Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
jaja, épp azt böngészem

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Egesz jol mennek eddig a magyarok a dakaron.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
jáá, megy a palik"mijazacetánszám" lászló móka!!!
fel se tûnt...

spinny

spinny

vendég

• fórumtag
  • 158 posts

De túlragoztam már megint; szal legyen gyorsabb, de átlag hétköznapokon ebbõl azt mondom mókusfingnyit (se) lehet észrevenni. :prosze:

Jó én csak kötözködöm, mert te hétköznapi közlekedésrõl beszélsz. Azért írtam oda, hogy függ attól, ki vezeti. Nem hiába több az elsõkerekes kocsi a "hétköznapiak" között. És a "hétköznapi" hátsókerekeseket is ma már úgy hangolják, hogy alulkormányzottak legyenek. De még a ferrarik is azok, ha a manettino-t alapállásban hagyod...

Én ezért nem szeretem a mai autókat, mert sokkal kevesebb tudással vezethetõek, kevésbé közvetlenek, mint a régiek. Persze ez jó a biztonságnak, és ez az elsõdleges (mondjuk így egyre több a hülye, felelõtlen autós is, mert nem mûködik a természetes szelekció :D)...de már egy sportkocsi sem a régi, lásd EVO és STI. Azok is már puhányabbaknak valóak, mert ha nem így lenne, akkor csak a fanatikusok vennék meg õket. És ugye az autógyárak az eladásokból élnek meg...

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts

Ezt figyeljétek!: http://www.mitsubish...ial/papercraft/
csak a japán jött be nekem a translated nem.
kár hogy épp' kifogyott a színes festék :)
tamaskanak viii mr: http://www.mitsubish...ancerevo8mr.pdf

hehe ez jó,majd valahol nyomtatok egyet valami kartonra és megnézem milyen lesz élõben

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a fabia neki nem jo, mert nem fer el benne keresztben [!] a bicikli. es nem francia... :mybad:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Najo, de atlag hetkoznapokra minek jobbat / dragabbat venni mondjuk egy Fabia -nal, ha csak a te szempontjaid szerint nezzuk a dolgot?

Megsem Fabiaval jar az emberek nagy tobbsege...
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Szerintem egyértelmû, hogy a hátsókerekes a gyorsabb...
Persze nagyban függ attól is, hogy ki vezeti...

Nem forgalom mentes úton, mondjuk egy húsz km-es munkába-ból járásos történet. Pláne hogy lakotton jelentõsége 0, lakotton kívûl meg kb a szerpetines részek az egyetlenek ahol kanyarodásban érdemi elõynt tud felmutatni, pl amerre én járok ott aztán szikra elõnye nincs a farosnak sem.

Szal átlag 136le-150 ek/hk autó összehasonlításánál én nem vennék rá mérget hogy ennyi pacinál gyorsabb.
De legyen néha optimálisan kanyargós és optimálisan tapadó és optimálisan kis forgalmú útnál monduk kanyaronként 2 sec elõnye, azaz 20-30 km-en nagy jóindulattal kap 1 percet ahol gázelvétel helyett nyomhatja végig...

Ne felejtsük azt sem hogy azonos méreteket nézzünk és a 407est most kivesszük a pakliból :).
(Azt hittem faternak is hiába a +40ló (160) ha 400kg-val nagyobb a kasztni; aztán mégis úgy esik be vele a kanyarokba hogy kapaszkodok mint az állat - meg a kis sárga kontrollámpa is fel-felvillan. Hja, nyomtáv, papucs, futómû is igencsak belszól - azonos hajtásképlet és motor telejsítménynél is.)

De túlragoztam már megint; szal legyen gyorsabb, de átlag hétköznapokon ebbõl azt mondom mókusfingnyit (se) lehet észrevenni. :prosze:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
Ezt figyeljétek!: http://www.mitsubish...ial/papercraft/
csak a japán jött be nekem a translated nem.
kár hogy épp' kifogyott a színes festék :)
tamaskanak viii mr: http://www.mitsubish...ancerevo8mr.pdf

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

Jól van Vole, faszán megmondtad ;)
Most jön a "én sose hajtottam még gyorsan dolog"

Tényleg nem szokott és nem szereti. ;)
Autópályán viszont akkor szól, ha 150 alá megy a mutató. :D
Városban a csajozós vonulás a menõ. Persze ehez nem árt egy picit nagyobb verda, hogy jól is nézzen ki.

Thy, nem kell ahoz vényóc. Elég egy rosszul beállított Lada karburátor. :D Mármint károsanyag szempontjából. :)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Jobb, mint a vasárnapi kabaré:D V8-at mindenkinek:D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

végülis egy 10-13 literes dízel motort hasonlítani egy 1.4 1.6os benzineshez, valóban valós eredményt ad..;)

Már megint el vagy kissé tévelyedve ;)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

spinny

spinny

vendég

• fórumtag
  • 158 posts

Leoszopósdni... Májerfaktor is egy dolog - persze nem a 'hitetlenek között', úgysem értékelik a jót.
De ha van egy 136 lovas elsõ, meg egy 136 lovas hátsókerekes autó ugyammá hányszor ér vele gyorsabban a pontból b pontba? És amikor 300nm felett elsõkereekessel is kezd nehézkessé válni a közlekedés a sûrûn villogó sárga visszejlzõ miatt akkor mi lenne a rwdvel? :) Szal q jó, kanyarvadászat meg minden, de mindneki maga értékelje hogy néhai kis játék vagy használati értéke az autónak a fontosabb. Nyilvíán amikor még lehet és van az embernek kedve addig kísérletezzen; utána állhat a presztízzsautója lenn a fõúton csúszós út esetén ;).

Szerintem egyértelmû, hogy a hátsókerekes a gyorsabb...
Persze nagyban függ attól is, hogy ki vezeti...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Pedig elhiheted, baromira utalom a szaguldozos / gyorsulos marhakat. Haverra is raszolok mikor neha elkezdi nyomni neki. Varosban semmi ertelme.
Viszont eleg sok hulyet lattam mar, akik igencsak veszelyeztetik a tobbi autost / motorost az uton, es legtobbszor a tobbiek ovatossaganak es figyelmenek koszonheto hogy nem lesz baleset.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

"Lenn Pesten tesó összeakadt egy sti imprezával és lámpától lámpáig fogta... Pedig nem igazán úgy kellett volna lennie."

Gratulalok neki baszki, igazi faszagyerek, jol megmutatta. Menjen inkabb haza es ott dragrace -eljen, ne itt ha lehet. Van igy is eleg barom, nem kellenek meg a videkiek is.

Lampatol lampaig anyam is lenyomja Loeb -ot, ha epp anyam ul a joval erosebb autoban. Sosem ertettem ennek a lampatol lampaig gyorsulasnak.

Jól van Vole, faszán megmondtad ;)
Most jön a "én sose hajtottam még gyorsan dolog"
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
végülis egy 10-13 literes dízel motort hasonlítani egy 1.4 1.6os benzineshez, valóban valós eredményt ad..;)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

mondjuk az feltûnt egyszer, hogy ha busz kamion mögött suhan az ember kerül fordul kap az arcába az ember egy löket kormot, nem is kicsit, néha ki se látszik belõle :D, na mit is akartam írni..ja megvan... szóval, hogy mikor jöttem haza egy eredei túráról a busz szélárnyékában kapaszkodtam fel a városban az emelkedõn, hallottam ahogy váltani készül vissza a sofõr, már készültem is a fulladás általi halálra, jött is a bazi nagy koromfelhõ, de meglepõ módon nem éreztem semmit, jó persze azért azok a szálló fekete koromszemek amiket letüdõztem biztos nem tettek jót, de nem volt IFA, Ikarus fullasztó érzés...zsír új Volvo volt :)

Hja... egyébként ez az egyik ajoma dízelekkel, sokkal büdösebbek mint a benzinesek :(. Pláne ahol még a részecskeszûrõt is lespórolják (agyonlõném aki engedi)...

Hehe, van akinek a 2000es gyártású öreg kecskéje is rég euro4es mocival jött ki... csak hogy menjen az NCAP 4 csillaghoz ;).

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

óó versenyzõ...
örülök, hogy kamion jött szembe és nem az anyámék...

Bizony-bizony, jobb ez így.
Szegény török kaminyonos biztos megijedt a ámokfutó gyaurtól.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
lor ezt mibõl nyomoztad ki? vagy ismerõsök?

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts

http://images.netbag...20134917555.jpg
elvileg ez volt

kar ertuk

óó versenyzõ...
örülök, hogy kamion jött szembe és nem az anyámék...

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag