz:)
De látszik, hogy nézik ki mit csinál, a US army-nak dragster csapata van:)

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Külföldi kocsi témához: Ma szert tettem orosz kapcsolatra. Kintrõl lehet hozni UAZt, Nivát és rövid Defendert. Olcsó és Szása mindent elintéz. :D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Iceshark: amiket latsz az M1 -esen, azok altalaban romanok. Nezd csak meg a sofort. Mi eleg sokat jarkaltunk ausztriaba, es az M1 -esen ha nem lattunk minden alkalommal legalabb 50 ilyet, akkor egyet sem. Meg olyan is volt, hogy ideiglenes rendszamos autoval huztak ideiglenes rendszamos lakokocsit. Ket legyet egy csapasra. Es ki tudja mivel volt telepakolva a lakokocsi ;-)
De megegyszer mondom, ezeknek a 95% -a roman.

nyáron m7esen voltam nem keveset. naponta láttam vagy román rendszámos trélert, ami valószínûleg magyar használt autókat szállított. gondolom haza...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Vole, ezért írtam, hogy ez annak jó, méghozzá nem kicsit, aki 1: nem ér rá, vagy nincs kedve foglalkozni, és megér neki ennyit.

Annak nem kicsit jó szolgáltatás.

De mint írtam, én kisebb értékû autókban gondolkodom, abban számoltam, nagy autónál messze megtérül.

Amit vettem golfot(mint alkatrészt) az pl 395 fontba került. Erre nem szívesen fizettem volna ki - ha forgalomba helyeztettem volna - ezt a díjat. (még a szállítást sem!)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Nos, Thez, nem kotelezo rajtuk keresztul vasarolni, de van aki nem tud nemetul, nincs ra ideje hogy mindent elintezzen, nincs kocsija + haverja aki kimegy vele autotnezni ( csak a benzin oda-vissza tobb 10e + visszafele a masik kocsira is benzin ) es meg sorolhatnam.
De ugyan ennyi erovel mondhatod azt is, hogy nem veszel karacsonyfat, mert van kerted es inkabb ultetsz magadnak fenyofat, rajtad ne keressen senki. Igy is lehet nezni a vilagot.

Iceshark: amiket latsz az M1 -esen, azok altalaban romanok. Nezd csak meg a sofort. Mi eleg sokat jarkaltunk ausztriaba, es az M1 -esen ha nem lattunk minden alkalommal legalabb 50 ilyet, akkor egyet sem. Meg olyan is volt, hogy ideiglenes rendszamos autoval huztak ideiglenes rendszamos lakokocsit. Ket legyet egy csapasra. Es ki tudja mivel volt telepakolva a lakokocsi ;-)
De megegyszer mondom, ezeknek a 95% -a roman. Mert ott nincs regado, es erdemes bevinni a sok szart, ami nemetorszagban szo szerint 100 euroba kerul. Nem kis uzlet ez most mindket oldalon. Termeszetesen mi szopunk a regado miatt.

Haver autoja nemetbol kb. 2M volt, szlovak rendszamra. Itthon a duplaja lett volna a regado miatt ( 3,2L sorhat benzin ).
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
bizots hogy vannak erre szervezett autóvásárlási túrák is, sokszor látom õket a pályán

én rendszeresen agybajt kaptam amikor 5-10 német ideglenes rendszámos autó konvojozott elõttem az M1-esen és 100-110el elõztek egy akármit, én meg nem értettem az elején az elsõ miért nem húz már be a kamion elé...hát mert együtt a banda a 10 autóval, alig tudod magad áthámozni rajtuk:) szóval tuti nem állandóan baráti társaságokba futok bele!

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
tapasztalat nincs, mivel bekockáztatás sincs.
Olvasd el, hogy mibõl jön össze az ár!

a fele lehúzás, ha magadnak csinálod, magad tárgyalod le, és mész ki az autóért, akkor a plusz rákerülõ díj 2/3-át megspórolhatod.

a tréler dologra: 100eur-ért kapsz ideiglenes rendszámot kint az autóra, így lábán hazajön :) nincs 160 ezres tréler, csak 30-50 rongy benya.
nincs szolgáltatási díj (250e?! ok, ez a haszna, de ne keressen már rajtam ennyit senki, mikor van lábam, van gázolajam, és szám is :))

mondom úgy, hogy 2 napja lett végigfuttatva az orrom elött egy németországi vásárlás.

és nem utolsó sorban pl egy 3200 euros autót sikerült 2200-ért elhozni!
Szóval autóvásárlás saját kezûleg csak, mint itthon is.

Persze itt most kicsiben gondolkodok. Nem 4-5 millióban, ami itthon 7-8 lehetne, és aprópénz az, amit felsoroltam....
Szóval ha esetleg 4 milliós navigátorról van szó, akkor mea culpa! :)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

naja, onnan, de nem! rajtuk keresztül.

Van veluk mar valami tapasztalatod, vagy miert mondod ezt?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
igaz mert a turbonak nem elektromos a vezerlese
es elektromos szelep sincs a rendszerben /legalabbis nekem nem remlik/

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
naja, onnan, de nem! rajtuk keresztül.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Itthon biztos nem vennek hasznalt autot.
Ha kis motoros autot vennek, akkor szinte biztos hogy innen:
mobile24.hu

Eddig amit nemetorszagbol hoztak haverok, ismerosok, azokkal nem volt meg baj, ellenben a magyarorszagiakkal, mindegyikben volt valami stikli ( az egyik korabban tk -s volt, es ossze lett ganyolva, termeszetesen ezt a kereskedo nem hangoztatta tulzottan ).

Lor: elektronikanal nem tudod beloni igy a turbonyomast
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

A Note azért már 4 méter fölött van, nem az a tipikus kisautó. Ráadásul a Kia Ceed SW sem sokkal drágább.

~2 hete kipróbálhattam egy Ceed kombit - hát basszuskulcs, azért a pénzért pimaszul korrekt mûszaki tartalom (köpjetek le - de elõbb próbáljatok ki egy olyat...).
"In idem flumen bis non descendimus"

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Rendszerváltás
http://inforadio.hu/...fold/hir-241192

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.277 hozzászólás

A Note azért már 4 méter fölött van, nem az a tipikus kisautó. Ráadásul a Kia Ceed SW sem sokkal drágább.

nem tom én mikor asszonynak válogattunk autót az elsõ amit gondoltam a note volt, de beülve kiábrándítóan kicsi volt (a yaris szintén). aztán többek közt ezért is lett belõle fusion, az volt az egyetlen ahol nem ért össze a vállunk egyfolyában.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ha egy 5eft-es ablaktorlo kibir 50ekm-t az nem rossz
a uzemanyag sokkal hamarabb elromlik benne.

van aki eladaskor is karbantartja vasat

ha bele kell nyulni gyujtas miatt elektronikaba akkor man inkabb felsrofolom ott a turbo nyomasat, nem?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.277 hozzászólás

Nézegettem új kisautókat, 5 japán gyártó autóját hasonlítottam össze, mert ha egyszer vennék 90 %, hogy japánt. Egyikbõl sem az alapfelszereltséget, hanem egyel magassab szintet néztem, 1.2-1.4-es motorral. Nissan Note, Toyota Yaris, Mazda 2, Honda Jazz és a Mitsubishi Colt. A Mazda 2 kapásból kiesett, nem dönthetõ 40/60 arányban a hátsó ülés, ami ugye nem kedvez a bringaszállításnak :)
Nem kis megelepetésemre a legolcsóbb és legjobb felszereltségû a Mitsubishi (régebben drágábbak voltak), ami felé alapból is hajlanék mivel kb 7-8 éve mitsunk' van.
Ha nem japán, akkor az új Fiesta :)

viszont praktikusságban meg használhatóságban, új jazz sztem..ha már japán
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Nézegettem új kisautókat, 5 japán gyártó autóját hasonlítottam össze, mert ha egyszer vennék 90 %, hogy japánt. Egyikbõl sem az alapfelszereltséget, hanem egyel magassab szintet néztem, 1.2-1.4-es motorral. Nissan Note, Toyota Yaris, Mazda 2, Honda Jazz és a Mitsubishi Colt. A Mazda 2 kapásból kiesett, nem dönthetõ 40/60 arányban a hátsó ülés, ami ugye nem kedvez a bringaszállításnak :)
Nem kis megelepetésemre a legolcsóbb és legjobb felszereltségû a Mitsubishi (régebben drágábbak voltak), ami felé alapból is hajlanék mivel kb 7-8 éve mitsunk' van.
Ha nem japán, akkor az új Fiesta :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég
Neeem, annyira most nem aktuális még :D Majd tavasszal lesz a bringa eladva meg jön hozzá még innen-onnan némi plusz forrás és akkor valahogy a nyár folyamán ESETLEG...most csak tájékozódom :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Így is visszaesett az újautóeladások száma, ha még drágább lessz még annyit sem fognak eladni.
Ford szalonból Ford-Suzuki szalon lett.:confused:

Tudom, Fordunk van és mindig küldenek levelet, hogy mi lenne a jó nekem :) Övé a gyarmati suzuki is már, vitt oda Fordot melléje ( van kb 700 millás tartozása ahogy hallom)

Oposszum,kérdezz körbe a Capri-klubon ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy