Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Népitélet sem full, ha olvastad elget akkormár tudsz szûrni.
A 'céges autóm' kezdetû ömlengések a márkáknak vagy full csillag vagy full1 csillagosak; aztán hármas golf kéynelem 10 csillag, liana 1,3 tlejsítmény 10 csillag (mert liana az egyik legjobb a népitélet szerint) stb,stb. Látod ki az aki szocibol ült át és még életében nem ült autóban, stb.

Szal a népitélet jó; hibákat és elõnyök egy részét le lehet szûrni (amire 5-6 ember panaszkodik az már tipushiba) de a pontozásos része egy rakás xar.

Japánok tudnak autót csinálni, bár ami öreg kontinensen készül arra többen mondják hogy ez már nem az igazi - de még mindig hozza az eus szintet simán! Vannak japó kedvenceim is, bár osztaltan sikert nem aratnék pl a Jazzel, ami jobban tetszik mint az Accord. Sajna brutálisat csalódtam a 2.0 benyásba...

Hja, kispolákkal is el lehet jutni a-ból bébe, aztán rájössz ahogy vezetsz hogy van amire többet használod a gépet, kezdenek biznyos szmepontok fontosak lenni - kinek mi.
Akik hamar saját volán mögé ülnek friss jogsival elsõre(sok autót sokfélére használat helyet/elött)... szóval mindig azért cserélik le utána az autót mert kicsi, alulmotorizált és fapados. Dejómegfogalmaztam :D

kela14, neked honnan a rákból jött a fentebbi sugallat? Csak akkor válaszolj ha valami eléggé megalapozottat tudsz :).

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

bukócsöves lada bõrüléssel, kényelmes és biztonságos és eljutsz vele abol bbe :) mellesleg utálom a ladákat. :D

nem tetszik.. és ezzel vége is a körnek, ugyanis nem vagyok meggyõzhetõ:)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Akkor te rossz bácsi vagy. Gyere LFS-ezni.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
bukócsöves lada bõrüléssel, kényelmes és biztonságos és eljutsz vele abol bbe :) mellesleg utálom a ladákat. :D

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Statisztikának ott a Népítélet. Az szerintem elég megbízhatónak tûnik. Vagy a japánok tényleg tudnak autót gyártani.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

mondod ezt addig, amig nem lesz jogsid, nem viszed el családi kocsit egy "körre"...

Ha már vitázgatunk: én egy ladával is eljutok a-bol b-be. Csak nekem nagyobb igényeim vannak, és szerintem ezek amik befolyásolnak egy embert. mármint az igények. Van akinek csak egy átlagos családi kocsira van szüksége/igénye, arra h abol bébe eljusson minnél olcsobban/biztonságosabban... van aki pedig az élményért (is) vezet és van az akinek muszáj. :D

igényeink között szerepel a kényelem és a biztonság is...;)
látod a jogsitémára sem vagyok ráfeszülve, Kresz megvan ,aztán kezdem a vezetést,amikor kezdem.. Más a motorokért is meg van õrülve, engem hidegen hagy, autóra is leginkább azért vágyom,mert jó lenne,ha nem kellene szüleimnek rohangálniuk értem egy-egy meccs vagy maraton alkalmával.

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás

ami a lényeg, hogy a Apontból kényelmesen és biztonságosan jussunk el Bbe mondjuk autópályán 130-140es tempóval és legyen benne némi tartalék.

mondod ezt addig, amig nem lesz jogsid, nem viszed el családi kocsit egy "körre"...

Ha már vitázgatunk: én egy ladával is eljutok a-bol b-be. Csak nekem nagyobb igényeim vannak, és szerintem ezek amik befolyásolnak egy embert. mármint az igények. Van akinek csak egy átlagos családi kocsira van szüksége/igénye, arra h abol bébe eljusson minnél olcsobban/biztonságosabban... van aki pedig az élményért (is) vezet és van az akinek muszáj. :D
kicsit szarul fogalmaztam.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

kocsit csak a franciák tudnak gyártani.

lol

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
srácok, Pite hsz.eire reagáltam, nekem ez jött le belõlük.

hogy a t.kömbe lenne kiforrott véleményem, mikor csak az anyósülésrõl követem az eseményeket. Annyi biztos, hogy 2 autónk közül a német tetszik,mert amire használjuk arra tökéletesen megfelel. ÉS kb. ennyit várunk el egy autótól, nem kell , hogy feltûnõ legyen, nem fontos, hogy pirostól pirosig legyõzhetetlen legyen, ami a lényeg, hogy a Apontból kényelmesen és biztonságosan jussunk el Bbe mondjuk autópályán 130-140es tempóval és legyen benne némi tartalék.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Egyik V8 haver flottaüzemeltetõ. Többszáz autó, jellemzõen max 1.6. Vegyesen. Mutatott fasza statisztikájukat. A mai franciák szarok. Magasan. Én ettõl szeretem a sajátomat. Mert sem nem HDi, sem agyonkáblezett, sem új.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

a 206osunknak barmelyik sebessegben nagyobb holtjateka van mint a caddynek uresben. 44ezer km van benne es nyoszorog mintha muszaj volna. a pedalokon 39-esnel nagyobb labak nem fernek el [faszaul lehet tanulni a rallizast, jobb labbal nyomod a gazt es a feket egyszerre]. aki nap mint nap hasznalja nem csak par alkalommal mint en, az biztos tudna tobb ilyet is mondani.

francia autok 4 ever.

így van! ezeket mind tapasztaltam én is, és akkor még az elektronikai idegesítõ hibáiról nem is beszéltünk... (elhihetitek h k*va idegesítõ úgy 30km-t megtenni h egyfojtába sípol az a fos meg villog egy k*csög piros led :o)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Alulról indult a színvonal.
De hova tart? :D

Bár ebbel a pár napos vitamenetbõl tényleg kimaradt a francia-német, japán-amcsi vita! ;)

Hajrá!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a 206osunknak barmelyik sebessegben nagyobb holtjateka van mint a caddynek uresben. 44ezer km van benne es nyoszorog mintha muszaj volna. a pedalokon 39-esnel nagyobb labak nem fernek el [faszaul lehet tanulni a rallizast, jobb labbal nyomod a gazt es a feket egyszerre]. aki nap mint nap hasznalja nem csak par alkalommal mint en, az biztos tudna tobb ilyet is mondani.

francia autok 4 ever.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Azért ez így faszság :)

Nincs jó és nincs rossz autó.

Vannak szempontok, vannak cégek amik inkább ezt, vannak amik inkább azt helyezik elõtérbe. Mindennek vannak elõnyei és hátrányai.

Van ahol több jó dolgo van mit másikban és fordítva, így vannak sikeresebb és kevésbé siekres modellek; de 1-1 modellbõl is van akkora szórás hogy ihajj... (tipikusan nem szeressük semmibõl az elsõ 2-3 évet).

Bár hogy poénnak vagy komolynak nyomtad-e attat nemtom :D
Ha piszkálódásnak akkor davenek továbbítom a labdát, tessék a 407 futójába és a hdi-kbe kötni, ezek voltak említve :).

tamaska, ez nekem is akkor tûnt csak fel a zxben (1év uán) mikor direktbe felhívták rá a figyelmem, sose váltottam ettõl mellé, dobta ki, akármi. Tény hogy nem a minõségérzet csúcsa és relatív ciki. De már az új hatosok legalább minõségérzetben is jók - ha q lassan is létek ezirányba :).

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Hehehe, ez aztán jól kifejtett vélemény. Jogosítványod van már, vagy netán saját autód? ;)
Még Pitének is jobban hiszek :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

És autót? ;):)

Ezaz, még!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

ez bátor kijelentés volt :)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
peugeot 206 sw van most nekünk.
remélem h többet nem vesz fater francia kocsit...
van vele pár gond :(

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
1.4 HDi-n tanultam vezetni, tényleg húz, szerettem rajta vezetni - csak hát mi benzinpártiak vagyunk inkább...de ez csak egy vágy, szerintem egyhamar nem lesz saját kocsim...mondjuk nem is igazán kell, csak néha jól jönne...